Böyle hayat geçmez çok zor yaaabenim aldığım herşey bir bir yazıyor zaten sadece kendime bebeğe değil ev ihtiyaçlarını da aldım ama onun için hiçbirşey in ihtiyacı aciliyeti yok
Bayaaa gitmişsiniz o zaman 22 yaşındaydım şimdi 28 tabiki insan bazı şeyleri görmezden gelip sabrediyor ama bu davranış sürekli devam edinceiyi niyeti harcanıp bastırılmaya çalışınca artık sabredemez hale geliyorSiz daha nişanlıyken attığınız mesaj bu.
O zamanlar kocanızın her dediğine evet derseniz evlilikte Despot biri olup çıkar böyle.
Sonra ah vah edersiniz.
Bundan sonrası için bu durumu düzeltmeniz çok zor. Çünkü sizi boşanma ile tehdit edecektir.
benim aldığım herşey bir bir yazıyor zaten sadece kendime bebeğe değil ev ihtiyaçlarını da aldım ama onun için hiçbirşey in ihtiyacı aciliyeti yok
Çalışırsam, bu maaş benimdir, evet evin ihtiyaçlarını da karşılarım, yeri gelir eve de bakarım, ortak borcumuz vardır, öderim ama eşime al maaşımı bana harçlık ver demem. Kimseyi bu kadar şımartmaya değmez hayatta. Kıymet bilseler ne ala, bilmiyorlar, sonu böyle oluyor..Ben harçlığımdan alıyordum biliyordu
Yok artık ne desem ki bebek de varAma şöyle birşey var eşim kendine 4 bin liraya takım elbise aldı bir kaç tane ama ben alınca sen evdesin zaten niye alıyorsun ya da bu kadar pahalıya gerek varmı. Herkes hediyesini gönderdi benim ailem 5 tane çeyrek gönderdi bebek arabası aldı onun ailesi de 1 tane çeyrek
Çocuk gibi cezalandırıyor mu yani ne alakaBu olaydan sonra.
Ama şöyle birşey var eşim kendine 4 bin liraya takım elbise aldı bir kaç tane ama ben alınca sen evdesin zaten niye alıyorsun ya da bu kadar pahalıya gerek varmı. Herkes hediyesini gönderdi benim ailem 5 tane çeyrek gönderdi bebek arabası aldı onun ailesi de 1 tane çeyrek
Egoizmde bir dunya markasi kocasiAma şöyle birşey var eşim kendine 4 bin liraya takım elbise aldı bir kaç tane ama ben alınca sen evdesin zaten niye alıyorsun ya da bu kadar pahalıya gerek varmı. Herkes hediyesini gönderdi benim ailem 5 tane çeyrek gönderdi bebek arabası aldı onun ailesi de 1 tane çeyrek
Cansın teşekkür edeeimKonuya objektif bakalım şimdi. Eşin cimri olsa hiç düşünmez yani memlekete gidip de otelde kalalım demez. Bu cimrilik değil belki tutarlıdır. Gizli kredi kartının olması da ayrı bir konu olmaması lazım. Ne yapıp edip sorumluluk aldıracaksın gereken şeyleri alacak. Bunlar boşanma sebebi değil. Doğum yapmışsın sürekli evde çocukla kimseye gidip gelmeden bunalmışsın. Çaresi var herşeyin. Sakın ayrılık düşünmeyin. Bir defter alın, eşinizin sevmediğiniz huylarını yazın, sonra da sevdiğiniz huylarını yazın. Hangisi ağır basıyor sizce? Bak aldatma dayak yoksa aç değilseniz açıkta değilseniz aklınıza getirmeyin. Tek başına çocukla çok zor yaşayan biri olarak söylüyorum. Ailenin yanına gitseniz inanın misafir gittiğinizde ki gibi olmayacak. Çok zor çok. Hatalarınız vardır sizin de onları bulun. Bu adamın da huyu budur, korkuyor çocuk için diye düşünün. Grupta bir kadın yazıyordu eşi ve kendisi pandemiden dolayı kimseyle aileleri dahil kimseyle görüşmüyorlar. Elbet geçecek bu günler de. Hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?