- 15 Nisan 2020
- 41
- -5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Hayallerhayatlarr
-
Tek mesele üstüne düşmesi mi yoksa telefonda olan konuşmalardan dolayı mı pekiMerhaba hanımlar...Tecrübelerinizden yararlanmak için yazmak istedim.5 yıllık bir ilişkim var tam aileler tanışacakken corona ortaya çıktı.Bu coronadan dolayı sevgilim işinden çıkarıldı ve memleketine döndü.Tüm gün evde durmaktan mı bilmiyorum ama çok fazla arar oldu günde 30-40 sefer...Bende ise o üstüme düştükçe soğuma başladı.Iliskiyi sorgular oldum acaba gerçekten sevmiyor muyum diye...Bir yanda 5 yıllık bir emek diğer yanda bu adamla bir ömür geçer mı diye düsunceler...Ne yapsam bilemiyorum
Bos muhabbet,cinsellik konusmak istiyor ya da görüntülü arama yapıyor açık kalsın ekran sen işine bak ben seni izleyeyim diyor...Çok daralttigini hissediyorumNe anlatıyo mesela 30 40 sefer aradığında.
E daraltır tabi. Her şeyin bi dengesi olmalı.Bos muhabbet,cinsellik konusmak istiyor ya da görüntülü arama yapıyor açık kalsın ekran sen işine bak ben seni izleyeyim diyor...Çok daralttigini hissediyorum
Üstüme düşmesi ve cinselliğe düşmesi her dk görüntülü konuşmak istiyor ve benim böyle kendimi göstermemi istiyor..Normalde çok yoğun çalışan biriydi hiç bu kadar muhabbet olmuyorduTek mesele üstüne düşmesi mi yoksa telefonda olan konuşmalardan dolayı mı peki
Bos muhabbet,cinsellik konusmak istiyor ya da görüntülü arama yapıyor açık kalsın ekran sen işine bak ben seni izleyeyim diyor...Çok daralttigini hissediyorum
Yanlış bir karar almaktan korkuyorumEmin ol şimdiden böyle diyorsan aynı eve girince.. emin ol geçmezz
Normalde cinsellik aranızda konuşulan bir şey mi sizi rahatsız eden bu mu ya da açık kalsın ekran ben seni izleyeyim nasıl bir şey ya şu an bende bir daraldım amacı ne peki ona hiç açtınıx mı bu konuyuBos muhabbet,cinsellik konusmak istiyor ya da görüntülü arama yapıyor açık kalsın ekran sen işine bak ben seni izleyeyim diyor...Çok daralttigini hissediyorum
Aynı evde 7-24 kalsanız nasıl olurdu, tahmin etmek zor. Yıllarca süren beraberlikler, nişanlılık aşamasında alışveriş turları, ailelerin tanışmaları, ailesinin sizden beklentileri ve ev yaşamı sonrası hemen bitebiliyor. İyi düşünün.Üstüme düşmesi ve cinselliğe düşmesi her dk görüntülü konuşmak istiyor ve benim böyle kendimi göstermemi istiyor..Normalde çok yoğun çalışan biriydi hiç bu kadar muhabbet olmuyordu
O zaman açık açık söyle ben olsam söylerdimYanlış bir karar almaktan korkuyorum
Istemedigimi belirtmeye çalıştım aslında ama anlamıyor...oda benim onla yeterince ilgilenmedigimden telefonlari isteksiz neden actigimdan yakiniyor ve daha cok ariyorE istemedigini neden soylemiyorsun?
Belli ki seni bunalttiginin farkinda degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?