Baska evi yok bu sehırde benımle kalıyordu, telinden kimse aramazdj zaten
Öncelikle bu kadar süre başarıyla kendini saklayabilmiş, çok uyanık kendisi.
Verdiği bahanedeki tutarsızlık şu: Gerçekten araları bozuk ve çocukları terketmiş bile olsa, sonuçta çocukların masrafı var. Eşi boşanma davası açmayıp bu kadar sessiz kalıyorsa mutlaka her ay ciddi para gönderiyordur.
Size bazı sorularım olacak:
Banka hesaplarına/kredi kartlarına erişiminiz var mıydı, masrafları kim ödüyordu?
Size kullandığını söylediği sosyal hesaba fotolarınızı atıyor muydu? Atıyorsa bu hesap akrabalarında arkadaş olarak ekli görünüyor mu?
Muhtemelen sizi tamamen dışarıda tutmak için ayrı hesap yarattı, siz de gerçek hesabını sonradan öğrendiniz.
Aranmaması bir gösterge değil. Çift sim kartlı telefonlar var ayrıca belirli numaralardan aranınca aramayı sessiz yapma/titreşime alma seçenekleri de var. Ortada maddi bir paylaşım olduğu için mutlaka görüşmüşlerdir, tabi duygusal görüşme olma şansı da yüksek.
Başından beridir ikinci bir yaşam kurmak için hazırlık yapılmış, nasıl anlayamadım diye kendinizi üzmeyin. Bir nevi dolandırıcılık da diyebiliriz.
Evli olmasını geçtim iki çocuğumla görüşmüyorum demesi bile terketme sebebi, kendi yavrusuna bakmayana yavrunuzu mu emanet edeceksiniz? Terkedip yolunuza bakın, aldığınız her eşyaya da sahip çıkın.