• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıllık sevgilimn evli çıkması

Çocuklarıyla
Bu dallamaların yalanı da hep aynı. Ya zorla evlendirilir, ya akrabası olur yada hiç sevmez ama cocukları için yürütmek zorundadır. Uzay yılına gireceğiz böyle şeylere de kanan kızlarımızı da yürekten tebrik ederim.
Çocuklarıyla da gorusmuyor

5 yıldır biliktesiniz ve geçen hafta tesadüfen öğrendiniz 🤔 sanırım hayatınıza sosyal medya ve internet geçen hafta girdi. yani benim aklıma birtek bu seçenek geliyor. aksi halde geçen hafta öğrendiğiniz şeyi 5 yıldır öğrenmiş olmanız gerekiyor
Ne kendi ne akrabalarının sosyal medyasında da yoktu baska bır hedaptan gördüm

Ne kendi ne akrabalarının sosyal medyasında da yoktu baska bır hedaptan gördüm
hımm mükemmel düzenbaz ve harika ş.refsiz bir adam demek ki . önünde saygıyla eğiliyorum :KK52: napmalıyım kısmına gelince kendinize yakışanı yapın. onu en iyi siz bilirsiniz:super:

Bu dallamaların yalanı da hep aynı. Ya zorla evlendirilir, ya akrabası olur yada hiç sevmez ama cocukları için yürütmek zorundadır. Uzay yılına gireceğiz böyle şeylere de kanan kızlarımızı da yürekten tebrik ederim.
aaa canim bi de sevmiyordum ama cocuklari da kadin bana tecavuz etti de oldu yada sarhosken oldu gibi gibi gibi...

Arkadaşlar buranın Müge anlısı benim ona göre. Ben sormadan soracaklarımı kimse sormasın.. Olayı açığa çıkaracağım da emniyet teşkilatı da lazım şuan bana

Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
yaa hiçmi farketmediniz acaba? çok enteresan adınıza üzüldüm

Back
X