- 22 Mart 2021
- 2.985
- 23.500
- 258
- Konu Sahibi cansu_poncik1390
Asıl sıkıntı da seninle sürekli birlikte olup sana hiçbir şey çaktırmamak :ddd Prof düzenbazmış yalnız
Ya da Ponçik Cansu biraz şey... Imm şey, fazla ponçik diyelim kibarca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl sıkıntı da seninle sürekli birlikte olup sana hiçbir şey çaktırmamak :ddd Prof düzenbazmış yalnız
Neyse ne yapacaksın peki ? Senin de öz fikrini merak ettimBende her bokunu biliyordum bu hariç
Ortalığh çoh garışıh dur olayı aydınlatmaya çalışıyorum.dYa da Ponçik Cansu biraz şey... Imm şey, fazla ponçik diyelim.
Çocuklarıyla da gorusmuyorBu dallamaların yalanı da hep aynı. Ya zorla evlendirilir, ya akrabası olur yada hiç sevmez ama cocukları için yürütmek zorundadır. Uzay yılına gireceğiz böyle şeylere de kanan kızlarımızı da yürekten tebrik ederim.
Ne kendi ne akrabalarının sosyal medyasında da yoktu baska bır hedaptan gördüm5 yıldır biliktesiniz ve geçen hafta tesadüfen öğrendinizsanırım hayatınıza sosyal medya ve internet geçen hafta girdi. yani benim aklıma birtek bu seçenek geliyor. aksi halde geçen hafta öğrendiğiniz şeyi 5 yıldır öğrenmiş olmanız gerekiyor
O zman çöpsüz üzümÇocuklarıyla
Çocuklarıyla da gorusmuyor
Sürekli birlikteyiz, hiçbirşey çaktirmadı. Biraz fazla ponöik diyelim kibarca doğru olduYa da Ponçik Cansu biraz şey... Imm şey, fazla ponçik diyelim kibarca.
Benim buna ikna olmam lazım. Bir üstteki sorumu cevaplarsan sevinirimÇocuklarıyla
Çocuklarıyla da gorusmuyor
O zman çöpsüz üzüm![]()
hımm mükemmel düzenbaz ve harika ş.refsiz bir adam demek ki . önünde saygıyla eğiliyorumNe kendi ne akrabalarının sosyal medyasında da yoktu baska bır hedaptan gördüm
aaa canim bi de sevmiyordum ama cocuklari da kadin bana tecavuz etti de oldu yada sarhosken oldu gibi gibi gibi...Bu dallamaların yalanı da hep aynı. Ya zorla evlendirilir, ya akrabası olur yada hiç sevmez ama cocukları için yürütmek zorundadır. Uzay yılına gireceğiz böyle şeylere de kanan kızlarımızı da yürekten tebrik ederim.
Bukadar düzenbazlığa bende saygılıyla eğildim, gerekeni yaptım merak etmeyinhımm mükemmel düzenbaz ve harika ş.refsiz bir adam demek ki . önünde saygıyla eğiliyorumnapmalıyım kısmına gelince kendinize yakışanı yapın. onu en iyi siz bilirsiniz
![]()
yaa hiçmi farketmediniz acaba? çok enteresan adınıza üzüldümMerhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Hiç farketmedim çünkü hep benimleydi yaşadığımız sehirde baska evi yok. Tüm esyalar zaten aynı evimizdeyaa hiçmi farketmediniz acaba? çok enteresan adınıza üzüldüm
geçmiş olsun diyorum ben olsam tüm bağımı kopartırdımHiç farketmedim çünkü hep benimleydi yaşadığımız sehirde baska evi yok. Tüm esyalar zaten aynı evimizde