5 yıllık sevgilimn evli çıkması

Belki de çok dikkat etmediniz ihtimal vermediğiniz için. Evli sonuçta o çocuklara para da mi yollamiyordu iletişim şart çünkü. zorla evleniyor zorla çocuk yapıyorlar hep pişman bu erkekler kıyamam 🔨

Kendi sosyal medyası, akrabalarının sosyal medyasında dahi birşey yoktu nasıl amlayabilirim
Bir kaç ay anlamazsın tamam. Ama 5 yılda hiç mi kimliğini görmedin, hiç mi e devletini falan merak etmedin? Hiç mi bir yakınıyla oturmadınız, kimse mi ağzından bir şey kaçırmadı?
Çocuklarıyla görüşmüyor demişsin, çocuguna hayrı olmayan adamdan 5 yıl ne hayır gördün onu da anlamadım.
E nabızda bile görebilirdin çocukları olduğunu.

Bir kaç ay anlamazsın tamam. Ama 5 yılda hiç mi kimliğini görmedin, hiç mi e devletini falan merak etmedin? Hiç mi bir yakınıyla oturmadınız, kimse mi ağzından bir şey kaçırmadı?
Çocuklarıyla görüşmüyor demişsin, çocuguna hayrı olmayan adamdan 5 yıl ne hayır gördün onu da anlamadım.
E nabızda bile görebilirdin çocukları olduğunu.
E devletinden aile soyagacına bakmadım, arkadasları bile benimle birlikte öğrendi

Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Öncelikle yataktan atmakla başlayabilirsiniz:kahve:

İnsanın evladı gururudur.
Evladını değil saklamak insan gururla söyler.
Bu adam çocuklarını bile hayatından çıkarmış.
Yani nasıl desem ki, evlat arkada bırakılır mı ya?
İnsan çocuğunun olduğunu nasıl gizler?

Kısacası çocuğa bile baba olamamış,arkasında bırakmış sizi büyük bir yalanla yaşatmış biri istemediği bir durumla karşılaştığında dımdızlak bırakır. Arkasına bile bakmaz.
Böyle bir adama güvenmeyi geçtim de,nasıl daha hala aynı havayı soluyorsunuz ki?

Sizin vicdanınız alıyor mu ufacık çocuklar baba faktörü olmadan yaşamalarına?

Hanım efendi aklınızı başınıza alın.
Ailesine bunu yapan adam size neler yapmaz.

Back
X