- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi cansu_poncik1390

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmasına gerek yokkı,5 senede hıc mı bi resmi daire onunden gecmedı bu adam?Bu cocukların hıc okul kaydı vs olmadı?Baska bı eve elektrik su borcu faturası da mı cıkmadı cebınden adamın 5 senede?Nüfus müdürlüğüne gidip arastirma yapma konusunda ciddi misiniz acaba
Onu anladım:)Napayım dıyo ya,aynı evde yasıyosn bosan dedım :)Napcan yanı hala napayım dıyoBaby yanlış anladın adam zaten evliymişPonçikle evli değil boşanamaz o yüzden
![]()
Benim başıma geldiği için öyle birşey yani ben yaptığım için söylüyorum.Rica etmiştim evli mi değil mi diye. Neden olmasın ki oluyor yani canim. :)Nüfus müdürlüğüne gidip arastirma yapma konusunda ciddi misiniz acaba
+1Bu dallamaların yalanı da hep aynı. Ya zorla evlendirilir, ya akrabası olur yada hiç sevmez ama cocukları için yürütmek zorundadır. Uzay yılına gireceğiz böyle şeylere de kanan kızlarımızı da yürekten tebrik ederim.
devam et bece metres olmayı kabul et hayatının bi dönemindede senden sıkılınca kirli bi mendil gibi atmasını bekleMerhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Onu anladım:)Napayım dıyo ya,aynı evde yasıyosn bosan dedım :)Napcan yanı hala napayım dıyo![]()
Eeeee ohaa bide ne yapmaliyim diosunuzMerhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Merak ettiğim şey siz mi ona bakıyordunz acaba evin masrafları kişisel masraflar kimdeydiE devletinden aile soyagacına bakmadım, arkadasları bile benimle birlikte öğrendi
bu adam ne iş yapıyor ki eşine çocuğuna hiç gitmeden konu sahibiyle yaşamış.şunu topuklarından vursan nefsi müdafa sayılmalı valla.o derecede sinir oldum adamaMerak ettiğim şey siz mi ona bakıyordunz acaba evin masrafları kişisel masraflar kimdeydi
Bende her bokunu biliyordum bu hariç