5 yıllık sevgilinin evlenmesi ve daha bir hafta önce bana mesaj atması

Karanfilkokulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
13
2
36
28
Kızlar az önce 5 yıllık sevgilimin evlendiğini gördüm. Daha bir hafta öncesine kadar benden fotoğraf istemişti. Bugünse evleniyormuş. Kendimi çok kötü hissediyorum. Sizlerle dertleşmek istedim. Bir de sizce daha bir hafta önce bana attığı mesajları şimdi evlendiği kıza atayım mı

Kızlar az önce 5 yıllık sevgilimin evlendiğini gördüm. Daha bir hafta öncesine kadar benden fotoğraf istemişti. Bugünse evleniyormuş. Kendimi çok kötü hissediyorum. Sizlerle dertleşmek istedim. Bir de sizce daha bir hafta önce bana attığı mesajları şimdi evlendiği kıza atayım mı
Gerek yok bence artık kendine yol çizmişsin sende onu bırakıp kendine 1⃣ yol çiz bence

Ben sana geçmiş olsun diyorum böyle bir erkekten sana zarar gelirdi verilmiş sadakan varmış şükret mesajlarınıda hiç gönderme kötülüğe kötülükle cevap her kişinin iyilikle cevap er kişinin demişler bırak Allah'ından bulsun onun adaleti şaşmaz emin ol sana daha iyisini verecektir...

hiç atma bnce sunuşta evlenmiş zaten seni de allah korumuş karakteri zayıf bir adamdan

Ne gerek var kız sanki çocuğu zorla evlendiriyor kendiyle adam kendine secmis bir yol bırak sende kendine hayatına bak

Fotograf ne diye istiyor ? Umarim atip onu mutlu etmedin arkadasim. Ne yazik ki maymun istahli olan erkeklerin ozelligide bu kendini bir kadina adamaya bile yurekleri yok tam adayacakken dur suna yazim buna yazim diye akli sira hala populer miyim onun aklinda miyim iste nasil derler hala sahalarda miyim diye kendini tatmin etme derdine dusuyorlar. Ve ne yazik ki bu tip erkekler tek kadina bagli kalamiyor. Hic gormemis say evlendigini falan yoluna devam et hatta birilerine sadaka ver Allah seni bu midesiz heriften kurtarmis. Benim eski sevgilimde boyleydi tabi hala bekar cunku onda evlencek yurek yok bir kisiye bagli kalacak biri degil cok sukur ben bunu gec olmadan gordum

Fotograf ne diye istiyor ? Umarim atip onu mutlu etmedin arkadasim. Ne yazik ki maymun istahli olan erkeklerin ozelligide bu kendini bir kadina adamaya bile yurekleri yok tam adayacakken dur suna yazim buna yazim diye akli sira hala populer miyim onun aklinda miyim iste nasil derler hala sahalarda miyim diye kendini tatmin etme derdine dusuyorlar. Ve ne yazik ki bu tip erkekler tek kadina bagli kalamiyor. Hic gormemis say evlendigini falan yoluna devam et hatta birilerine sadaka ver Allah seni bu midesiz heriften kurtarmis. Benim eski sevgilimde boyleydi tabi hala bekar cunku onda evlencek yurek yok bir kisiye bagli kalacak biri degil cok sukur ben bunu gec olmadan gordum
Sanırım daha olay yeni olduğu için ben bunu göremiyorum. Çünkü 5 yıl boyunca her şeyimi paylaştığım, evlilik hayalleri kurduğumuz insanın dün başkasıyla evlendiğini sosyal medyadan gördüm. Dünden beri yemek bile yiyemiyorum. Ama söylediklerinde haklısın arkadaşım, belki evlensek bile beni aldatacaktı başkalarıyla. Ama işte yine de insanın yüreği sızlamıyor değil

Tabiki atma kendini onun yerine koy bu iyilik değil.
Bırak ilk günlerini güzel hatırlasın ah alma

Back
X