50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanirim 57 benim esas kilom degildi. 56 falandim herhalde.. cunku bir hafta 1.8 kilo gitti,yag olamaz o muhtemelen suydu. ama sporu hiic birakmadim ve disiplinli yedim. bir de cok bi fazlam yoktu o yuzden kolay oldu. 300 gramim kaldi ama biraktim diyeti onu sporla verecegim. senin de iki kilougun var verecek, verirsin 1-1.5 ayda

inşALAAAAAKKKKKKKKKKKK......evet sudur bencede,benimki full yağ olduğundannn zor yakıyommmm heraldee...bilmiyorumkismile

bugün 1 saat beden eğ. yaptık ve bir öğrencimm dedi kii,simitlerinn çıkmışşşşş....yuhhhh dedimm yaaaa benii iyice kompleksee soktuu,önlüksüzdümm bugünn rezil oldumm küçüccükkk cocuklaraaa,

ben kendimi cook yorgun hissediyorum bugun.uyku saatimi bekliyorum 4 millik leslie disinda birrsey de yapmadim halbuki.
sen nasilsin?

hmmm geçmiş olsuun bide dikkat ediyorum çok ilgilisin forumla koçum benimolumunekankayizsmile
gözlerin bile mahvolmuştur şimdi senin haa bende niye geç yazdım 400 sayfa gerideydim regli günümü arıyorum kaydirigubbakcemile3 ayy kafayı yicem 3 gündür4 akannehir

o ara bölümcek o haldeydikte bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
hhehehehe illa yasemncigim yaa sen adami oldurursun haa:))

CANLARIMMMMMMMM yeni kocu cuma aksami donunce soylicem supriz olsun :))))

anhusacimm menulerime yaptigin yorumlar icin cok cok tesekkurler evet ordek eti firinda:)

ayyy canim bi sey istiyor ama ne isteedigini bilmiyorum yaaa arada size de oluyor degil mi canlarim:)

aaaaaaa bugun ne giydim me resmimi koydum:))

anhusacimm menulerime yaptigin yorumlar icin cok cok tesekkurler evet ordek eti firinda:)

ayyy canim bi sey istiyor ama ne isteedigini bilmiyorum yaaa arada size de oluyor degil mi canlarim:)

yesaaaa sen ne tatlı bi cadısın üüle yaaaaopuyorumnanaktan

ayyyy kuzummmm o senin tatliligin cadiligin hehhe:) saka saka

aaaaaaaaaaa ben de cicek olayim o zaman cok super cicek olur benden valla bak:)

ayyyy kuzummmm o senin tatliligin cadiligin hehhe:) saka saka

aaaaaaaaaaa ben de cicek olayim o zaman cok super cicek olur benden valla bak:)

senden ne çiçeği olur bi düşünelimmmm? ay yaramaz bi çiçek gelmedi aklımaopuyorumnanaktan

ayrıca çok da zayıfsınız pek de zayıfsınız yesa hanım!:oklava:

ammaaan hayatım dikkat et ben sağaa zarar vermiyeyiimmm yaaa gül gül krizlere sokacam ben senilaelaelaelaelae

bi bakem ne giydin sempatiksalakcinni

Ben kesin kilo alıcam çok, ne spor yapıyorum ne diyet, tersine yedikçe yiyorum, en kötü böcek benim mafoldumben

Ama ne vaktim ne halim var spora ya da derse, kaçtım şimdilik öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

mrb canımm,,iiyiyim ben,asıl sen nasılsınn,gece bi mekik çekmedin diye fazla gittikk üstiünee,,bişey var mıı boynundada nasıl oldu:?eyvahedigeldismile

anacım gürmemeşim yazını :kedi:
dahada iyiyim sağolasın yok hayatım üstüme gelme olayı falan ben biraz cadı olduğumdan her konuda kaçamağım var kızlarda alıştılar benim o hallerime sempatiksalakcinni
boynumda bir nokta kaldı dünden sonra kaydirigubbakcemile3
gerçi boynumda değil sağ omuzuma kaydı belli bir yer araada koluma vuruyo CADIARZU
tabii geçen günlere nazaran çok daha iyi :emir_bebek:

sanırım çatırtı yaradıı:1ninca:

yatagıma yattım cebimden baglandım size bakmaya yaramazlık yapıyor mudunuz diye. Olabilecek misin çiçek.

hemen yazayım sen karar ver zarif koçumopuyorumnanaktan az yedim galiba biraz:sinifsinif:

uyanınca:1 bardak su
kahvaltı: kepek ekmeğine beyaz peynirli, domatesli sandviç + (evet yine) yarım kupa nescafe
ara: 1 tane bitter çikolata(kutu olanlardan 1 tanecik yani)
ara: limonlu form çayı
öğlen: ızgara tavuklu salata (zeytinyağı+limonlu) + yarım dilim tam tahıllı ekmek + ayran
ara:yeşil çay
akşam: (işte burda bilemedim napıcağımı. spordan geç geldim yemek yesem yenmezdi) 1-2 çatal makarna + meyve

15 dk karın hareketi + 45 dk tempolu yürüyüş yaptım bi de.

evet koç mikrofon sendebilmiyorumkismile

Back
X