Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam ki 200 ipimide atladım,gecelik 45dklık spordayım,görüşmek üzere...
selam kızlaar nasılsınız dünden beriizemuszemus
sanirim 57 benim esas kilom degildi. 56 falandim herhalde.. cunku bir hafta 1.8 kilo gitti,yag olamaz o muhtemelen suydu. ama sporu hiic birakmadim ve disiplinli yedim. bir de cok bi fazlam yoktu o yuzden kolay oldu. 300 gramim kaldi ama biraktim diyeti onu sporla verecegim. senin de iki kilougun var verecek, verirsin 1-1.5 ayda
ben kendimi cook yorgun hissediyorum bugun.uyku saatimi bekliyorum 4 millik leslie disinda birrsey de yapmadim halbuki.
sen nasilsin?
hhehehehe illa yasemncigim yaa sen adami oldurursun haa:))
CANLARIMMMMMMMM yeni kocu cuma aksami donunce soylicem supriz olsun :))))
anhusacimm menulerime yaptigin yorumlar icin cok cok tesekkurler evet ordek eti firinda:)
ayyy canim bi sey istiyor ama ne isteedigini bilmiyorum yaaa arada size de oluyor degil mi canlarim:)
aaaaaaa bugun ne giydim me resmimi koydum:))
ayyyy kuzummmm o senin tatliligin cadiligin hehhe:) saka saka
aaaaaaaaaaa ben de cicek olayim o zaman cok super cicek olur benden valla bak:)
hhehehehe illa yasemncigim yaa sen adami oldurursun haa:))
CANLARIMMMMMMMM yeni kocu cuma aksami donunce soylicem supriz olsun :))))
aaaaaaa bugun ne giydim me resmimi koydum:))
mrb canımm,,iiyiyim ben,asıl sen nasılsınn,gece bi mekik çekmedin diye fazla gittikk üstiünee,,bişey var mıı boynundada nasıl oldu:?eyvahedigeldismile
kuzuucumm,nasıl oldunnn ,biraz kurtulabldin mi?
yatagıma yattım cebimden baglandım size bakmak için yaramazlık yapıyor musunuz diye. Olabilecek misin çiçek.koçum nerdesiiiiin? çiçek olmaya gelmiştim de benzemuszemus
yatagıma yattım cebimden baglandım size bakmaya yaramazlık yapıyor mudunuz diye. Olabilecek misin çiçek.
ben hissetmedim kendimde.cok yaptim leslie..bilmem kalinlastimi acaba bacaklarim
QUOTE]
bana sanki biraz kaslaşmış gibi geldi bacaklarım..
bu arada akşam yemeğinden bi saat sonra canım acayip tatlı istedi.. biraz kuru üzüm 6 fındık 1 ceviz yedim koçum