Benim pek düzenim yok bu aralar, yediğimi içtiğimi unutuyorum, doğru düzgün yatıp kalkmıyorum günleri bile şaşırıyorum. Artık hatırlayabildiklerim bunlar:
Pazartesi yaptığım kahvaltıyı yazmıştım sanırım, salam peynir falan... Daha sonra bir ara ne zaman hatırlamıyorum iki haşlanmış yumurta yedim. Bu kadar değildi bir şey daha vardı ama dediğim gibi hatırlamıyorum :sm_confused: . Hanımeller mi nedir o tarz tatlılardan vardı, yedim birkaç tane.
Salı yani bugün fasulye ve çorba yedim. Akşam tavuk döner yedim.
Çorbanın yanına ekmek de yedim biraz fakat bilmiyorum onu yazmama gerek var mı.
Bugün fazla bir şey yemedim, başım çok iyi değil bu günlerde. Hayalet gibi dolaşıyorum etrafta :) . Sebebini bilmiyorum, neyse şimdi spor yapıp meyva yiyeceğim, belki daha iyi hissederim, sonra da duş alayım, rahat uyurum o zaman.
Ay ne kadar unutkanım ya, ölçülerimi alacaktım değil mi? Neyse yarın artık :) .
Pazartesi yaptığım kahvaltıyı yazmıştım sanırım, salam peynir falan... Daha sonra bir ara ne zaman hatırlamıyorum iki haşlanmış yumurta yedim. Bu kadar değildi bir şey daha vardı ama dediğim gibi hatırlamıyorum :sm_confused: . Hanımeller mi nedir o tarz tatlılardan vardı, yedim birkaç tane.
Salı yani bugün fasulye ve çorba yedim. Akşam tavuk döner yedim.
Çorbanın yanına ekmek de yedim biraz fakat bilmiyorum onu yazmama gerek var mı.
Bugün fazla bir şey yemedim, başım çok iyi değil bu günlerde. Hayalet gibi dolaşıyorum etrafta :) . Sebebini bilmiyorum, neyse şimdi spor yapıp meyva yiyeceğim, belki daha iyi hissederim, sonra da duş alayım, rahat uyurum o zaman.
Ay ne kadar unutkanım ya, ölçülerimi alacaktım değil mi? Neyse yarın artık :) .