Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
waaawww spatz supersin, beni sollayip gectin.
nilufert sen de ayni sekilde cnm, ben o kadar hasta olup yemememe karsin 53,9 dum yine bu sabah. ama karnimda cok sislik ve gaz vardi..
boyle kalirsam sevinicem cumaya kadar. ama biraz daha veririm diye tahmin ediyorum , gidisat onu gosteryor.
spatzcim gercekten de hasta olup yiyememek cok kotu, cunku yararli seyleri de yiyemiyorsun bu sefer.
ne meyve, ne salata, ne et, ne tavuk.. ayy soylerken bile midem fena oluyor bunlari :-((
anchusa bocek yapma beniii, yaparsan da ugur bocegi yap, o sevimli))
asil haftaya bocek olabilirim sanirsam, bildiginiz uzere kizlar, cuma aksami yola cikiyoruz.
daha hicbir hazirligim yok, hastaliktan hazirlik yapamadim.. bu aksam valiz hazirlamayi dusunuyorum..
dun aksam soyle bir eksigimiz var mi kontrol edeyim dedim, havlularimiz eskimiz baktim, bu sene goturulmez, dusunun daha plaj havlumuz bile yokkk.. alisverise cikmaya vakit de yok :-((
cuma ogleden sonra izin alacaktim sirketten, simdi pazt. de gelemedim, artik izin isteyecek yuzum de kalmadi.
neyse umarim yetistirebilirim hazirliklari..
optum hepinizi cok cokk
geçmişi okumadım ama
son nilüfercim yazmış
klik işten çıkmışsın canım üzülme zaten istiyordun bahanesi oldu diyelim hayırlısı olsun canım
pepper iyileşmiş sevindim
başka ne var ne yok bilmiyorum ama
geçmişi okumadım ama
son nilüfercim yazmış
klik işten çıkmışsın canım üzülme zaten istiyordun bahanesi oldu diyelim hayırlısı olsun canım
pepper iyileşmiş sevindim
başka ne var ne yok bilmiyorum ama
canım sen iyileş de hazırlıkların hepsi tamamlanır. senin işyerin merkezi bir yerde, öğle arasında filan alışverişe biraz vakit ayırabilirsin belki ? ben öyle yaparım da hep, az vakitten çok verim almaya çalışıyoruz çalışan kadınlar olarak napalımkaydirigubbakcemile5
haftaya da tatilinde bol bol dinlen, eğlen, ye, iç. düşünme çiçeği böceği..sen bizim tespih böceğimizsin zatensempatiksalakcinni
selam herkese........
klikcik için üzüldüm ama inş onu hak eden bir yerde daha iyi bir iş bulur......
peppermintcim hastalığın geçmiş ya...gerisini boşver ya tatilin zehir olurdu...alışveriş hepsi 1 kaç saatlik iş......
spatz kız kıskandım seni şimdi....ben kilo veremiyorum ve çok kıskanıyorum ......ben hala almaya devam ediyorum bu sabahta 54.5 çıktım.....metabozlimayı şaşırtayım az yiyeyim diyorum benimkini hiçte şaşırdığı yok valla. hal aynı
sabah çeyrek susamsız simitle 3 zeytin peynir 2 çeri domatres salatalık biber ve bol bol yeşillikle kahvaltı yaptım yanındada 1 bardak form çayı içtim....1 saat evde temizlik yaptım mutfak dolaplarını siliyorumda ve sonrada 30 dk yürüyüş yaptım okula yürüyerek geldim......
ara bir elma 2 erik 2 adet üzümlü eti burçak
canım sen iyileş de hazırlıkların hepsi tamamlanır. senin işyerin merkezi bir yerde, öğle arasında filan alışverişe biraz vakit ayırabilirsin belki ? ben öyle yaparım da hep, az vakitten çok verim almaya çalışıyoruz çalışan kadınlar olarak napalımkaydirigubbakcemile5
haftaya da tatilinde bol bol dinlen, eğlen, ye, iç. düşünme çiçeği böceği..sen bizim tespih böceğimizsin zatensempatiksalakcinni
bi de ben 53lere indim trufffffflülülülülülü
Relax Peppercimm yetişir yetişir sıkma kendini opuyorumnanaktan
Trufcum ben de burdayım selam hihihihi sempatiksalakcinni
canim cok cok sagol..
sen de ne var ne yok? yogunmussun, dikkat et kendine
selam herkese........
klikcik için üzüldüm ama inş onu hak eden bir yerde daha iyi bir iş bulur......
peppermintcim hastalığın geçmiş ya...gerisini boşver ya tatilin zehir olurdu...alışveriş hepsi 1 kaç saatlik iş......
spatz kız kıskandım seni şimdi....ben kilo veremiyorum ve çok kıskanıyorum ......ben hala almaya devam ediyorum bu sabahta 54.5 çıktım.....metabozlimayı şaşırtayım az yiyeyim diyorum benimkini hiçte şaşırdığı yok valla. hal aynı
sabah çeyrek susamsız simitle 3 zeytin peynir 2 çeri domatres salatalık biber ve bol bol yeşillikle kahvaltı yaptım yanındada 1 bardak form çayı içtim....1 saat evde temizlik yaptım mutfak dolaplarını siliyorumda ve sonrada 30 dk yürüyüş yaptım okula yürüyerek geldim......
ara bir elma 2 erik 2 adet üzümlü eti burçak
canım bu 54 te bişey var. bende bi 2 hafta 54.8 ile 54.3 arasında gittim geldim . en son 54.0 çıkınca porsiyonları bir kaç gün azalttım baya ki 53 e inip 53 de sabitlemek için. sabah 53.7 çıktım.
pepperrrr
bırak otelin köy kahvaltısını falan sen git jimnastik aerobik programlarına bak
şaka tabi uğur bözeği . ye iç gez toz. kaç adır ne için uğraşıyoruz.
biz hiç tatil programı falan yapmadık.
sen git bakalım otelden de fikir verirsin bize.
:roflol:
valla ne desen haklisin..
bu oteller zinciri,
gecen sene bodrumdakine gitmistik, 5 yildiz- cok cok cok memnun kalmistik, bu sene de side'dekine gidelim dedik; bi arkadasimiz gecen hafta belek'tekine gitti; o da bayilmis,
ismini ozelden yazarim isterden,
6-7 tane ala carte restauranti, pastanesi, 24 saat acik restorani, 3-4 tane kocaman havuzu, cok ilgili personeli, koy kahvaltisi, lunaparki, aquaparki ... var.
tost evi, gozleme evi... aklima gelenler simdilik.
yaa super biyer, cok tavsiye ederim.
insallah bu sene de guzel gecer.
canım ya sen nasıl güzel kilo veriyordur hedefine de çok az kalmıştı
nazarmı değdi yoksa kendinimi saldın naptın
hemen toparlanman lazım bence
yeni aldığın için hızlı verirsin kiloları oturmadan
yaa ben fazla zayiflayamadan gidiyorum tatile :-((
neyse 56,6 kilo gitmek de vardi
kahve kokusu hoşgeldin canım. örüşemedik.
peppercim özelden at tatlım acele etme işlerin yoğunsa daha sonrada yazabilirisn.
bide erken rezervasyon mu yaptırdınız kaça geldi.
birde kızlar bende hem tatil hem seminer dolasıyla gezdiğim otelerden antalyada ıc green in yemeklerini beğenmiştim. diğer şeylere gelince hemen hemen hepsi aynı ama bu ıc greenin yemekleri acayip kaliteliydi ve türk damak tadınada uygundu. mesela meyve suyu konsantre falan değildi direk kutudan doldurup veriyorlar.ama ben otelde et yemem.
sense biliyordur senseee otellerde domuz eti yediriyorlarmı???
evet haklısın mafoldumbenmafoldumben
herkes 53 lerde böyle olduğu zaman acayip şişman hissediyorum kendimi..
53 hayal gibi gelio bana heralde ortaokulda falanımdır..
sensenin dediği gibi heba etmişim 25 yılı:gitme: