Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sen de 53 ten cok cok uzak degilsin ki.. az kalmis senin de,
uzme kendini.
niye hayal olsun, burda herkes nasil indiyse o kiloya sen de ben de inecegiz)
valla benim hayatim rejimle gecti diyebilirim.
16 yasimdan beri dikkat ederim yediklerime.
ben bu yil evlendikten sonra (+30 yas ) kilo alsim.
:1no2:
ben haftada 2 kere yiyorum et, onun disinda hep sebze....Günaydın kızlar, sabah 1 bardak limonlu sıcak su, arkasından 3 domates, 1 salatalık 1 dilim light ekmek ve biraz peynir yidim. Şimdi ada çayımı içiyorum ve 12 ye kadar 1 lt su, öğlen bakalım protein almam lazım biraz da ama ben de sebze seviyorum. Yeriz artık 3- 5 köfte
amanin kolay gelsin...selaaaaaaaaaaaaaam
3 gündür çalışıyorum çıldırmaya az kaldı
hafta sonu sınavlarım var diye böyle sık tutmak zorunda kaldım
çok çok çok dikkat ederek besleniyorum
ama spor yok
ama uykusuzum o da kalori harcatıyordur mutlaka
waaawww
anchusa bocek yapma beniii, yaparsan da ugur bocegi yap, o sevimli))
asil haftaya bocek olabilirim sanirsam, bildiginiz uzere kizlar, cuma aksami yola cikiyoruz.
daha hicbir hazirligim yok, hastaliktan hazirlik yapamadim.. bu aksam valiz hazirlamayi dusunuyorum..
dun aksam soyle bir eksigimiz var mi kontrol edeyim dedim, havlularimiz eskimiz baktim, bu sene goturulmez, dusunun daha plaj havlumuz bile yokkk.. alisverise cikmaya vakit de yok :-((
cuma ogleden sonra izin alacaktim sirketten, simdi pazt. de gelemedim, artik izin isteyecek yuzum de kalmadi.
neyse umarim yetistirebilirim hazirliklari..
optum hepinizi cok cokk
gel guzelim sen de gelYaa nolur benide alın aranıza nolurrrrr, ben kendimi hiç kontrol edemiyorum akşamları çok yiyorum yerken gayet mutluyum sonra çok pişman oluyorummm. lütfeenn bu grupta olursam zayıflarım herhalde tek başıma yediklerimi yazayım falan diyince kendimi çok kolay kandırıyorum:)))
koy khavaltisi mi??? kaymak ve bal.... amaninnnnnay canim sagol, valla dogru soyluyosun, oglen cikabilirsem bi alisveris mrk.ne kosturayim olmazsa. iyi fikir vereliniortak
haftaya tatilde umarim istahim iyi olur, oralara kadar gidip yiyememek kotu olur cunku,
en cok da gittigimiz otelde koy kahvaltisi varmis, onu kacirmak istemem.
tesbih bocegiyim diy mi :roflol: :kedi:
pek guzel su ana kadar...s
sabah çeyrek susamsız simitle 3 zeytin peynir 2 çeri domatres salatalık biber ve bol bol yeşillikle kahvaltı yaptım yanındada 1 bardak form çayı içtim....1 saat evde temizlik yaptım mutfak dolaplarını siliyorumda ve sonrada 30 dk yürüyüş yaptım okula yürüyerek geldim......
ara bir elma 2 erik 2 adet üzümlü eti burçak
ismi voy..... ile mi basliyorr??? oyleyse bodrum ve belektekine gittik biz de hem de ikiser kere,,. bu sene de side ya da torba dakini dusunuyoruz:roflol:
valla ne desen haklisin..
bu oteller zinciri,
gecen sene bodrumdakine gitmistik, 5 yildiz- cok cok cok memnun kalmistik, bu sene de side'dekine gidelim dedik; bi arkadasimiz gecen hafta belek'tekine gitti; o da bayilmis,
ismini ozelden yazarim isterden,
6-7 tane ala carte restauranti, pastanesi, 24 saat acik restorani, 3-4 tane kocaman havuzu, cok ilgili personeli, koy kahvaltisi, lunaparki, aquaparki ... var.
tost evi, gozleme evi... aklima gelenler simdilik.
yaa super biyer, cok tavsiye ederim.
insallah bu sene de guzel gecer.
yok ya turkiyede servios yapilmiyor domuz eti... aninda anlarim kokusunu..kahve kokusu hoşgeldin canım. örüşemedik.
peppercim özelden at tatlım acele etme işlerin yoğunsa daha sonrada yazabilirisn.
bide erken rezervasyon mu yaptırdınız kaça geldi.
birde kızlar bende hem tatil hem seminer dolasıyla gezdiğim otelerden antalyada ıc green in yemeklerini beğenmiştim. diğer şeylere gelince hemen hemen hepsi aynı ama bu ıc greenin yemekleri acayip kaliteliydi ve türk damak tadınada uygundu. mesela meyve suyu konsantre falan değildi direk kutudan doldurup veriyorlar.ama ben otelde et yemem.
sense biliyordur senseee otellerde domuz eti yediriyorlarmı???
cnm bu otelde de tum icecekler, su siseli -kutulu. yemekte mesela lt.lik kutu meyve suyunu alip oturuyorsun masana.
benim en cok alacartelar hosuma gitmisti,
mesela bi aksam rum tavernasina gitmistik, cok eglenceliydi oynadik.
bi aksam meksika restaurantinda yemistik, orasi da harikaydi.
kebabistan vardi turk yemekleri, harika patlican salatasi yemistik.
anammm, istahim yerine geliyor galiba yavas yavasss
ben haftada 2 kere yiyorum et, onun disinda hep sebze....
amanin kolay gelsin...
valla yaparim bocek hic acimam hem de en cirkininden...
gel guzelim sen de gel
koy khavaltisi mi??? kaymak ve bal.... amaninnnnn
pek guzel su ana kadar...
ismi voy..... ile mi basliyorr??? oyleyse bodrum ve belektekine gittik biz de hem de ikiser kere,,. bu sene de side ya da torba dakini dusunuyoruz
yok ya turkiyede servios yapilmiyor domuz eti... aninda anlarim kokusunu..
evet evet galiba bu o otel zinciri..
aa ne guzel cumaya kaadr birlikteyiz yineee...ben de benim koclugum ugursuz geldi foruma diye duusnmeye baslamitim.. hastaliklar, kilo alanlar, isten cikanlar vsy vsy...merhabalar herkeseee
cumaya kadar şu anki işime devam edeceğimm..
yerime birini bulana kadar kalırmısın diye rica ettiler..bende hem kk ya devam için hemde iş başvurularıma devam için tekliflerini kabul ettimm.
bu arada bana moral veren tüm arkadaşlarıma çok çok teşekür ederimm..
et bakalimkızlar tatil için otel arayanlara çok güzel bir otel tavsiye edebilirim..
bizde büyük ihtimal balayına oraya gideceğiz
evetcanim voy.la basliyor.
esim de o kadar sevdi ki, butun voy..lari dolasalim diyor, 5 tane var sanirim)
tum tavsiye ettigimiz arkadaslarimiz da gittiler, cok begendiler. belek'e giden arkadasimiz, gecen sene de turkbukune gitmisti, 5 yildiz otele gideceksem voy..dan baskasina gitmem artik diyor))
ya ben ara öğün yapamıom koçum,iş saatlerim çok düsensiz çünkü olmuo 3 ara öğün yapamassamda 1 yada 2 yapmaya çalışcam
cornelia diamond golf resort and spa
alalade yazdımkaydirigubbakcemile3
evet bu sabah bu oteli de inceledim ben
spatz kız kıskandım seni şimdi....ben kilo veremiyorum ve çok kıskanıyorum ......ben hala almaya devam ediyorum bu sabahta 54.5 çıktım.....metabozlimayı şaşırtayım az yiyeyim diyorum benimkini hiçte şaşırdığı yok valla. hal aynı
sabah çeyrek susamsız simitle 3 zeytin peynir 2 çeri domatres salatalık biber ve bol bol yeşillikle kahvaltı yaptım yanındada 1 bardak form çayı içtim....1 saat evde temizlik yaptım mutfak dolaplarını siliyorumda ve sonrada 30 dk yürüyüş yaptım okula yürüyerek geldim......
ara bir elma 2 erik 2 adet üzümlü eti burçak
SPATZ gıpta ile bakıyorum sana ben de dün arkadaşta kaldım
baskül vardı mekanik 51 çıktım
arkadaş 2 kilo eksik tartıyo dedi
ama üstüm başım ve akşam tok karna olduğum için 52 olmuş olabilirim
bilmiyorum
100 gr daha verirsem iddia tamamiyle benim
korksun kocacım benden
ben canım 7 gündür kocacımla, 3 gündür kızımla görüşemiyorum
hasret kaldım yüzlerine
yoğunum bu yoğunlukta kesin kilo vermişimdir
dün 600 hasta geldi
kene mevsimi başladıya
100 tanesi kene ısırığıydı belki daha fazla
evet haklısın mafoldumbenmafoldumben
herkes 53 lerde böyle olduğu zaman acayip şişman hissediyorum kendimi..
53 hayal gibi gelio bana heralde ortaokulda falanımdır..
sensenin dediği gibi heba etmişim 25 yılı:gitme:
cnm bu otelde de tum icecekler, su siseli -kutulu. yemekte mesela lt.lik kutu meyve suyunu alip oturuyorsun masana.
benim en cok alacartelar hosuma gitmisti,
mesela bi aksam rum tavernasina gitmistik, cok eglenceliydi oynadik.
bi aksam meksika restaurantinda yemistik, orasi da harikaydi.
kebabistan vardi turk yemekleri, harika patlican salatasi yemistik.
anammm, istahim yerine geliyor galiba yavas yavasss
merhabalar herkeseee
cumaya kadar şu anki işime devam edeceğimm..
yerime birini bulana kadar kalırmısın diye rica ettiler..bende hem kk ya devam için hemde iş başvurularıma devam için tekliflerini kabul ettimm.
bu arada bana moral veren tüm arkadaşlarıma çok çok teşekür ederimm..
aa ne guzel cumaya kaadr birlikteyiz yineee...ben de benim koclugum ugursuz geldi foruma diye duusnmeye baslamitim.. hastaliklar, kilo alanlar, isten cikanlar vsy vsy...
evet canim aynen katiliyorum. biz de son 3 senedir sirf o otel zincirine gidiyoruz. belekteki ozellikle harikaydi.. bu sene de torba ya da sideyi dusunuyoruz. bodrumada iki tane var. onlara da gittik..
ama oranin koykahvaltisini begenmemistim ben. ama a la carte lar gercekten ha ri ka...yemekler de cok ama cok guzel...ben de bu sabah sidekine bakiyordum eylul ekim icin.. simdiden ayarlasak daha iyi...
biz de butun zinciri dolasmayi dusunuyoruz...
hmmmm kim olsa iştahlanır valla. kesin iyileşmelisin sen pepper. mahrum mu kalıcaksın o cıslardankaydirigubbakcemile3
evet o zincire giden herkes çok memnun. daha dün işyerinden bi arkadaş side'dekinden balayından döndü. öve öve bitiremiyor...[QUOTE]
------
aa bunu duyduguma cok sevindim, biz de bu sene sideye gidiyoruz.
cnm ben tatilde kilo almam pek, cunku sicakta yemek yiyemem pek, boyle dedigime bakma, peynir, karpuz yerim cok, ha birde gozleme - tost, oyle et yemegi falan cekmez canim.
sadece tatli bufesi ilgimi ceker, onu da yuzerek yakarim ;-)))
Yaa nolur benide alın aranıza nolurrrrr, ben kendimi hiç kontrol edemiyorum akşamları çok yiyorum yerken gayet mutluyum sonra çok pişman oluyorummm. lütfeenn bu grupta olursam zayıflarım herhalde tek başıma yediklerimi yazayım falan diyince kendimi çok kolay kandırıyorum:)))