Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
kk yı açıp uyuyakalmışız kızımla
şimdi de hazırlandık uçurtma şenliğine gidiyoruz
gelince okumaya çalışırım yazdıllarınızı eğer yine uyamazsak
Yeni bir marka olmalı memnun musun kullandın mı? kaydirigubbakcemile3
Ayyy ders çalışmak başıma vurdu tarihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hiç çekilmiyosunnn akannehir
ok canım nasıl zor mu?? baktın mı ?? kaç dakika sürüyo?? Lachesis in yaptığına baktın di mi??
Ayyy ne sorduuummmm kaydirigubbakcemile3
kizlar cicek geldi simdi bana kocacimdannn, cok sevindimmmmmm:asigim:
:roflol::roflol: hiç farketmemiştim.. KENDİN SIK kahvekokusu..
ilk bi kaçı zorluyormuş canım.. lachesis hemen bıraktı ama ben spora ilk başladığımdada öyle olmuştu sonra geçiyo.. bu arada bacak ağırlıklı sensecim yerimseniben
ne güzel..
a.s. bunlarda benden olsun..
ne güzel..
a.s. bunlarda benden olsun..
Ay kıyamam sanaaaa kocişim sevindirmiş seni ne güzelll aferin onaaa pepperimizi çok seviyoooooooooooo biz de yollayalım al bakalım a.s.
ay bacak olsun ama bacak inceltici olsun kas yapmasın yaf mafoldumben
kaç dakika ki? 3 part 10 dk herhalde ya da 15 ???
Ay kıyamam sanaaaa kocişim sevindirmiş seni ne güzelll aferin onaaa pepperimizi çok seviyoooooooooooo biz de yollayalım al bakalım a.s.
ay bacak olsun ama bacak inceltici olsun kas yapmasın yaf mafoldumben
kaç dakika ki? 3 part 10 dk herhalde ya da 15 ???
nanecik var mi bu gece icin plan? yemek, parti, mum ufleme vsy vsy???
ben is yeri arkadaslari bakimindan hep cok cok sansli oldum. biz meslektas degil hep arkadas olmusuzdur, zaten sevmem ben rekabetin oldugu ortamlari..insallah bundan sonraki iismdede boyle olur.. ama bak patronlar bakimindan o sansi pek yakalayamadim. hele en son calistigim beyefendi....... herhalde o sahistan sonra herkesle calisabilirim ben, o yetenegi kazandirdi bana...
annemler, abimler, ablamlar hepsi gelecekler, biz de toplanicaz. ufak capli bir kutlama. mum uflicem evet...
esim dun gece 12 de kutladi... kalp kutuda cikolata almis bana. hediyesini de zaten beraber almistik)))
yarin burdayim canim.
aksam cikicaz yola.
hadi insallah haftanin 1. si olursunnn
kiizzlarrrrr
cokkk mutluyum...ilk makalem yollanmis bir dergiye....doktora savunmam icin bir adim daha yol almis olduum
canim ben 2 sene agladim salya sumuk....tam almanlardan nefret ediyodum ki en yakin arkadasim baska bir alman oldu ve bana hic kimsenin yapmadigi iyilikleri yapti da almanlarin kotu ununu kurtardi arkadasim..."nanecik" bu çok yakıştı bence pepper'aopuyorumnanaktan
anchusa senin nickinin anlamı ne peki?
çok bahsettin o beyefendiden, baya bi canını sıkmış anlaşılan. benim eski işyerimde beni sinirden ağlatan biri olmuştu, ispiyoncu, fesat biri. ama kin tutamıyorum hiç, geçen gün karşılaştık da konuştuk normal normal.
.
hemen esimi aradim hafta sonu kutlama yapcaz biz de..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrik ederim canım çok! ayyy bugunun çok güzel bir enerjisi var, herkesin başına güzel şeyler geliyor farkettiniz miiii?hihoyyyt
kiizzlarrrrr
cokkk mutluyum...ilk makalem yollanmis bir dergiye....doktora savunmam icin bir adim daha yol almis olduum....ay hafifledim bir annn, sanki doktora bitti.....ay evde ziplayasim var..
çok sevindim canım senin adına tebrikler............inş tez zamanda bitirirsin doktoranıda :lepi::hooray:
kiizzlarrrrr
cokkk mutluyum...ilk makalem yollanmis bir dergiye....doktora savunmam icin bir adim daha yol almis olduum....ay hafifledim bir annn, sanki doktora bitti.....ay evde ziplayasim var..
"nanecik" bu çok yakıştı bence pepper'aopuyorumnanaktan
anchusa senin nickinin anlamı ne peki?
çok bahsettin o beyefendiden, baya bi canını sıkmış anlaşılan. benim eski işyerimde beni sinirden ağlatan biri olmuştu, ispiyoncu, fesat biri. ama kin tutamıyorum hiç, geçen gün karşılaştık da konuştuk normal normal.
ne aldı ne aldıııı ?sempatiksalakcinni
yaaa bu hafta ben de varım 1.cilik yarışında!sositososito
ayyyy harikaaa!a.s.