50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
kk yı açıp uyuyakalmışız kızımla
şimdi de hazırlandık uçurtma şenliğine gidiyoruz
gelince okumaya çalışırım yazdıllarınızı eğer yine uyamazsak

Yeni bir marka olmalı memnun musun kullandın mı? kaydirigubbakcemile3

Ayyy ders çalışmak başıma vurdu tarihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hiç çekilmiyosunnn akannehir

:roflol::roflol: hiç farketmemiştim.. KENDıN SIK kahvekokusu..

ok canım nasıl zor mu?? baktın mı ?? kaç dakika sürüyo?? Lachesis in yaptığına baktın di mi??

Ayyy ne sorduuummmm kaydirigubbakcemile3

ilk bi kaçı zorluyormuş canım.. lachesis hemen bıraktı ama ben spora ilk başladığımdada öyle olmuştu sonra geçiyo.. bu arada bacak ağırlıklı sensecim yerimseniben

kizlar cicek geldi simdi bana kocacimdannn, cok sevindimmmmmm:asigim:

Ay kıyamam sanaaaa kocişim sevindirmiş seni ne güzelll aferin onaaa pepperimizi çok seviyoooooooooooo biz de yollayalım al bakalım a.s.
:roflol::roflol: hiç farketmemiştim.. KENDİN SIK kahvekokusu..

ilk bi kaçı zorluyormuş canım.. lachesis hemen bıraktı ama ben spora ilk başladığımdada öyle olmuştu sonra geçiyo.. bu arada bacak ağırlıklı sensecim yerimseniben

ay bacak olsun ama bacak inceltici olsun kas yapmasın yaf mafoldumben

kaç dakika ki? 3 part 10 dk herhalde ya da 15 ???

Ay kıyamam sanaaaa kocişim sevindirmiş seni ne güzelll aferin onaaa pepperimizi çok seviyoooooooooooo biz de yollayalım al bakalım a.s.

ay bacak olsun ama bacak inceltici olsun kas yapmasın yaf mafoldumben

kaç dakika ki? 3 part 10 dk herhalde ya da 15 ???

start it up 25 dk
pilates bacaklari inceltiyoo yapiyor musun hic???

strat up a baktım ben yapmadım ama bol bol bacak kol çalıştırıyor......zorlayıcı bir şeye benziyor......karın videosunuda indirm onuda yapmayı düşünüyorum bakalım.......

ah kahvekokusu bende hiç hoşlanmıyorum bu havalardan kasvetli geliyor bana.içim daralıyor gökyüzü açık olduğu zaman daha enerjik hissdiyorum kendimi

kiizzlarrrrr
cokkk mutluyum...ilk makalem yollanmis bir dergiye....doktora savunmam icin bir adim daha yol almis olduum....ay hafifledim bir annn, sanki doktora bitti.....ay evde ziplayasim var..

Son düzenleme:
nanecik var mi bu gece icin plan? yemek, parti, mum ufleme vsy vsy???

"nanecik" bu çok yakıştı bence pepper'aopuyorumnanaktan
anchusa senin nickinin anlamı ne peki?

ben is yeri arkadaslari bakimindan hep cok cok sansli oldum. biz meslektas degil hep arkadas olmusuzdur, zaten sevmem ben rekabetin oldugu ortamlari..insallah bundan sonraki iismdede boyle olur.. ama bak patronlar bakimindan o sansi pek yakalayamadim. hele en son calistigim beyefendi....... herhalde o sahistan sonra herkesle calisabilirim ben, o yetenegi kazandirdi bana...

çok bahsettin o beyefendiden, baya bi canını sıkmış anlaşılan. benim eski işyerimde beni sinirden ağlatan biri olmuştu, ispiyoncu, fesat biri. ama kin tutamıyorum hiç, geçen gün karşılaştık da konuştuk normal normal.

annemler, abimler, ablamlar hepsi gelecekler, biz de toplanicaz. ufak capli bir kutlama. mum uflicem evet...
esim dun gece 12 de kutladi... kalp kutuda cikolata almis bana. hediyesini de zaten beraber almistik :-))))

ne aldı ne aldıııı ?sempatiksalakcinni

yarin burdayim canim.

aksam cikicaz yola.

hadi insallah haftanin 1. si olursunnn

yaaa bu hafta ben de varım 1.cilik yarışında!sositososito

kizlar cicek geldi simdi bana kocacimdannn, cok sevindimmmmmm:asigim:

ayyyy harikaaa!a.s.

kiizzlarrrrr
cokkk mutluyum...ilk makalem yollanmis bir dergiye....doktora savunmam icin bir adim daha yol almis olduum

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tebrik ederim canım çok! ayyy bugunun çok güzel bir enerjisi var, herkesin başına güzel şeyler geliyor farkettiniz miiii?hihoyyyt

çok bahsettin o beyefendiden, baya bi canını sıkmış anlaşılan. benim eski işyerimde beni sinirden ağlatan biri olmuştu, ispiyoncu, fesat biri. ama kin tutamıyorum hiç, geçen gün karşılaştık da konuştuk normal normal.
.
canim ben 2 sene agladim salya sumuk....tam almanlardan nefret ediyodum ki en yakin arkadasim baska bir alman oldu ve bana hic kimsenin yapmadigi iyilikleri yapti da almanlarin kotu ununu kurtardi arkadasim...
nickim latince bir kir cicegi...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tebrik ederim canım çok! ayyy bugunun çok güzel bir enerjisi var, herkesin başına güzel şeyler geliyor farkettiniz miiii?hihoyyyt
hemen esimi aradim hafta sonu kutlama yapcaz biz de..

kiizzlarrrrr
cokkk mutluyum...ilk makalem yollanmis bir dergiye....doktora savunmam icin bir adim daha yol almis olduum....ay hafifledim bir annn, sanki doktora bitti.....ay evde ziplayasim var..

çok sevindim canım senin adına tebrikler............inş tez zamanda bitirirsin doktoranıda :lepi::hooray:

kiizzlarrrrr

tebrik ederim canim. oh ne mutlu sana.... insallah devami gelir.. darisi doktoranin bitisine olsun dilerimmm

ne aldı ne aldıııı ?sempatiksalakcinni

yaaa bu hafta ben de varım 1.cilik yarışında!sositososito

ayyyy harikaaa!a.s.

nanecik, nanecik, nanecik, aaa soyledikce ben de sevdim valla :-))
---
canim demistim ya gecenlerde, ne zamandir istedigim iki sey vardi, biri epilasyon aleti soylemesi ayip (benimki artik eski model kaliyordu) biri de iyonlu sac duzlestirici... o ikisini aldik gidip beraber.
--

o zaman insallah nilufertle ikiniz olursunuz 1. :hooray:

ben de 2. olsam yaaa

kocunuz olarak bugun neler yedigimi yazayim:
Sabah 2 su bardagi su
Kahvalti: icine 1 kuru incir, biraz muz kurusu dogranmis kepekli sut (vaktim yoktu)
Ara: 2 adet etiform biskuvi
Ogle: firinlanmis 1 avuc ici kadar kofte
az salata
bir kase tarhana corbasi
Ara: 1 kalin dilim ananas
Ara: siyah cay
Aksama da sunlari yemeyi planliyorum
biraz salata
yaz turlusu
tarhana corbasi
Bu hafta cok iyi beslendigim halde fazla cikiyorum tartida...

Son düzenleme:
Back
X