Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yook öncedenn vermedim hiçç...ayy çıtırdımmmm öncedenn,,,maks.50ydimm
ayy o grafiği yapmak taa değiştirmeteee benii öldürdüüüü çok yorucyduuuu,,kolayy gelsinn sanaa..benn nett konusundaa beceriksizmmm de..................
waterim spirderim hosgeldin kuzum nassin yahuu yoksun hic gorunmuyosun nasil gidiyor anlat hele
HAFTANIN KOCU KAHVE KOKUSUNA OPUCUKLER heh sozunu dinleyin kocumuzun emi
kendinizee ii baın,benimm eee saattimm geldiii,iyi gecelerrrr.tatlı rüyalar............
canim benim ben de nasil olayim yorgunum hala birazcik ama neyseki 1 haftalik tatil var:)) ohh ne guzel olmussun sen ama ben hic bilmiyorum valla kilomu umarim iyi bi sey gosterir tarti ama bizleri de ihmal etme yahuu gel arada yaz emi operim al yanaktan:)
canim benim ne guzel yazmissin cok tesekkurler evet ya cok takmiyorum zaten ne zamandir burdayim ki bu gidisle hamile kalana kadar da burdayim gibi gorunuyor hehe:))
yok canim yaz tatili degil yaz tatili temmuz 22sinde bu 1 haftalik tatil ama yine de guzel:))
hadi ben de yatayim canim artik cok cok tebrikler tekrardan gorusuruzzz gel arada bak:)
ya benim de belimde çatlak var yaaa...ne alaka yani, ordan kilo vermedim ki hiçbenneyaptımki
walla bir an gerçekten canım çekti . sonra döndüm vücuduma ne dersiniz mekik çekelimmi dedim. otur otur.iş çıkarma başımıza dediler kollarım bacaklarım her bi yanım
günaydınn kızlaar
sense dondurma işini sorma yahuu neredeyse milletin ağzına bakıcam boğazlar yeni yeni geçiyo offffff acaba geçmiyomu :uhm:
dün geceden beri öksürükte başladıeyvahedigeldismile ayy neyse ben gidip tarçınlı şurubumu içeyim bi o iyi geliyo şu anda:içelim:
kuzuuuuuu sağada günaydın:dance:
günaydın yasicim geçmiş olsun..
sense bende aynı durumdayım ama pes etmek 3-4 gün sonra geçiyomuş..
çok zorlandığın yerlerde hareketleri tam yapma istersen yavaş yavaş yaparsın..
çok terletiyo yaa bence çok etkili..