50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız ben yine tam bakamıyorum sıteye havalar guzellestıkce evde az duruyrm bılgısayarın basına gecesım gelmıo ama yedıklerıme dıkkat edyrm fakat cok kafaya takmayınca daha kolay kılo verılıo heralde 51.2 ydım bu sabah cok mutlu oldum ve ustune cıkolata yedım fakat bu bu haftakı son cıkolata bırdaha yemem haftaya cumaya kadar yaa bırde bır sorun var ben hıc spor yapamıyrm cok canım sıkılıo sadece bolca yuruyus yapyrm carsıya falan heryere yururyerek gıdıyrm ve eve gelınce yorgun oluyrm ama ınsaallah yarın callana gırıs yaparım sızler ne yaptınız

30 mekik çektimmmm,canı çeken olur belkiii..........
Ben de çekcem, artık her gece min 50 mekik çekiyom :lepi:

walla bir an gerçekten canım çekti . sonra döndüm vücuduma ne dersiniz mekik çekelimmi dedim. otur otur.iş çıkarma başımıza dediler kollarım bacaklarım her bi yanım
Kol bacak bişi yapmıyo ki, göbeğine danış bi de kaydirigubbakcemile3

RİCAAAAA...bilmiyorumkismile,atardaa olabilirrr BİZİMM heryerrr tarlaa,,her yerr gelincikkk......
opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan Bu yanıtı bekliyordum :lepi:

yaww aylardır hiç alkol almamıştım bugün ödül olarak bi kadeh içtim amma pek bi pişmanımmmmmmm
gidip spor yapayım ..ben kaçtım şimdilik byeezemuszemus

slm kızlar nasılsınız ben yine tam bakamıyorum sıteye havalar guzellestıkce evde az duruyrm bılgısayarın basına gecesım gelmıo ama yedıklerıme dıkkat edyrm fakat cok kafaya takmayınca daha kolay kılo verılıo heralde 51.2 ydım bu sabah cok mutlu oldum ve ustune cıkolata yedım fakat bu bu haftakı son cıkolata bırdaha yemem haftaya cumaya kadar yaa bırde bır sorun var ben hıc spor yapamıyrm cok canım sıkılıo sadece bolca yuruyus yapyrm carsıya falan heryere yururyerek gıdıyrm ve eve gelınce yorgun oluyrm ama ınsaallah yarın callana gırıs yaparım sızler ne yaptınız

Tebrikler watercım, yürüyüş de gayet güzel bi spor, ama sporunu yazmak için gelsen buraya, faydası olur sanırım.

Ben kilo aldım -tatlicadiarzu- 53 kiloya kadar indiydim, tam 52 li kilo olacakken, hoooooooooop -tatlicadiarzu- Ama çok rahat besleniyom cokacimcoook

sevindimmm canınınn çekmesinen nilüfercimm...dulciee yararıı oluyoo demii göbeğeee mekiiğinn.bravoo benn maks.30 çekiyomm.cevabımıı biliyosunn,,ama benn köylüyümm köydeyimmmmm yanii........aslında bazenn bişeyy almak isteyipp hafta sonuu beklemekk kötüü oluyooo amam köyde olmanınn artısıı daha çokk...

ya bu calalnn çok sıkıcıı geliyoo banaa bu 10 günü tammalayımm bi dahah yapmammmm ...,,hiç zevklii değill,,aslında lesliiler daha hoşşş

Tebrikler watercım, yürüyüş de gayet güzel bi spor, ama sporunu yazmak için gelsen buraya, faydası olur sanırım.

Ben kilo aldım -tatlicadiarzu- 53 kiloya kadar indiydim, tam 52 li kilo olacakken, hoooooooooop -tatlicadiarzu- Ama çok rahat besleniyom cokacimcoook

canım olsun gecıs donemlerı bunlar ama sen bırakma bence ve o elbet bırgun sabıtlenecek ve tekrar asagıya ınıs yapacaksın. canım cok haklısın da spor yapmıyrm ıste bır carsıya yuruyrm o da ınerken yokus asagı cıkarken yokus yukarı seklındekaydirigubbakcemile3 ama evet haklısın buraya daha cok ugramalıyım bencede yaz geldı bugunde o begendıgım elbısenın fıyatını sordum 370 mılyon dedı ya akraba dugunu falan olsa tamamda arkadasın dugunu ve dısarıda yada heryerde rahatca gıyebılecegım bır elbıse degıl yenı sızce napmalıyım

water spider merhaba tatlım.
bugün lafın geçti senin bi arkadaş sormuştu unuttum kimdi.

merhaba canım hııı kımdıkı acaba ne dıyecektı gecmısede bakmadım hıc tesekkurler tatlım olmazsa gecmıse bır bakarım

sevindimmm canınınn çekmesinen nilüfercimm...dulciee yararıı oluyoo demii göbeğeee mekiiğinn.bravoo benn maks.30 çekiyomm.cevabımıı biliyosunn,,ama benn köylüyümm köydeyimmmmm yanii........aslında bazenn bişeyy almak isteyipp hafta sonuu beklemekk kötüü oluyooo amam köyde olmanınn artısıı daha çokk...

Benim göbekte baya yağ katmanı var, daha göremedim faydasını :kedi: Bi ara spor yapıyordum ya, o sayede bu kadar yapabiliyom canım, yoksa çok zor, zaten bu kondisyonu kaybetmemek için de çekiyom kaydirigubbakcemile5

Kesinlikle artısı çok :lepi: Bu bilinçle istediğini önceden sipariş verebilirsin ama gelincik tarlası doğayla iç içe yaşanlara özel opuyorumnanaktan Süper bişidir yaw boshayallersmile

Kızlar bilgisayar baya ısındı, kaçam ben yavaştan. Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

canım olsun gecıs donemlerı bunlar ama sen bırakma bence ve o elbet bırgun sabıtlenecek ve tekrar asagıya ınıs yapacaksın. canım cok haklısın da spor yapmıyrm ıste bır carsıya yuruyrm o da ınerken yokus asagı cıkarken yokus yukarı seklındekaydirigubbakcemile3 ama evet haklısın buraya daha cok ugramalıyım bencede yaz geldı bugunde o begendıgım elbısenın fıyatını sordum 370 mılyon dedı ya akraba dugunu falan olsa tamamda arkadasın dugunu ve dısarıda yada heryerde rahatca gıyebılecegım bır elbıse degıl yenı sızce napmalıyım

Doğru diyon watercım zaten moralimi bozmuyom bu konuda, artık süpriz yapcak kimsem kalmadı, fiziğimi de seviyom, yavaş yavaş veririm artıkın bayanssulusmile

Bence daha uygun alternatifler bakın yerimseniben Ama elbiseyi çok beğeniyorsan ve o paraya değer diye düşünüyorsan, al tabi, pazarlık yaparsın belki aklinialirimsmile

Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Benim göbekte baya yağ katmanı var, daha göremedim faydasını :kedi: Bi ara spor yapıyordum ya, o sayede bu kadar yapabiliyom canım, yoksa çok zor, zaten bu kondisyonu kaybetmemek için de çekiyom kaydirigubbakcemile5

Kesinlikle artısı çok :lepi: Bu bilinçle istediğini önceden sipariş verebilirsin ama gelincik tarlası doğayla iç içe yaşanlara özel opuyorumnanaktan Süper bişidir yaw boshayallersmile

Kızlar bilgisayar baya ısındı, kaçam ben yavaştan. Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

iiiy geceler canımm,kendienne ii bakkkboshayallersmile

waterspider ,ya sen sadece 1,5 kg mu verebilidnn,yokssaaa öncesi de var mı?

canım yok oncesıde var tabı aslında buraya geldıgımde 53.5 dım ama tıckerı duzenledıgım sırada 52.5 e ınmıstım ve tabıkı buraya takılmadan oncesıde vardı ooo yıllar oncesıne dayanıo unıversıye kadar 10 kılo hatta daha fazlasını vermısımdır ama buraya geldıgımden bu yana 2.3 kılo kadar verdım tabıkı cok uzun surede

ozel mesjini bekliyorum menunu aciklayan
winsor pilatesi deneyebilirsin, ama kurallrini bir kere ebru sallinin cd sninin basindan dinleyip winsor pilatese devam edersen daha iyi sonuc alirsin
Özel mesaj atacağım şimdi. Winsor pilates deneyeyim o zaman. Ok, önceden Ebru hanımdan dinlerim işin kurallarını, inceliklerini. Sonra da winsordan dinleyeyim de karşılaştırayım bakalım iyi bir uyarı yapıyor mu Ebru hanım. Kusura bakmayın biraz önyargılıyım Ebru konusunda kaydirigubbakcemile3 .
bu hafta bende sisim. niye anlamadim. reglime daha var. ama goguslerim falan kocaman oldu dupeduz ve acimaya basladilar. biberiye cayi, maydonoz suyu hic birsey ise yaramafi.. bazen benim menstrasyonumdan 15 gun once basliyor pre menst. sendromlari. acaba oyle birsey mi diye dusunuyorum. anlamadim gitti...
Ya üzüldüm yaw :sinifsinif: . Ben 1 gün bile dayanamıyorum ağrılara. 15 gün önce başlaması nasıl oluyor? Tam ağrı değildir bahsettiğin inşallah. Ağrı kesici ya da kas gevşetici falan alsan. Kas gevşetici hiç kullanmadım ama bu forumda işe yaradığını okudum. Bir de kulaktan dolma bir bilgi fakat ay içinde kırmızı et yemeyenlerde daha çok ağrıyormuş, kırmızı ette bilmemne varmış(ne olduğunu unuttum), düzenli olarak bu bilmemneyi alan daha rahat atlatıyormuş bu dönemi. Acaba sen hiç mi kırmızı yemiyorsun diye düşündüm bir an.

Bu arada 20 sayfa gerinizdeyim, önce mesajımı göndereyim sonra bütün sayfaları okuyacağım. Uzun sürüyor ama zevkli oluyor :) .

Son düzenleme:
ben de çok yavas veriyomm yaa 1,5 ay olduu dahah 1 kilo verebildimm,kendime benzerr biirlerii bulmakk morall oluyoo valala....sani herkes çok evriyo daa benn geride kalıyomuşumm gibii geliyoduu da.....

ben de çok yavas veriyomm yaa 1,5 ay olduu dahah 1 kilo verebildimm,kendime benzerr biirlerii bulmakk morall oluyoo valala....sani herkes çok evriyo daa benn geride kalıyomuşumm gibii geliyoduu da.....

Yok canım bunyeyle alakalı sende ben gıbısın bende cok zor verırım ozellıkle onceden klo verdıysen vucut dırenc gosterıo artık o sırada sabır bızım ıcın cok onemlı sen onceden vermısmıydın hıc kılo

Back
X