50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende kaçıcam zaten niye çatlıyo başın hassasım benimmmbilmiyorumkismile

Ah yasemincim yaw, her yer klima mafoldumben Ne zaman dışarı çıksam belamı bulup geliyorum da bugün biraz daha fazla oldu dozajı, bi de az uyudum, belki onun da etkisi var. :(((( Ben küçüklükten beri böyleyim :( Mazeret arıyo sanki başım ağrımak için :(((

Ah yasemincim yaw, her yer klima mafoldumben Ne zaman dışarı çıksam belamı bulup geliyorum da bugün biraz daha fazla oldu dozajı, bi de az uyudum, belki onun da etkisi var. :(((( Ben küçüklükten beri böyleyim :( Mazeret arıyo sanki başım ağrımak için :(((

hımmmm bilmiyorumkismile haklısın bende sevmem klimayı evde var ama neredeyse hiç kullanmayız yazın en 26 derecede falan oda cev cev sıcaklarda

kıyamam ben sana:teselli: benimde yazın başım çok ağrır sıcaktan ama evin içinde sankim güneş geçiyo kafama o kadar yanii:1shok:

yok canımmm ne mankenı daha -1 beden olamadım :roflol::roflol:

Aa olur mu öyle şey, sen yannış biliyon, benim bildiğim manken uzun boylu ve 90-60-90 oluyo (bi kaç cm oynayabiliyo) e işte o sensin yerimseniben Ama elime geçsen kilo aldırmaya çalışırdım, ideal kilona göre çok zayıfsın bence boshayallersmile

Ayrıca sen unut o -1 leri falan, yok öyle insanlar, senden kısa boylu kişilerin ölçüleriyle kendininkileri kıyaslaman en büyük yanlışın zaten.

Çok çektirdiğini düşünüyorsan, dozunu azalt hemen ;)
Evet, artık çenemi kapatmaya karar verdim :) buyrunnnnnnnnn
Badi yi okunuşuyla yazdım, bizim body işte, dap dar bluz diye mi tanımlamalı acep :) Body aslında tişörtten daha konforlu da, ergenlik dönemi göğüslerden utananlara tavsiye edilmez :)))
Aaaaa desene ben hala ergenlikteyimsırnaşık şey. Farkettirdiğin için sağolvereliniortak.
Mekik için ben dün sana resim bulduydum, koyacaktım, ama yesa resim koyunca gereksiz gördüm. Yoksa niye anlatmayalım, haklısın biraz gecikmeli oldu böyle kaydirigubbakcemile3 Hemen dünü telafi edem:
Olsun geç olsun güç olmasın. Teşekkürler adres için. Ben şu yüzden soruyordum yaptığınız mekikleri. Bir mekik tarzı var ya, sırtüstü uzanıyorsun, elleri öne doğru uzatarak(uyurgezerler yapar ya filmlerde, o şekilde) gövdeyi kaldırıyorsun öne doğru, tam oturana kadar, sonra aynı şekilde tekrar yatıp tekrar kalkıyorsun. Bilmem ki anlatabildim mi... Ben onun çok zararlı olduğunu okumuştum, diyecektim ki siz öyle yapıyorsanız sakın yapmayın. Ama zaten yapmıyormuşsunuz aslanlarımguclubacismile.

Bu bilgiyi nerden biliyorum, tabi ki Mehmet abimizden(yanlış hatırlamıyorsam tabi)zemuszemus.

Yaptığın sporları buraya yazarsan belki daha çok motive olursun, 5-10 dk ile başlar 50 dk ya kadar ulaşırsın kaydirigubbakcemile5
Doğru zaten dün yazmıştım sanırım. Belki de unuttum yazmayı bilmiyom. 70 şınav, 30 mekik, biraz da esneme hareketleri yaptım dün. Bugün karıncığım biraz kasılınca acıyor mekiklerden dolayı herhalde. Şınavdan dolayı da omuzlarımın arkası kasılıyor. Ama güzel bi his, yaptığın sporların işe yaradığını hissediyorsunkaydirigubbakcemile2. Bugün sadece esneme yapicam.
Sen de hep o yöne çekiyon, ya da anlıyon muhabbetleri aklinialirimsmile
Napayım ya, saat geç olunca, bir de aceleden hızlı okuyunca öyle yanlış okuyabiliyorumlaelaelaelaelae.

ya bende gece uyumayı sevmiyom ama naparsın kader :sinifsinif: sabah çocukları okula gönderiyomm:gitme: alıştım artı k uyumayaamirmirmirmir

benımkı artıkk sevmeyı gectı hastalık halıne geldı
resmen ınsomnıa takılıorm ortalıkta
3-4 saatlık uykularla yaşar oldum
üstüne de bas kahveyı bas kahveyıı:sinifsinif:

hımmmm bilmiyorumkismile haklısın bende sevmem klimayı evde var ama neredeyse hiç kullanmayız yazın en 26 derecede falan oda cev cev sıcaklarda

kıyamam ben sana:teselli: benimde yazın başım çok ağrır sıcaktan ama evin içinde sankim güneş geçiyo kafama o kadar yanii:1shok:

Kullanmayın yasemincim yaw, ama evde yine kontrollü kullanabiliyon, avm lerde felaket oluyo, dört bi yandan kafaya kafaya hava akımı :sinifsinif: Otobüs, metro, metrobüs... bunların hepsinde de aynı şekilde. Klima olmasa tüm camları açarlar... Ay iyice yaşlı teyze muhabbetine girdim :((

Bi de yeni derdim güneş alerjisi, güneş yüzünden zaten kapalı mekanlara kaçıyom... o da ayrı bi dert oluyo.. pöf.. Pardon kızlar yaw..

Tutmayam canım seni, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Ben de kaçacam zaten birazdan... özel mesajlara bakm diye geldiydim...
Herkeslere iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Aa olur mu öyle şey, sen yannış biliyon, benim bildiğim manken uzun boylu ve 90-60-90 oluyo (bi kaç cm oynayabiliyo) e işte o sensin yerimseniben Ama elime geçsen kilo aldırmaya çalışırdım, ideal kilona göre çok zayıfsın bence boshayallersmile

Ayrıca sen unut o -1 leri falan, yok öyle insanlar, senden kısa boylu kişilerin ölçüleriyle kendininkileri kıyaslaman en büyük yanlışın zaten.

ayy ne bıleyımm
bugun 27 kot denedım olmadı belı kapanmadıı
butun moralım alt ust olduuubilmiyorumkismile

Spor yap, dışarıda dolaş(minilerle değil haaaayerimseniben) bi şiyin kalmaz canım. Bir de kendini bir açıdan doyurman lazım, bir konuda mutlu olman lazım. Eh, yemek yemediğini hepimiz biliyoruz, arkadaşlarınla/ailenle mutlu mesut vakit geçir, o da bir doyumdur bir açıdan, rahatlamış olursun, biraz depresif geldin benim gözüme bilmiyorum doğru mu tahmin ettimboshayallersmile.

kafamçokkarıştı anacım derdin ne hadi bi derin muhabbet olur anlarım CADIARZU
ev arkadaşın da varsa oda bi etken tabiiiii:1ninca:
kahve işi fenaa yanlız ben neskafe sevmezdim bi kere sade ve şekersiz denedim bayıldım şimdi yapmaya korkuyorum çok içerim diye:sm_confused:

Nutcasecim uyardığın için teşekkürler, ben bi ara öyle yapıyormuşum da videolar sayesinde doğrusu öğrendim. Cidden önemli bi uyarı.

70 şınav mı, maşallah, YASEMİİİİİİİİİİİİİİİİN bak sana dişli rakip çıktı. Ama 70 şınav çeken 150 mekik çekmeli :)))))

Kaçıyom kızlar, görüşürük yarın kaydirigubbakcemile4

ayy ne bıleyımm
bugun 27 kot denedım olmadı belı kapanmadıı
butun moralım alt ust olduuubilmiyorumkismile

Sen bence boy uzunluğunun nasıl bi etken olduğunu tam algılayamadın canım. Al eline iki sopa, ikisi farklı uzunlukta ama aynı genişlikte olsun, o zaman daha iyi kafana sokarsın. kaydirigubbakcemile5

(dediğimi anladığını biliyorum da, kabullenemiyon diye şettim yerimseniben )

kaydirigubbakcemile4

Kullanmayın yasemincim yaw, ama evde yine kontrollü kullanabiliyon, avm lerde felaket oluyo, dört bi yandan kafaya kafaya hava akımı :sinifsinif: Otobüs, metro, metrobüs... bunların hepsinde de aynı şekilde. Klima olmasa tüm camları açarlar... Ay iyice yaşlı teyze muhabbetine girdim :((

Bi de yeni derdim güneş alerjisi, güneş yüzünden zaten kapalı mekanlara kaçıyom... o da ayrı bi dert oluyo.. pöf.. Pardon kızlar yaw..

güneş alerjisi bendede var anca kaşın dur ama artık aklıma geldikçe güneş koruyucu sürüyorum cildime eğer uzun süre dışarıdaysamda yanıma alıyorum
teknoloji sanırım bizi çökertiyobilmiyorumkismile

iyi geceler canım öptümŞeniz

Spor yap, dışarıda dolaş(minilerle değil haaaayerimseniben) bi şiyin kalmaz canım. Bir de kendini bir açıdan doyurman lazım, bir konuda mutlu olman lazım. Eh, yemek yemediğini hepimiz biliyoruz, arkadaşlarınla/ailenle mutlu mesut vakit geçir, o da bir doyumdur bir açıdan, rahatlamış olursun, biraz depresif geldin benim gözüme bilmiyorum doğru mu tahmin ettimboshayallersmile.

yokk bugun bıraz duygusallastım sadece
ailem izmirde kızım bugun genc kız olmus sonunda
ben göremedim :(
köpüşümün büyümesine şahit olamıormm dıe uzuldum çok
6,5 aylık oldu şaka maka ve ben toplasan 2 ay yanındaydım
evde de yalnızım bıerden soora duygusala baglamak kacınılmaz oluor :)

Nutcasecim uyardığın için teşekkürler, ben bi ara öyle yapıyormuşum da videolar sayesinde doğrusu öğrendim. Cidden önemli bi uyarı.

70 şınav mı, maşallah, YASEMİİİİİİİİİİİİİİİİN bak sana dişli rakip çıktı. Ama 70 şınav çeken 150 mekik çekmeli :)))))

aaaa iyi hatırlattınnnnn:1ninca:

nutcaseeeeeee 70 şınavı nası çekiyoon:1shok:

Ya 70 şınavı aralar vererek çektim aslında. Diyelim ki önce 20 yapıyorum 5-10 saniye dinlen sonra tekrar 10 çek, sonra sporda diğer hareketleri yap sonra zaten bir güç geliyor, 30 tane çekiyorsun, yani kısaca hiç ara vermeden arka arkaya 70 çekmedim:kedi:. Mekik daha zor geldi yaw :D . Göbüş kası pek yok bende herhalde :D . Neyse onu da ara vere vere çekerim, zamanla arttırırım. Ben bu forumda 300 mekik falan gördüm yanlış hatırlamıyorsam, bunun yanında 70 şınav ne ki, tebrikler kıslarguclubacismile.

İyi geceler dadlı rüyalar. Belki sana seranad yapan(kimdi hatırlamıyom) seni uykunda ziyaret eder :D .

kafamçokkarıştı anacım derdin ne hadi bi derin muhabbet olur anlarım CADIARZU
ev arkadaşın da varsa oda bi etken tabiiiii:1ninca:
kahve işi fenaa yanlız ben neskafe sevmezdim bi kere sade ve şekersiz denedim bayıldım şimdi yapmaya korkuyorum çok içerim diye:sm_confused:

ev arkadasım var da 1 ayı geckındır adam gıbı gelmıorr
hanfendı sefasında teyzesı havuzlu ev almıss
gelır mı buraya aclıga :D
yanlızlıktan kafenıne vuruormm kendımıı:sinifsinif:sempatiksalakcinni

iyi gecelrrr canımmm :)
tamam dier msjındaki msjı da aldımmlülülülülülü

yokk bugun bıraz duygusallastım sadece
ailem izmirde kızım bugun genc kız olmus sonunda
ben göremedim :(
köpüşümün büyümesine şahit olamıormm dıe uzuldum çok
6,5 aylık oldu şaka maka ve ben toplasan 2 ay yanındaydım
evde de yalnızım bıerden soora duygusala baglamak kacınılmaz oluor :)
Senin kızın mı var? Ben seni çok gençsindir, çok küçüksündür sandım ya, pardonopuyorumnanaktan.
Biraz yalnız olunca insan hüzünlü olur normaldir. Ne zaman gideceksin İzmire? Belli bir tarihte mi?

Back
X