- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 373
- 37
iyi geceler minik gece kuşlarıııı:hulya:
hepinizi öptümmmŞeniz
iyi geceler canıııımmmmm tatlı rüyalarrrboshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler minik gece kuşlarıııı:hulya:
hepinizi öptümmmŞeniz
Aaaaaaaaaa ben de size şaşırıyorum yahu, 70 şınavda şaşılacak ne var ki:1shok:aaaa iyi hatırlattınnnnn:1ninca:
nutcaseeeeeee 70 şınavı nası çekiyoon:1shok:
Senin kızın mı var? Ben seni çok gençsindir, çok küçüksündür sandım ya, pardonopuyorumnanaktan.
Biraz yalnız olunca insan hüzünlü olur normaldir. Ne zaman gideceksin İzmire? Belli bir tarihte mi?
Mesajı gönderecekken bi an duraksadım, dedim ya kızım demekle köpeğini demek istiyorsa diye. Sonra da düşündüm, kızım dediğin köpeğin mi demek ayıp olur diye gerçekten insan formunda bir kızdan bahsediyorsan... Ben de değiştirmeyeyim dedimayyy yokkk 21 yaşındaımm benn :)
kızım köpegım olmaktadır:)
hain bi anneyim benn bıraktımm izmrlerde geldim onu :gitme:
annem ne zaman ucak bıletı yollarsa
param kalmadı dıemıormm salak sacma dagıttım sactım gene dıe
gel dıor o da bütünlemelerim hazıran 16da
bilet isteyınce pintiliğimden almıormm sanıo şakkıdı
ev arkadasım var da 1 ayı geckındır adam gıbı gelmıorr
hanfendı sefasında teyzesı havuzlu ev almıss
gelır mı buraya aclıga
yanlızlıktan kafenıne vuruormm kendımıı:sinifsinif:sempatiksalakcinni
Mesajı gönderecekken bi an duraksadım, dedim ya kızım demekle köpeğini demek istiyorsa diye. Sonra da düşündüm, kızım dediğin köpeğin mi demek ayıp olur diye gerçekten insan formunda bir kızdan bahsediyorsan... Ben de değiştirmeyeyim dedim.
Ya bir de sen meslek olarak mı mankenlik yapmak istiyorsun yoksa bir yarışmaya mı gireceksin sadece?
Aaaaaaaaaa ben de size şaşırıyorum yahu, 70 şınavda şaşılacak ne var ki:1shok:. Ara vere vere oluyor canım. İlk gün belki çok zorlar, ama bir hafta yapın(her gün değil 2 günde bir) bakın çok basit gelecek, aralıksız 20-30 çekeceksiniz. Siz yüzlerce mekik çekmiyonuz mu? Ben de onu anlamıyorum
.
Haaaa bu arada ben o vücut geliştirmeci abilerimiz gibi çekmiyom şınavı. Karnım, göğsüm yere değecek kadar eğilmiyorum yani, yapabildiğim kadar sadece, bir de dün başlangıç olduğu için Mehmet Öz'ün sporunda gördüğüm gibi çektim, dizler yerde ayak kısmı(dizden aşağısı) bükülerek hava kaldırılıyor o şekilde yani :) .
ovvvv gerçekten üzüldüm bilmiyorumkismile anladım can sıkıntısı yanlızlıkCADIARZU neyse tatile az kaldı yerimseniben
akıl vermek bana düşmez ama kitap okumak böyle durumlarda çok işe yarıyor sen az yemek yiyiyorsun ama zaten içtiğin kahve sana fazlasıyla kalori ve selilüt olarak geri dönüyor üstüne sinirleri harab etmesi sengözlerimebaksanab
sana abla tavsiyesi şu saatten sonra bi düşün bence bu hayatta senden önemli hiç bişey yok bunu aslaaaa unutmaşakkıdı
benim kızım 16 sını yeni bitirdi ve bir kahve canavarı kendine sürekli engel olmaya çalışıyor
bide hanfendi sade içerkafamçokkarıştı tercihini türk kahvesinden yana kullanır neskafe tehlikesinin farkında
olmadı zorlada olsa yeşil çaya ağırlık ver az limonla süper oluyor istersen karanfil ve tarçınlada değişik lezzetle yapabilirsin
Ben sen sadece yarışma için kilo veriyorsun sanıyordum. Şimdi 3. olursan ve işlerin açılırsa uzunca bir süre bu kiloda mı kalacaksınbilmiyorumkismile. Yani sürekli sürekli diyet mi yapacaksın? Ki seninki normal bir diyet değil, çok az yiyormuşsun kendin söyledin. Tabi senin işin karışmış gibi olmayayım da :) .zaten burada daha çok modellikle gecınmeye calısıormm
gecen sene de aynı yarısmada finalisttim sonuc fıyaskoydu
ama kızlar da benden resmen 1 beden ufaktı :)
bu sene modifiyemi tamamlayıp bi daha denıyımm dıormm
böyle ben iş kovalıormm
başarırsam şayet ilk 3 o zaman işler benı kovalar:lepi:
ondan hırs yaptımm
yok yok bildign köpek anasıyım bennkaydirigubbakcemile3
Ben sen sadece yarışma için kilo veriyorsun sanıyordum. Şimdi 3. olursan ve işlerin açılırsa uzunca bir süre bu kiloda mı kalacaksınbilmiyorumkismile. Yani sürekli sürekli diyet mi yapacaksın? Ki seninki normal bir diyet değil, çok az yiyormuşsun kendin söyledin. Tabi senin işin karışmış gibi olmayayım da :) .
Yavaş yavaş olurrrrrsositososito. Bak en güzel yöntem şu, ilk gün ne kadar şınav(mekik de olur farketmez) çekiyorsun ona bakacaksın, kaçıncıda kesiliyorsun. Sonra bir-iki hafta devam edeceksin. İkinci haftanın sonunda yine bakacaksın kaçıncıda kesiliyorsun, arada belirgin bir fark olacak kesinlikle. Ama bence kendine belli bir sayı koy, öyle çekebildiğim kadar çekeyim deme, yani o zaman düzensiz olur bugün 70 yarın 50 sonra 150eyvahedigeldismile. Hafiften hafiften artırmak en iyisi, acelemiz yokyerimseniben.ayy yatıcam diyom dur bunada cevap vereyimyasakkelime
bugün gördüm bende öyle şınavı tabii yapmaya fırsatım olmadı ben pek düzenli spor yapamam hele mekik aslaaa bi ara kol kaslarım için bende çekiyodum ama tam şına 2 lerde bıraktım neyse bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek
vereliniortak
Fakat iştahının olup olmaması önemli değil, ne yediğin önemli. Bak ben birkaç ayda bir acıkırım genelde(cidden), yani bana kalsa günde 1 öğünle beslenicem. Ama yapmıyorum, neden? Birincisi zararlı. İkincisi annem beni dayaktan öldürür.. Ehm, neyse ailevi konuları katmayayım da araya:1rolleyes:.yaa dıet konusunda sıkıntım yok
zaten acıkmıormm iştah namına bişi kalmadı
zamanında yaptım bi eşşeklik başlarda lida kullandım
baktımm sistit yaptı tırstımm bıraktımm
işte bakalımm bu defa acık konuscamm ilk 3e girebilmek için sansım ne dıe
yoksa dicem sansım hiç finalist bile yapmayın dıcem
cnku fınalıst olursam gene yarısma ekımde ekıme kadar dıkkat etmem lazım
Fakat iştahının olup olmaması önemli değil, ne yediğin önemli. Bak ben birkaç ayda bir acıkırım genelde(cidden), yani bana kalsa günde 1 öğünle beslenicem. Ama yapmıyorum, neden? Birincisi zararlı. İkincisi annem beni dayaktan öldürür.. Ehm, neyse ailevi konuları katmayayım da araya:1rolleyes:.
Zaten birkaç kere uzunca bir şey yemediğim oldu, çok geç yattım, yatmadan önce bir şey yemedim, kalkınca da annemin işi vardı, ben de anne ben saatlerdir bir şey yemedim demedim, hoşuma gitti yemek zorunda olmamak, annem de dalgındı farketmedi, yemek de çok geç oldu, sonuç? Ben hayalet gibi dolanıyordum ortalıkta. Böyle üstümde bir hafiflik, ama nasıl bir hafiflik ne sen sor ne ben söyleyeyim:1closedeyes:. Bazen de yine uzunca bir şey yemeyince hiç gücüm kalmıyordu, bir titreme geliyordu bana, kendimi kötü mü hissediyordum? Kesinlikle hayır, fakat bu iyi bir şey olduğu anlamına gelmez. Hem enerjik olmak çok daha keyifli bencezemuszemus.
Tabi ben bir şey demiyorum, senin kararların :) . (ooohhh önce içine kurt düşüreyim, sonra ortamdan çekileyimlülülülülülü)
Kızını dövmeyen dizini döver diye bir laf var, sayende mi çıktı çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3. Tamam tamam fazla yüklenmeyelim sana da. Neyse yine yemen gereken şeylerden alıyormuşsun biraz biraz. Meyveyi de halsiz hissedince değil her gün yesen iyi olur. Topkek dedinde canım tatlı çektiyaa zaten anne faktörü yeterli :)
birincisi benim başımda anne yok annemın yanında olsam başta lida içtim die katlederdi beni :)
ki sıkıosa yemek yeme zorla yedırıorr :)
bide kahve cok tıkıor benı sanırımm
onun dısında dıet yapmadıgım dönemlerde de meyve ile aram ıyıdı
halsızlık hissettgmde bi meyve yıormm
aksam yemegınde de illa et tarzı bısı balık tavuk farketmez yemeye calısıormm
o nedenle de enerjık kalıorm:)
haa bazen öyle günlermm oluor dolap tamtakır
gunu bi topkekle tamamladıgımı bılırım ama duzellttm kendımı
bugun gıttım markete adam gıbı alısverıs yaptmm
zaten soorası iyice sefil oldum orası ayrı naniknanik
Kızını dövmeyen dizini döver diye bir laf var, sayende mi çıktı çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3. Tamam tamam fazla yüklenmeyelim sana da. Neyse yine yemen gereken şeylerden alıyormuşsun biraz biraz. Meyveyi de halsiz hissedince değil her gün yesen iyi olur. Topkek dedinde canım tatlı çekti.
Annen baban biliyor di mi manken olduğunu işte yarışmaya katılacağını falan?
Meyve yemene sevindim :) .biliorr zaten ilk 14 yasında katıldım yarısmaya kaydirigubbakcemile3
yok zaten her gun en azından bi portakal kivi falan yıormm
portakal hastasıyım :) soora erık cok yerım
zaten markette bütün manav reyonunu topladım eve tasıdımkaydirigubbakcemile3
ki olayın boyutunu söyle acıklıyımmm taksıyle dönmek zorunda kaldım tasıyamadm 2 adımlık yolda:))
babam ılk ne ısın var dedı
gecen senekınde aman ne halın varsa gör dedı
bu sene de yaa derece yap da sen de kurtul biz de kurtulalım artık dıorkaydirigubbakcemile3
Meyve yemene sevindim :) .
14 yaşında yarışmaya katılmana çok şaşırdım ama tabi sen 14ken de 1.70ten uzunsundur. Ben bıcırdım o zamanlar. Hoş değişen bir şey yok hala bıcırım:1rolleyes:.
Babana da katılıyorum kusura bakmazsan :) . Bu tarz konularda içimdeki erkek ortaya çıkar da. Umarım en kısa sürede bırakırsın bu hevesi. Bu yazdıklarımı da yanlış anlama lütfen, sonuçta senin iyiliğini düşünüp yazıyorum, öyle bir yargılama durumu falan yok yani.
Neyse, şimdi sen aç bir Dailymotion oradan Madcon'un Beggin şarkısını dinle keyiflen. Yok daha da hüzünlenmek istiyorum dersen youtube'a git "sene de qalmaz" yaz, onu dinle. Youtube'u açamıyorsan sana özel mesaj atayım:jeyyar:.
Neyse, Ekimden sonra adam(erkek anlamında değil14 yasında 177 flandım sanırım:) ki miss turkeydi o çok boy aramıorlar orda
aman öyle deme bazen ben de keske mınyon olsaydım dıormmm
yok canım anlıormm böle salak sacma heveslerle hayatımı aksatıormm farkındayım gayet
ama uhde kaldı bı kere
He he heee:jeyyar:.valla duygusuz manyak oldumm azcık huzunleneım barı:)
o dns senin bu dns benım öğrendm artıkk![]()
Neyse, Ekimden sonra adam(erkek anlamında değil) olacan sen ben hissediyorum onukaydirigubbakcemile2. Mutlu olduğun başka bir uğraş bulursun kendine, çok da gençmişsin zatenolumunekankayizsmile.
He he heee:jeyyar:.
Eveeeettttttt, forumumuzdaki bayanlara duyurulur(zaten erkek yok):
Youtube konusunda problemleriniz varsa bana ya da frosythia'ya yazın canlarım.
Yasak değildir umarım böyle şeyler yazmambilmiyorumkismile.