50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İştahsızlık varsa metabolizman durmuş olabilir tatlım çünkü acıkmıyosun ...

Benim bişiy yemediğim zamanlarda ilk yediğim yemek akşama kadar midemde kalır şişer şişer kocaman oldu midem öğütemezdi :( sende de aynı durum olabilir ama sen hiç yemek yemiyon sempatiksalakcinni

Ben senden beterdim zararlı şeyler tüketme konusunda şimdi dönüp bakıyorum delirmiş olmalıyımmm :umursamaz:

Canım melisa da koyabilir o da harika oluyor ve sakinlik veriyo akşam demlerim genelde uyumadan önce iyi oluyor kaliteli uyku sağlıyor yasemin toplayıp kurutabilirsin ya da katara bi sor herşeyi kurutuyolar onu da kurutmuşlardır belki sempatiksalakcinni

hmmm olabılır aslında ama aktar nerde bulucamCADIARZU
izmirden geldm ben ista nerde ne bulurum tam öğrenemedim gitii
nerde ne yemek iyi bilirim ama
böle şeyleri bilmiormm:1no2:

hmmm okula da yakın yarın bi bakınayım oraya

kahvekokusu avukatsın sanırım
bu hukuk nasıl biteeerrrrrrrrrrrsenağlamasenağlama
kafayı yicem artıkkkkkkafamçokkarıştı

sesnsee sonunda başardım. pump it upp. ana o kızlar ne öle bunu kocamın olmadığı zaman yaparım walla bunu. adam bi benim selülitlere bakar bide bunlaraa

sesnsee sonunda başardım. pump it upp. ana o kızlar ne öle bunu kocamın olmadığı zaman yaparım walla bunu. adam bi benim selülitlere bakar bide bunlaraa

nilufertcim selulit icin pilates diyorum başka birşey demiyorum.
her tür kremi, yağı, sabunu denemiş biri olarak beni referans alabilirsin kesinliklekaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile4
nilufertcim selulit icin pilates diyorum başka birşey demiyorum.
her tür kremi, yağı, sabunu denemiş biri olarak beni referans alabilirsin kesinliklekaydirigubbakcemile5

ya aslında bende pilates yamayı istiyorumda. ebru şallıyıda indirdim. hergün akşam diyorum sabah erken kalkıyım yapıyım diye öff uykuya kıyamıyorum. nayse yarın kalkacam erkenden yaa

sensee bak şimdi bu 8 part ya. hani açıklamasında ısınma yağ yakma soğuma diyor ya. her partta bunlarmı var yoksa bütün 8 parrttamı???

klikcim Allah sağlıkla çocuğunu kucağına almak nasip etsin...ilk çocukmu şekerim:emir_bebek:

bugünkü menüm
sabah
1 lop yumurta
2 zeytin
ara
1 ad burçak bizküvi
öğlen
ankaralı olanlar bilir:) elizinde öğlen yemeği ama sadece zeytinyağlılardan aldım onlarda yağlı geldiler bana az yedim hepsinden tırtıkladım..
birazda et sote
ara
elma
yoğurt

akşamı az birşeyle geçiştircem çünkü zeytinyağlılarda dolayı barsaklarım yine tekerrür eder gibi olunca korktum açıkcası...,

spor olarak 35-45 dkn powerplate birde öğlen yemeğinden sonra eve yürüryerek geldim yolu uzatarak 30 dk surdu

sense oresimlerinde sen kaç kilosun. bi ara şu 46 lık resimlerni koysanaaaa . merak ediyorum 46 kilo lu bi kız nasıl olur

selam kızlaarzemuszemus

canım bişey sormuşun dün cvp yazdım okudunmu??
hakikatten kızlar feleket bakan bidaha bakıyoo bayanlar dahil

fena güzeller di mi fabrikasyon hepsi...
ne o sense yarıdamı bırakıyon bizi huuuuuuu:olmaz:

ben de varımmmmm...günde 2 kupa yaseminli, içine tarçın kabığı veya karanfil koyaraktanopuyorumnanaktan

ohhhhhhhhh afferin spatzicigim benim gel opeyim Şeniz

yesacım slim in 6nın iki tane videosu var ikisinidemi indircemCADIARZUCADIARZU

canim bu slim in 6 sin 6 tane videosu var ben su an icin sadece pack olani indirdim r A p i d s ha re de 2 tane var ikisi indikten sonra acilir zaten canim benim cok sahane karin hareketleri neyim var aklinialirimsmile

yesammmmm eşşşek yesa milleti çağırıyorsun sen yoksun. bak o sallama çayı tamamen atmışsın ya bak o çay telliyse atma dikişliyse at.

kuzummmmmmmmmmm yok yok telli neyim deeeeeeellll dikisli dikisli elimden her is gelir ben diktim iykk ehehe kafamçokkarıştı

yaşasın yeşil çay. ben önceden tadını beğenmezdim şimdi seve seve içiyorum.di.

helallllllllllll hay soyle yaaaaaaaaaaaaaa MENULERDE KOLA VE DE NESCAFE YASAKKKKKKKKK CEZASI 1000 MEKIK heheh :lepi:

heheh illaaaaa niluferticigim yaa sen beni cok gulduruyorsun kaydirigubbakcemile3

sense oresimlerinde sen kaç kilosun. bi ara şu 46 lık resimlerni koysanaaaa . merak ediyorum 46 kilo lu bi kız nasıl olur

aksam koyacak canim yaaaaaaaa ben de cok merak icerisindeyim boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X