50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb bayanalrrr,önce menümü yazayım,sonra okuyumm geçmişiii
dün detoks yapmıştım,sabah tartıldımm:51.8 geldimm yanii 400 gr gitmişş detokslaaa...sevindimm benn tabiiiiii
sbah:1 yeşil çay+1/2 dilim çavdar kemek+bol ot+peynir+zeytin
ara:2 kayısıs
öğle:1 sebzeli+beyaz peynirli tost+2 dilim karpuz
ara:1 topndondurmaa
ara:4 erik
akşama:sebzelleri yağsız fırına koydumm,yoğurtla beraber onu yiyceemmm.
hareet:callannn+hemde 1 saaattt+tibet+400 ip+azcıkk yürüüüdmmmmm

selam kızlar ben de pump it up'ı yapıyım dedim ilk 40 dakika sonra çok yorularak bıraktım, bir de pek bana göre değil, ben dansı severim ama bu dans gibi değilki, daha çok erotik spor gibi kaydirigubbakcemile3
bir de hareketleri takip edemedim yaşlandım galiba:)
ardından slim in 6 ile callan yapıcaktım söz de, callanı bile karından sonra bıraktım çok yorulmuşum.
eşimi zorla iddiaya soktum, sevgiliyken o gazla bir ay içinde 4 kilo vermiştim, bakalım işe yarayacak mı, trufcığıma özendim, 1 ayda 2 kilosuna girdik, az gibi gözüksede benim için büyük adım, tatiile az kaldı çünkü.

o sebepten menülerimi de yazıyım fena ama eyvahedigeldismile

sabah 6-7 tane minik muska böreği yedim, beyaz peynir, 2 çay kaşığı çokokrem.

Öğlen de kornet yedim.
birazdan da erik yiycem.
Akşamı daha düşünmedim.

Şuana kadar yediklerimi yakmışımdır ama sanırım sporumla.

bıcırık nasılsın kuzucum:D

iyidir ulkerkcigim canim ablacim :))) sen nasilsin iyisin insallah

scylacigimmmmmmmmmmmmm erotik spor mu dedin tam benlik hhee ama ben sadece pack olani indirdim icinde karin egzersizleri var onu yapayim diyorum

selam kızlar ben de pump it up'ı yapıyım dedim ilk 40 dakika sonra çok yorularak bıraktım, bir de pek bana göre değil, ben dansı severim ama bu dans gibi değilki, daha çok erotik spor gibi kaydirigubbakcemile3
bir de hareketleri takip edemedim yaşlandım galiba:)
ardından slim in 6 ile callan yapıcaktım söz de, callanı bile karından sonra bıraktım çok yorulmuşum.
eşimi zorla iddiaya soktum, sevgiliyken o gazla bir ay içinde 4 kilo vermiştim, bakalım işe yarayacak mı, trufcığıma özendim, 1 ayda 2 kilosuna girdik, az gibi gözüksede benim için büyük adım, tatiile az kaldı çünkü.

o sebepten menülerimi de yazıyım fena ama eyvahedigeldismile

sabah 6-7 tane minik muska böreği yedim, beyaz peynir, 2 çay kaşığı çokokrem.

Öğlen de kornet yedim.
birazdan da erik yiycem.
Akşamı daha düşünmedim.

Şuana kadar yediklerimi yakmışımdır ama sanırım sporumla.

oh oh çokokremler börekler kornet ....valla bugünün böcüğü oldun(koç değilim bana düşmaz ama:D) afiyet olsun bu arada

Anam 1 tane TANGOCU VAR YA BURDAAAAAAAAAAA GELİN GELİN KIZLAR sempatiksalakcinni
canım mis gibi proteinini al besle kaslarını ki çok enerji harcasınlar...

vücuduna istediğini vermezsen o da vermez vereliniortak
lahana çok yararlı toksin atmada ama YESA nın da dediği gibi çorbayla ömür geçmez sadece seni halsiz bırakır...

evet canım tangocu var burda :1ninca: Şeniz

Biz de öptük tatlımmmm burdayız 7/24 :lepi:

Aman KPSS yaaa yesa annemler gaza getirdi kendileri de memur olunca... ben böyle bi iş istemiyorum yaaa ama garanti diye giriyorum off konular bitti ama tekrar etmek istemiyorum artık habire unutuyorum sıkıldım yahuuu

yaşam enerjimi tüketiyo bu sınav YESAAAAAAA sempatiksalakcinni

çekiyim bari ama akşam üstü koyuyim üstüme değiştirince çekip koyim hıh? ne dersiniz? CADIARZU

benim annem de tutturdu bi memurluk diye.. garanti iş olarak görüyolar işte.. seni anlıyorum =(

ta taaaaaaaaaaam Şeniz geldiiiiiiiim
evet sporumu yaptım mis gibi.. yolda gelirken de 2 kuru kayısı 3 badem yedim. yoksa gebericektim. malum öğlen lahana corbası denemesinde bulundugum için :bbo:
birazdan aksam yemeğimi hazırlarım.. saat 6-6bucuk gibi de onu yerim.
sacma salak öğünlerle dolu bi gün oldu bugun acıkcası :bbo: keske böyle olmasaydı.
lahana çorbasını döktüm çöpe. zemuszemus onun yerine az az yiyip herseyden yiyim. 1 haftada gitmeyiversin kilolar napıyım :umursamaz: :kedi: :sinifsinif: senağlama Şeniz gelirken peynir filan aldım. tuzsuz ve yagsız. lahana diyeti yapıcam diye dolabın içini bosaltmıstıma.. :1ninca: :bbo:
yemekten sonra da duş alıp tango dersine gidicem.

bir de benim sormak istediğim bisey var ya kızlar bu hazır gıdalar hakkında.. yani konserve yemekler, paket corbalar, dondurulmuş hazır köfteler falan.. tüketilebilir mi? nasıldır bunlar? :1ninca: :bbo: :sm_confused:

Bugün dedim hava çok da bozmaz biraz ince giyinmişim. Şimdi geldim eve geldiğimde buz tuttuğumu farkettimkafamçokkarıştı
bide akşamüstü yaşadıgım kıyafetimin uyumuna gölge düşüren , topuklu faciam var.. sen git istiklalin ortasında topuk kırıl,sonra da zar zor yürüyerek fellik fellik yeni ayakkabı ara :D

işte zorlu günün sonundaki ben ve kıyafetimşakkıdı

adddd.jpg

kızlar yeni boydan resmimi bulamadım burada 59-60 kılo dolaylarındakı halim
19 mayısta cekıldıgım resmı koyuyorum
tazesını cekılebılırsem koyucam onu da :)

scylacigimmmmmmmmmmmmm erotik spor mu dedin tam benlik hhee ama ben sadece pack olani indirdim icinde karin egzersizleri var onu yapayim diyorum

canım pack slim in 6 da değil miydi, o değil benim dediğim pump it up, sporlar çoğaldıkça karışıyor:) onun da mı pack'i var yoksa :uhm:

oh oh çokokremler börekler kornet ....valla bugünün böcüğü oldun(koç değilim bana düşmaz ama:D) afiyet olsun bu arada

az yemiştim bugün oysaki -tatlicadiarzu-

evet canım tangocu var burda :1ninca: Şeniz

benim annem de tutturdu bi memurluk diye.. garanti iş olarak görüyolar işte.. seni anlıyorum =(

ta taaaaaaaaaaam Şeniz geldiiiiiiiim
evet sporumu yaptım mis gibi.. yolda gelirken de 2 kuru kayısı 3 badem yedim. yoksa gebericektim. malum öğlen lahana corbası denemesinde bulundugum için :bbo:
birazdan aksam yemeğimi hazırlarım.. saat 6-6bucuk gibi de onu yerim.
sacma salak öğünlerle dolu bi gün oldu bugun acıkcası :bbo: keske böyle olmasaydı.
lahana çorbasını döktüm çöpe. zemuszemus onun yerine az az yiyip herseyden yiyim. 1 haftada gitmeyiversin kilolar napıyım :umursamaz: :kedi: :sinifsinif: senağlama Şeniz gelirken peynir filan aldım. tuzsuz ve yagsız. lahana diyeti yapıcam diye dolabın içini bosaltmıstıma.. :1ninca: :bbo:
yemekten sonra da duş alıp tango dersine gidicem.

bir de benim sormak istediğim bisey var ya kızlar bu hazır gıdalar hakkında.. yani konserve yemekler, paket corbalar, dondurulmuş hazır köfteler falan.. tüketilebilir mi? nasıldır bunlar? :1ninca: :bbo: :sm_confused:

canım hazır gıdalar (burada yazdıkların için konusuorum)
kilo aldırmaz,
ama verdirmez de diyemem
ama gereklı besın degerlerıne sahıp degıller
vucudun bazı seylerden mahrum kalabılır
onun dısında detoks muhabbetine de tamamen aykırı

canım hazır gıdalar (burada yazdıkların için konusuorum)
kilo aldırmaz,
ama verdirmez de diyemem
ama gereklı besın degerlerıne sahıp degıller
vucudun bazı seylerden mahrum kalabılır
onun dısında detoks muhabbetine de tamamen aykırı

hmm.. tamam canım cok saol.. cunku bazen hazır köfte alıp yapıyoruz ya da çorba filan.. normalde yemeklerimizi kendimiz yapıyoruz da.. bazen vaktimiz olmayabiliyo işte malesef =/

kızlar yeni boydan resmimi bulamadım burada 59-60 kılo dolaylarındakı halim
19 mayısta cekıldıgım resmı koyuyorum
tazesını cekılebılırsem koyucam onu da :)

bacakların kalçan gayet ince, biraz karın gözüküyor ama o da senin duruşundan galiba, topuğun mu kırılmış burda, yavrum sen o boyla topuk mu giyiyorsun akannehir

hmm.. tamam canım cok saol.. cunku bazen hazır köfte alıp yapıyoruz ya da çorba filan.. normalde yemeklerimizi kendimiz yapıyoruz da.. bazen vaktimiz olmayabiliyo işte malesef =/

ahhh bilmemmm mi
ben de istanbulda bi başına yaşayan aynı zamanda da çalışan
sefil bi öğrenci olarak mecbur kalabılıormm
ordan biliormmm
ama dedgn gibi insanın bazen vaktı olmuoo yada hali mecali olmuo
mecbur kalıo
ama kılo vermende sakıncası olcagını sanmıorm
ben arada onlarla beslenerek 2 ayda 15 kg verdım

ayy oku ouku zor bitiridimm,gündüzz kaynatıyosuunzz maşallahhh,yeişl çay sevmeyen arkadaşım çaykur-bergamutlu-sarı-yeşil 200gr lık kutudakii çayı bie denee,inan bırakammayacksınnnn...

bacakların kalçan gayet ince, biraz karın gözüküyor ama o da senin duruşundan galiba, topuğun mu kırılmış burda, yavrum sen o boyla topuk mu giyiyorsun akannehir

göbek gitti tamamen şimdi
ama basenlı buluormm hala kendımı
o dönem ölçülerim 92-64-92 ydi
şimdi 91-61-91 ama böyle elıme basende hala vıcır vıcır yag gelıor sınır oluormm

ahaha çok giymeyen biri olarak kırdım halıyle topugu
arada özenıp gıyıormm ama o gün tövbe ettım
facia bi gündü :D :D

ayy oku ouku zor bitiridimm,gündüzz kaynatıyosuunzz maşallahhh,yeişl çay sevmeyen arkadaşım çaykur-bergamutlu-sarı-yeşil 200gr lık kutudakii çayı bie denee,inan bırakammayacksınnnn...

marketlerde kolay bulurum dımı
poset degıl bıde bu bıldgn ufalanmıs normal cay modunda yapraklar heralde
sevebılırmm bergamuta bayılırmm cnku :)

Back
X