50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lachesiscigim valla bilmiyorummm yaaa aman yapiyoz bi seyler benimde kafam karisti:))

frosythia 1.84e 56-57kilosun boyun nedense cok uzun gelmedi ama resimden de goruldugu gibi hic bi fazlan yok ama aynaya baktikca kendini sisman hissediyorsan artik hastalik halini almis demektir ki oyleymis sanirim gecenlerde demistin

canım ben o kadar dans severim ben bile ilk bölümü rastgele yaptım bugün deşu anda başladım

sonra aklıma geldi biberiye yağımı süreyim dedim sauno şortumudagiydim şimdi devam edicem :hulya:

diye yazmıştım şu an koptum ve devam ediyom sürünmessem çok iyi sanırım yarım saat kaldı laelaelaelaelae

lachesiscigim valla bilmiyorummm yaaa aman yapiyoz bi seyler benimde kafam karisti:))

frosythia 1.84e 56-57kilosun boyun nedense cok uzun gelmedi ama resimden de goruldugu gibi hic bi fazlan yok ama aynaya baktikca kendini sisman hissediyorsan artik hastalik halini almis demektir ki oyleymis sanirim gecenlerde demistin

yok aslında beni sinir eden az önce de yazdım
basende ve iç bacakta elıme gelen vıcır vıcır yağlar
onlar da bi gitseeeeesenağlama

canicanim yok yaaaa daha neler hem yediklerin guzel hem de sporun super o yuzden heyt masallah dedim :)

göbek gitti tamamen şimdi
ama basenlı buluormm hala kendımı
o dönem ölçülerim 92-64-92 ydi
şimdi 91-61-91 ama böyle elıme basende hala vıcır vıcır yag gelıor sınır oluormm

o eline gelen et canım, fizik kurallarına aykırı yağ olması, benim bir arkadaşım da 39 kiloydu derisini gösterip yağlarıma bak diyordu, sonrasını yazmıyım.
bazı bölgelerde gerçekten toplanma oluyor ama bu yağ fazlalığından kaynaklanmıyor, spor yap, en son çare lipo yaptır, çünkü daha nereye kadar vereceksin.
sen eskiden sporcuymuşsun ya, belki sporu bıraktığın için eskiden kas olan bölgelerde sönme de olmuş olabilir, callan yap, plates yap. 1 aya halledersin;)
o kadar kiloyu vermişsin, bir sıkılaşma kalmış geriye.

karışık gerçekten de, kilo vercez diye spor çılgını olduk kaydirigubbakcemile3

canicanim yok yaaaa daha neler hem yediklerin guzel hem de sporun super o yuzden heyt masallah dedim :)

zemuszemus,,ayyy süpersiinn valal,,üzüldüyüdmmmmm kötüü anlamındaa dediinn sandımmm,,hnaii türü,z yaaa, herşeyii etrss analamam huyumuzz var yani.......bilmiyorumkismile avaalll bu sevinçlee birazdann yürüüüyşe de çıkarımm ben......

kolay bulursunn canımm.demleyerk kullanıyosunbn.evett normall çayy görüntüüsndeee....muutlakaa ala..

bugun cıktgmda alayım vallla heves ettım
ama bunyem alısmıs mı ne kahve ıcmeyınce bitkin hissedıorm kendımı

hmmm okula da yakın yarın bi bakınayım oraya

kahvekokusu avukatsın sanırım
bu hukuk nasıl biteeerrrrrrrrrrrsenağlamasenağlama
kafayı yicem artıkkkkkkafamçokkarıştı

kuzucum sen hukuk fakültesinde mi okuyorsunkaydirigubbakcemile5
yerim seni ben , daha da bi sevdim şimdi seni..
biter canısım biterkafamçokkarıştı
kaçıncı sınıftasın , hangi hukuk:uhm:

klikcim Allah sağlıkla çocuğunu kucağına almak nasip etsin...ilk çocukmu şekerim:emir_bebek:

bugünkü menüm
sabah
1 lop yumurta
2 zeytin
ara
1 ad burçak bizküvi
öğlen
ankaralı olanlar bilir:) elizinde öğlen yemeği ama sadece zeytinyağlılardan aldım onlarda yağlı geldiler bana az yedim hepsinden tırtıkladım..
birazda et sote
ara
elma
yoğurt

akşamı az birşeyle geçiştircem çünkü zeytinyağlılarda dolayı barsaklarım yine tekerrür eder gibi olunca korktum açıkcası...,

spor olarak 35-45 dkn powerplate birde öğlen yemeğinden sonra eve yürüryerek geldim yolu uzatarak 30 dk surdu

ulkertom akşamı biraz hafif geçiştirirsen no problemyerimseniben

mrb bayanalrrr,önce menümü yazayım,sonra okuyumm geçmişiii
dün detoks yapmıştım,sabah tartıldımm:51.8 geldimm yanii 400 gr gitmişş detokslaaa...sevindimm benn tabiiiiii
sbah:1 yeşil çay+1/2 dilim çavdar kemek+bol ot+peynir+zeytin
ara:2 kayısıs
öğle:1 sebzeli+beyaz peynirli tost+2 dilim karpuz
ara:1 topndondurmaa
ara:4 erik
akşama:sebzelleri yağsız fırına koydumm,yoğurtla beraber onu yiyceemmm.
hareet:callannn+hemde 1 saaattt+tibet+400 ip+azcıkk yürüüüdmmmmm

gayet güzel ,
akşam ödül olarak sevdiğin bir şeyden azıcık minicik yiyebilirsin , abartma amayerimseniben

selam kızlar ben de pump it up'ı yapıyım dedim ilk 40 dakika sonra çok yorularak bıraktım, bir de pek bana göre değil, ben dansı severim ama bu dans gibi değilki, daha çok erotik spor gibi kaydirigubbakcemile3
bir de hareketleri takip edemedim yaşlandım galiba:)
ardından slim in 6 ile callan yapıcaktım söz de, callanı bile karından sonra bıraktım çok yorulmuşum.
eşimi zorla iddiaya soktum, sevgiliyken o gazla bir ay içinde 4 kilo vermiştim, bakalım işe yarayacak mı, trufcığıma özendim, 1 ayda 2 kilosuna girdik, az gibi gözüksede benim için büyük adım, tatiile az kaldı çünkü.

o sebepten menülerimi de yazıyım fena ama eyvahedigeldismile

sabah 6-7 tane minik muska böreği yedim, beyaz peynir, 2 çay kaşığı çokokrem.

Öğlen de kornet yedim.
birazdan da erik yiycem.
Akşamı daha düşünmedim.

Şuana kadar yediklerimi yakmışımdır ama sanırım sporumla.

Lachesis kendine cezalardan ceza beğen , çok fenasın sen:oklava:

evet canım tangocu var burda :1ninca: Şeniz

benim annem de tutturdu bi memurluk diye.. garanti iş olarak görüyolar işte.. seni anlıyorum =(

ta taaaaaaaaaaam Şeniz geldiiiiiiiim
evet sporumu yaptım mis gibi.. yolda gelirken de 2 kuru kayısı 3 badem yedim. yoksa gebericektim. malum öğlen lahana corbası denemesinde bulundugum için :bbo:
birazdan aksam yemeğimi hazırlarım.. saat 6-6bucuk gibi de onu yerim.
sacma salak öğünlerle dolu bi gün oldu bugun acıkcası :bbo: keske böyle olmasaydı.
lahana çorbasını döktüm çöpe. zemuszemus onun yerine az az yiyip herseyden yiyim. 1 haftada gitmeyiversin kilolar napıyım :umursamaz: :kedi: :sinifsinif: senağlama Şeniz gelirken peynir filan aldım. tuzsuz ve yagsız. lahana diyeti yapıcam diye dolabın içini bosaltmıstıma.. :1ninca: :bbo:
yemekten sonra da duş alıp tango dersine gidicem.

bir de benim sormak istediğim bisey var ya kızlar bu hazır gıdalar hakkında.. yani konserve yemekler, paket corbalar, dondurulmuş hazır köfteler falan.. tüketilebilir mi? nasıldır bunlar? :1ninca: :bbo: :sm_confused:

hazır gıdaya hayır ,
kilo aldırıp ödem yaptığı gibi , içindeki katkı maddeleri nedeni ile kanserojen etkiye de sahip:olmaz:

göbek gitti tamamen şimdi
ama basenlı buluormm hala kendımı
o dönem ölçülerim 92-64-92 ydi
şimdi 91-61-91 ama böyle elıme basende hala vıcır vıcır yag gelıor sınır oluormm

ahaha çok giymeyen biri olarak kırdım halıyle topugu
arada özenıp gıyıormm ama o gün tövbe ettım
facia bi gündü :D :D

ölçülerin gayet güzel kuşumvereliniortak

Son düzenleme:
yok kuzum iyi anlamda dedim merak etme sen

lachesiscigim canim oncelikle kutlarim cok cok guzel yazmissin arkadaslar lutfen ama lutfen saglik herseyin basinda geliyor fazla zayif olmak saglikli olmak degildir guzel olmak degildir

ayyy olalim da spor cilgini olalim hhe:)

o eline gelen et canım, fizik kurallarına aykırı yağ olması, benim bir arkadaşım da 39 kiloydu derisini gösterip yağlarıma bak diyordu, sonrasını yazmıyım.
bazı bölgelerde gerçekten toplanma oluyor ama bu yağ fazlalığından kaynaklanmıyor, spor yap, en son çare lipo yaptır, çünkü daha nereye kadar vereceksin.
sen eskiden sporcuymuşsun ya, belki sporu bıraktığın için eskiden kas olan bölgelerde sönme de olmuş olabilir, callan yap, plates yap. 1 aya halledersin;)

eskı antrenorumle konustum msnde gecen yoktu eskıden böle bişi
lida kullanmıstım ya bi ara kaslarını erıtmıstır dedı
gidip agırlık calısman lazım dedı düşük agırlık sık tekrar

bugun cıktgmda alayım vallla heves ettım
ama bunyem alısmıs mı ne kahve ıcmeyınce bitkin hissedıorm kendımı

resminii ekledimmm amaaa oldumuu bilmiyommmbilmiyorumkismile

Eklentiler

• $IMG0003A (2).webp
    $IMG0003A (2).webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 32

ayyyyy kızlarrrrrrr genelde zayıfsınız takmayın oramdan yani belimden kalçamdan vs elime et geldi fln fln....valla resimlerini gördüklerim fıstık gibi sadece sporla sıklaşın şekrler

kuzucum sen hukuk fakültesinde mi okuyorsunkaydirigubbakcemile5
yerim seni ben , daha da bi sevdim şimdi seni..
biter canısım biterkafamçokkarıştı
kaçıncı sınıftasın , hangi hukuk:uhm:

ölçülerin gayet güzel kuşumvereliniortak

basen 88 falan olsa bırakcam işte

evet canım istanbul üni

final haftası hayatım kayıyorrrr bu dönemm

1deyım daha ama bu gidişle daha çok 1deyimsenağlama

ilk dönem aman ne kolaymıs hukuk dıordum buna mı zor dıorlar

2.dönem bi başladııı öldürmüo süründürüooo

Back
X