50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

En çok sevdiğim şeydi yemeği az yiyip üzerine kahve, kek bisküvi ve sigara
ne halden ne hale geldim kendim bile inanamıyorummmmmmmmmm sempatiksalakcinni

Ay evet yaaa bazen de kullanamıyorum diye dövünüyoruz benim dövünmem biraz kısa sürdü gerçi 2 yıl kadar kaydirigubbakcemile3

illa beni sevsinler diye yırtardım kendimi yeni yeni kendime geliyorum ne salakmışım herkesi kendim gibi sevgi dolu sanıyomuşum aklinialirimsmile

senseee sigarayı bıraktınmı???
evet ya eskiden öyleydi.illa arkadaşımız olsun diye uğraşırdık.bıraksan aslın da millet senle arkadaş olmak için uğraşır
insan aıllanıyor işte degeç oluyor.
ama daha çocukken bile kendinden çok emin insanlar gördüm ben.

Haklısınız kızlar en başta ses çıkarmim,efendi durayım diyordum ama sanırım ben susunca daha çok üstüme gelecek.Kibar bi şekilde cevap vermem şart artık.Annem babam nasıl üzüldüler bilseniz :(

Bi de yeşil çay yerine böğürtlen çayı içsem olmaz mıı ben onu seviyorum da:1rolleyes:

Yeşil fasulye yicektim öğlen yemeği olarak ısıtıyordum foruma bakarken yaktım hehehe:dance: Salata yapıp yiyeyim bari :teytey:

canım başlarda bende sevmezdim yeşil çayı hatta tam bir siyah çay tiryakisiyimdir ben.ama şimdi çok severek keyifle içiyorum

Haklısınız kızlar en başta ses çıkarmim,efendi durayım diyordum ama sanırım ben susunca daha çok üstüme gelecek.Kibar bi şekilde cevap vermem şart artık.Annem babam nasıl üzüldüler bilseniz :(

Bi de yeşil çay yerine böğürtlen çayı içsem olmaz mıı ben onu seviyorum da:1rolleyes:

Yeşil fasulye yicektim öğlen yemeği olarak ısıtıyordum foruma bakarken yaktım hehehe:dance: Salata yapıp yiyeyim bari :teytey:

canım iç yeşil çay alışınca sadece onu içmek istiyceksin emin ol böğürtlen aynı etkiyi göstermez bi de alabiliyorsan aktardan yaprak şeklinde alıp demle ben salla çaya güvenmiyorum açıkçası

senseee sigarayı bıraktınmı???
evet ya eskiden öyleydi.illa arkadaşımız olsun diye uğraşırdık.bıraksan aslın da millet senle arkadaş olmak için uğraşır
insan aıllanıyor işte degeç oluyor.
ama daha çocukken bile kendinden çok emin insanlar gördüm ben.

evet işte ben de gördüm yetiştirmeden kaynaklı bunlar onların anneleri cazgırdı savunuyordu çocuklarını her şekilde ... kavga eden anneler vardı çocuğumu incittin diye benim annem öğretmen o yüzden başta benim kulağımı çekerdi sen ne yaptık ki onlar sana bunu yaptı diye ben de artık öyle düşünmeye başladım ben ne yaptık ki böyle oldu diye babam da farklı değildir kardeşim yok kuzenlerimle görüşmüyoruz hal böyle olunca doğruyu bulman zaman alıyor doğruyu demiyim de geçerli olanı bulman...

bi kere hiç unutmuyorum yazlıkta herkes bana küsmüştü 1 allahın kulu kalmadı konuşacak herkes birbirinin arkasından konuştu ihale bana kaldı bana bi şekilde gıcık olanlar (eski burjuva hatunlar markalı giyinen falan) benimle konuşan 3-5 kişiyi de onla konuşursan bizle konuşamazsın diye yanlarına çekmişlerdi ben öyle kalakalmıştım orta 1 ya da 2 deydim sanırım

ne olmuştu hala anlayamadım ama onlara nefretim hala geçmedi malesef ...
Elimde değil mutlu olmalarını istemiyorum...

her durumda kendimi suçlamayı başarabilirim senelerce ses çıkarmadan durabilirm ama artık durabilsem de durmıycan ... kabullenince rahatsız olmuyo gibi görüyor insanlar...

he yaa siyah çayın yerini ne tutar mis gibi kokusu var bi kereopuyorumnanaktan inşallah ben de alışırım yeşil çaya :sinifsinif:

tutar tutar canımmm özellikle sağlık olarak tutar da geçer de sempatiksalakcinni

Selamlar herkeslereeee
arkadaşlar yaa bu hamilelik bana kötü geldi galibaa
aynı regliymişim gibi kaç gündür kasıklarım fena ağrıyor
geceleri habire tuvalete kalkıyorumm
üstümden tır geçmiş gibiyim gündüzleride
bu arada bir bitki çayı var doğuş form çayıı
acaba bunu içmeye devam etsemmikii
bebişime zararlı olurmu acaba ? fikri olan varmıı
birde leslie yapsam promlem olurmuki acaba
gerçi doktorada sıoracağım da bunları
sizleren ön bilgi alayım dedim..zemuszemus

amaninnnnnnnnnnnnnn inanmiyorum yahuuuuuuuuuuuuu tebrikler canim benim her ikisi de sahane valla ayy cok sevindim yaaaaaaaa

o zaman hemen liste geliyorrrrrrrrrr hehe

50-59 topigine gelip hamile kalanlar (ne bereketli topik yahuu heh:))

1-bozo

2-gribin

3-klik

çok sağolasın yesacımmm..Şeniz
klikcim Allah sağlıkla çocuğunu kucağına almak nasip etsin...ilk çocukmu şekerim:emir_bebek:

allah razı olsun ulkerkcimm..evet ilk bebemmm zemuszemus

ha bu arada gebe kalanlar : hamile kalmadan en az 3 ay önce folicplus ya da folbiol başlayın kesinlikle

klikciğime de dicektim de sabah yoğundum
6. haftada kalp atışları yeni duyulmaya başladığı için 1-2 hafta beklesin öyle gitsin dicektim
tabi şimdi gideyim 2 hafta sonra yine giderim derse gitsin canım

trufcum yaa ben testi yapalı bir hafta oldu ama son reglimin üzerindende bir ay 10 gün falan geçtii..o yüzden bu cumartesi gideyim diyorum doktora..hem doktodan duymak stiyorum hamilesin sözünü sırnaşık şey

@KLIK canim yaaaaaaaaaa sen de birakma bizi
çalıştığım ve işim izin verdiği sürece sizlerle olacağımm Şeniz

bu arada inşallah yarından itibaren menülerimide yazmaya devam edeceğimm
çünkü şu aralar bayağı dağıtmış durumdayımm
beni ancak siz toplarsınızz

klikcim doktorun uygun gorene kadar sporu birak
ilk aylarda dusuk riski olabiliyor...
cay olarak da rezene melisa ic...
biberiye falan direk zehirliyormus bebegi
form cayinin iicnde ne var bilmiyoruz

canım iç yeşil çay alışınca sadece onu içmek istiyceksin emin ol böğürtlen aynı etkiyi göstermez bi de alabiliyorsan aktardan yaprak şeklinde alıp demle ben salla çaya güvenmiyorum açıkçası

evet işte ben de gördüm yetiştirmeden kaynaklı bunlar onların anneleri cazgırdı savunuyordu çocuklarını her şekilde ... kavga eden anneler vardı çocuğumu incittin diye benim annem öğretmen o yüzden başta benim kulağımı çekerdi sen ne yaptık ki onlar sana bunu yaptı diye ben de artık öyle düşünmeye başladım ben ne yaptık ki böyle oldu diye babam da farklı değildir kardeşim yok kuzenlerimle görüşmüyoruz hal böyle olunca doğruyu bulman zaman alıyor doğruyu demiyim de geçerli olanı bulman...

bi kere hiç unutmuyorum yazlıkta herkes bana küsmüştü 1 allahın kulu kalmadı konuşacak herkes birbirinin arkasından konuştu ihale bana kaldı bana bi şekilde gıcık olanlar (eski burjuva hatunlar markalı giyinen falan) benimle konuşan 3-5 kişiyi de onla konuşursan bizle konuşamazsın diye yanlarına çekmişlerdi ben öyle kalakalmıştım orta 1 ya da 2 deydim sanırım

ne olmuştu hala anlayamadım ama onlara nefretim hala geçmedi malesef ...
Elimde değil mutlu olmalarını istemiyorum...

her durumda kendimi suçlamayı başarabilirim senelerce ses çıkarmadan durabilirm ama artık durabilsem de durmıycan ... kabullenince rahatsız olmuyo gibi görüyor insanlar...

tutar tutar canımmm özellikle sağlık olarak tutar da geçer de sempatiksalakcinni

walla biz senle çok benziyoruz.hatta geçen faceden laf açmıştım ben . sende benimle aynı duyguları paylaşmışsın.
ailelerden canım kesinlikle. benim babamda öğretmendir.hep çevreyi düşünür. biz ezileleim ama çevreye karşı hep terbiyeli olalım.

bak bende sana bi örnek vereyim. oturduğumuz apartmanda ben o zaman lar 15-17 yaşlarındayım. apartmanda 2 kızı olan bi aile var bu kızlar apartamandan inerken çıkarken pata küte ses çıkartarak inip çıkıyorlar babamda herseferinde söyleniyor. ne biçim aile bunlar çocuklarının bi kulağını çekmezmi saygıyı öğretmezmi? birgün ben camdan aşşağıda bi arkadaşımla konuşuyorum akşam babam bana kızdı gir ne camdan konuşuyorsun herkesi rahatsız ediyorsun diye.
w
alla o pata küte ses çıkararak inen çıkan kızlardan biri .... holdingde çalışıyor. gayette kariyerli bilmem ne.

tabikide aile çocuğuna terbiye verecekde ama çevreye endeksli yaşatmayacak çocuğunu. aman sessiz ol aman mütevazi ol aman çevrendekini rahatsız etme. hep böle yetiştirldik.
insanın çocukluğunda yaşadıkalrı hi unutulmuyor.geçmeyen yara olarak kalıyor.

benimde hiç mutlu olmasını istemediklerim var malesef . bi kaç tane

Son düzenleme:
klikcim meraba canım.bence bitki çayı form çayı hele kesinlikle içme .
hatta benim bi arkadaşım hamile dr çok açık çaydan başka bişey içme demiş.
ama papatyanın bi zararı yok sakinleştirir.
muhtemelen dr un hiç içme diyecek

walla biz senle çok benziyoruz.hatta geçen faceden laf açmıştım ben . sende benimle aynı duyguları paylaşmışsın.
ailelerden canım kesinlikle. benim babamda öğretmendir.hep çevreyi düşünür. biz ezileleim ama çevreye karşı hep terbiyeli olalım.
bak bende sana bi örnek vereyim. oturduğumuz apartmanda ben o zaman lar 15-17 yaşlarındayım. apartmanda 2 kızı olan bi aile var bu kızlar apartamandan inerken çıkarken pata küte ses çıkartarak inip çıkıyorlar babamda herseferinde söyleniyor. ne biçim aile bunlar çocuklarının bi kulağını çekmezmi saygıyı öğretmezmi? birgün ben camdan aşşağıda bi arkadaşımla konuşuyorum akşam babam bana kızdı gir ne camdan konuşuyorsun herkesi rahatsız ediyorsun diye.walla o pata küte ses çıkararak inen çıkan kızlardan biri .... holdingde çalışıyor. gayette kariyerli bilmem ne.
tabikide aile çocuğuna terbiye verecekde ama çevreye endeksli yaşatmayacak çocuğunu. aman sessiz ol aman mütevazi ol aman çevrendekini rahatsız etme. hep böle yetiştirldik.
insanın çocukluğunda yaşadıkalrı hi unutulmuyor.geçmeyen yara olarak kalıyor.
benimde hiç mutlu olmasını istemediklerim var malesef . bi kaç tane

ay ben de ogretmen cocuguyum....
ayni bizim aile.... ben de cok utangactimben de "ayip", "yasak" ve "ornek ogretmen cocugu" psikolojisiyle buyudum. yurtdisina cikinca attim o huyumu...simdi daha rahatim..

mrbb kızlar,,,
ayy sinirlerimm çok bozuuk,kimseye konuşammaıdmmm kendimii burayaa attıım,ya bugün müfettişler geldii,herşeyimii didik inceledii,bi eksik bulamamdı,çocuklarar sorular sorduu,güzel cevaplarr verdiler,çalışma kitapalrını istedii ebnimde sınıftai en kazmalarr uzattıı kitaplarını,,tabii yarımm yamalakk....ayyy çocuklarar sinir oldummm yaa,o kadar emekk veriyosunn ve 1 dersteee senii değerlendiriyolarr,,müfettişş bayannaa daha da gıcık oldumm herr şeyiimi ayrıntılarla inceledii,benden sonra başka birinin dersine girmişş,,o hocanın hiçbişeyine bakmmaışş+süperisnizzz teeşkürler demişşşş,,kiii o hocaa notları bile zor girennn deflarca müdürdenn laf işitenn bir adam......çifte standarta bak yaa,,kaıdnn tipe bakıpp değerlendiriyoo resmenn,,dümbelekk kafalılarri,bizle egolarını tatmin ediyolarr.....ayyyyy,umarımm aranızda müfettişş falann yokturrrrr..varsa daaa napimmm duygu ve düşünceelrimmmm..................+aslındaa her gün bu saattte spor yapardımm,,inannınnn hiiiççç halimm yokkk

mrbb kızlar,,,
ayy sinirlerimm çok bozuuk,kimseye konuşammaıdmmm kendimii burayaa attıım,ya bugün müfettişler geldii,herşeyimii didik inceledii,bi eksik bulamamdı,çocuklarar sorular sorduu,güzel cevaplarr verdiler,çalışma kitapalrını istedii ebnimde sınıftai en kazmalarr uzattıı kitaplarını,,tabii yarımm yamalakk....ayyy çocuklarar sinir oldummm yaa,o kadar emekk veriyosunn ve 1 dersteee senii değerlendiriyolarr,,müfettişş bayannaa daha da gıcık oldumm herr şeyiimi ayrıntılarla inceledii,benden sonra başka birinin dersine girmişş,,o hocanın hiçbişeyine bakmmaışş+süperisnizzz teeşkürler demişşşş,,kiii o hocaa notları bile zor girennn deflarca müdürdenn laf işitenn bir adam......çifte standarta bak yaa,,kaıdnn tipe bakıpp değerlendiriyoo resmenn,,dümbelekk kafalılarri,bizle egolarını tatmin ediyolarr.....ayyyyy,umarımm aranızda müfettişş falann yokturrrrr..varsa daaa napimmm duygu ve düşünceelrimmmm..................+aslındaa her gün bu saattte spor yapardımm,,inannınnn hiiiççç halimm yokkk

bugun kendine izin ver canim. istemiyorsan yapma spor....zorla yapinca zevk de almiyorsun faydasini da gormuyorsun

selam kızlar..
duruşmalarım yeni bitti..
öğle arası regl olmuşum ,
inanılmaz yoğun bir gündü..
işyerine bile uğrayamadan doğruca eve geldim:umursamaz:
elime yeşil çayımı alayım , neler yapmışsınız bakıcammirmirmirmir

canımm yaa,bir ara koymayıı denenmiştimm,ama olmmaıştıı sanıırmm,ben göremiyorumm yannii,inşallahh öğrenebilirsemm,yeni fotolar koyarımm ben deeee,ama daha çoooookk çalışmammm lazımm çoooooooooooooooooooookkkkkkkdelikafadulden

senseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kiz o fotolar neeeeeeeeeee innecik olmussun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offf offf ben ic cekmekle gecirecegim gunlerimi sanirim hay msallah

nesmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canim sen de mi koydun foto????

cevabımm üstteeee.........sempatiksalakcinni ne kaadannnn yetenekliyimm yaa.....

klikcim doktorun uygun gorene kadar sporu birak
ilk aylarda dusuk riski olabiliyor...
cay olarak da rezene melisa ic...
biberiye falan direk zehirliyormus bebegi
form cayinin iicnde ne var bilmiyoruz

klikcim meraba canım.bence bitki çayı form çayı hele kesinlikle içme .
hatta benim bi arkadaşım hamile dr çok açık çaydan başka bişey içme demiş.
ama papatyanın bi zararı yok sakinleştirir.
muhtemelen dr un hiç içme diyecek

Ayy kızlaarrr
iyiki sormuşum yaa
yoksa ben bişey olmaz düşüncesiyle içecektim vallaaa
ya dün tartıldımm
tartıda 2 kilo fazla çıkıyorumm
regl olmadığımdanmı acaba yaaa
moralim fena bozuluyorrr
tamam şu aralar saldım amaa
sadece sporu bıraktımm
yoksa yememe dikkat ediyorumm

menümü de yazayım:sabah: tibett13lü +1 yeşil çay+2 kayısı
yarım saat sonra kahvaltıı:1 yumurta+seytin+peynir+maydonoz
ara:1 elmaa
öğle:1 kase mercimek çorbası+salata
ara:5 çilek
ara:şimdi de 1 türk kahvesii içiyorumm,yanındaa 1parçaa bitterr
akşam:zeyinyağlı fasulye yanında yoğurt yiyceemmm

Ayy kızlaarrr
iyiki sormuşum yaa
yoksa ben bişey olmaz düşüncesiyle içecektim vallaaa
ya dün tartıldımm
tartıda 2 kilo fazla çıkıyorumm
regl olmadığımdanmı acaba yaaa
moralim fena bozuluyorrr
tamam şu aralar saldım amaa
sadece sporu bıraktımm
yoksa yememe dikkat ediyorumm

ay kuzum sen deli misin yaaa? neden moralin bozuluyor. bebiş var karnında unuttun mu? ay allahımm ne kadar güzel bir duygudur kim bilir, allah tüm kadınlara zamanı gelince nasip etsin. abur cubur yeme, onun dışında meyveni sebzeni sakın ihmal etme.

menümü de yazayım:sabah: tibett13lü +1 yeşil çay+2 kayısı
yarım saat sonra kahvaltıı:1 yumurta+seytin+peynir+maydonoz
ara:1 elmaa
öğle:1 kase mercimek çorbası+salata
ara:5 çilek
ara:şimdi de 1 türk kahvesii içiyorumm,yanındaa 1parçaa bitterr
akşam:zeyinyağlı fasulye yanında yoğurt yiyceemmm

aa tibet yapıyodunuz hakkaten bi zamanlar, yıldızlı yıldızlı listeler vardı. sahi nooldu onlar canlar yahu???sengözlerimebaksanab

mrbb kızlar,,,

offf.. canım kıyamam sana yaa.. benim babam da öğretmen.hem de cok iyi bi öğretmen. ama ne kadar iyi olursan o kadar çok eziyo seni müfettişler. bunun nedemek oldugunu cok iyi biliyorum. baskalarının hiç bişiyine bakmadan yüksek not verirler falan. of of of.. çok sinir bozucu bisey yaa.. zavvallı babam neler cekti yıllarca. nefret etti bi ara işinden filan. neler neler yaa..
insanın o gün yasadıkları işini gücünü de etkiliyo malesef..ben de biseyi kafaya taktıgımda ne spor yapasım geliyo ne baska bisey.

hepinizi cook iyi anlıyorum. ben de öğretmen cocuguyum. annem de adliyede calısıyo. ve tek cocugum. ama çok şükür ki babam ne beni ne annemi hiç kimseye ezdirmedi. babannemle dedeme bile. anneme ve bana hiç laf söyletmezdi. babannemin kaynanalıgı tuttugu zaman hemen keserdi onun sesini.
yetişritiliş tarzı çok önemli dediğiniz gibi.. bu yüzden ben hafiften dişliyimdir mesela.

acaip bi karın agrısı cekiyorum. regl olucam olamadım. acaip şiştim. böyle giderse memişler filan patlıycak.. tatlı krizim tuttu.. 2-3 tatlı kasıgı bal yedim ben de. napıyım :1no2: fisfisfis mirmirmirmir ohaoldumsmile
ya sizin feysbukunuz falan yok mu ekleyin beni de.

Back
X