50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy kızlaarrr
iyiki sormuşum yaa
yoksa ben bişey olmaz düşüncesiyle içecektim vallaaa
ya dün tartıldımm
tartıda 2 kilo fazla çıkıyorumm
regl olmadığımdanmı acaba yaaa
moralim fena bozuluyorrr
tamam şu aralar saldım amaa
sadece sporu bıraktımm
yoksa yememe dikkat ediyorumm

hormonlardan dolayi sissin. kilo degil o....uzulme

walla biz senle çok benziyoruz.hatta geçen faceden laf açmıştım ben . sende benimle aynı duyguları paylaşmışsın.
ailelerden canım kesinlikle. benim babamda öğretmendir.hep çevreyi düşünür. biz ezileleim ama çevreye karşı hep terbiyeli olalım.

bak bende sana bi örnek vereyim. oturduğumuz apartmanda ben o zaman lar 15-17 yaşlarındayım. apartmanda 2 kızı olan bi aile var bu kızlar apartamandan inerken çıkarken pata küte ses çıkartarak inip çıkıyorlar babamda herseferinde söyleniyor. ne biçim aile bunlar çocuklarının bi kulağını çekmezmi saygıyı öğretmezmi? birgün ben camdan aşşağıda bi arkadaşımla konuşuyorum akşam babam bana kızdı gir ne camdan konuşuyorsun herkesi rahatsız ediyorsun diye.
w
alla o pata küte ses çıkararak inen çıkan kızlardan biri .... holdingde çalışıyor. gayette kariyerli bilmem ne.

tabikide aile çocuğuna terbiye verecekde ama çevreye endeksli yaşatmayacak çocuğunu. aman sessiz ol aman mütevazi ol aman çevrendekini rahatsız etme. hep böle yetiştirldik.
insanın çocukluğunda yaşadıkalrı hi unutulmuyor.geçmeyen yara olarak kalıyor.

benimde hiç mutlu olmasını istemediklerim var malesef . bi kaç tane

Yemin ediyorum aynı yaa
o kadar dikkat ederim hala inerken çıkarken ses çıkmasın diye babam hala uyarır "yavaş canımmmmmmm neden gürültü ediyosun diye " parmak ucumda iniyorum yaaaa toğuğum bile değmiyo yere yuh artık

evet canım öyle tipler her zaman yırtık olmuştur biz de hakkımız verilsin diye deli gibi çalışıp bekleyen :(

Ama artık öyle olmuycak değişimi kafaya koydum bi kere dönüş yok yeter hüleeeeyyyynnnnnnn kötükedihüso

ay ben de ogretmen cocuguyum....
ayni bizim aile.... ben de cok utangactimben de "ayip", "yasak" ve "ornek ogretmen cocugu" psikolojisiyle buyudum. yurtdisina cikinca attim o huyumu...simdi daha rahatim..

attın di mi anchusacım

allah bana da şu yurtdışını nasip etsin inşallah evrak hazırlıyoruz biz de...

mrbb kızlar,,,
ayy sinirlerimm çok bozuuk,kimseye konuşammaıdmmm kendimii burayaa attıım,ya bugün müfettişler geldii,herşeyimii didik inceledii,bi eksik bulamamdı,çocuklarar sorular sorduu,güzel cevaplarr verdiler,çalışma kitapalrını istedii ebnimde sınıftai en kazmalarr uzattıı kitaplarını,,tabii yarımm yamalakk....ayyy çocuklarar sinir oldummm yaa,o kadar emekk veriyosunn ve 1 dersteee senii değerlendiriyolarr,,müfettişş bayannaa daha da gıcık oldumm herr şeyiimi ayrıntılarla inceledii,benden sonra başka birinin dersine girmişş,,o hocanın hiçbişeyine bakmmaışş+süperisnizzz teeşkürler demişşşş,,kiii o hocaa notları bile zor girennn deflarca müdürdenn laf işitenn bir adam......çifte standarta bak yaa,,kaıdnn tipe bakıpp değerlendiriyoo resmenn,,dümbelekk kafalılarri,bizle egolarını tatmin ediyolarr.....ayyyyy,umarımm aranızda müfettişş falann yokturrrrr..varsa daaa napimmm duygu ve düşünceelrimmmm..................+aslındaa her gün bu saattte spor yapardımm,,inannınnn hiiiççç halimm yokkk

sıkılma öyle yaaa malesef çalışan daha çok çalışsın ki tembellerin açığını kapatsın bu ülke böyle delik tıkama ile ilerliyo zaten :umursamaz:
bugun kendine izin ver canim. istemiyorsan yapma spor....zorla yapinca zevk de almiyorsun faydasini da gormuyorsun

aynı ben çalışmak istemeyince okuduğum aklıma girmiyo aynen şimdiki durum kaydirigubbakcemile3

öğlen :

*bir tabak yağsız taze fasulye
*ekmek yok

bi de canım bisküvi istiyo kızlar yaa rondo bana bakıyo ben onaa:çok üzgünüm:

ay kuzum sen deli misin yaaa? neden moralin bozuluyor. bebiş var karnında unuttun mu? ay allahımm ne kadar güzel bir duygudur kim bilir, allah tüm kadınlara zamanı gelince nasip etsin. abur cubur yeme, onun dışında meyveni sebzeni sakın ihmal etme.

ya ne biliyimm,hani hedefim hep zayıflayıp hamile kalmaktı yaa
zorla 53 oldumm...
3-4 günde 2 kilo fazlası görüyorum ondan dolayı...
şimdiden sonrada vermem zor...
dediğin gibi
bol sebze meyve yiyorum,yoğurt,süt içiyorumm

hormonlardan dolayi sissin. kilo degil o....uzulme

inşallah anchusacığım yaa :Saruboceq:

Yemin ediyorum aynı yaa
o kadar dikkat ederim hala inerken çıkarken ses çıkmasın diye babam hala uyarır "yavaş canımmmmmmm neden gürültü ediyosun diye " parmak ucumda iniyorum yaaaa toğuğum bile değmiyo yere yuh artık

evet canım öyle tipler her zaman yırtık olmuştur biz de hakkımız verilsin diye deli gibi çalışıp bekleyen :(

Ama artık öyle olmuycak değişimi kafaya koydum bi kere dönüş yok yeter hüleeeeyyyynnnnnnn kötükedihüso
attın di mi anchusacım

allah bana da şu yurtdışını nasip etsin inşallah evrak hazırlıyoruz biz de...

canim attim derken hala bende parmak ucunda cikarim merdivenleri, sandalyeyi kaldirip cekerim, tv sesini cok cok az acik dinlerim.... yasadigim ulkedeki apartamn dairemde alt komsum ev sahibimi tebrik etmis boyle bir kiraci oldugum iicn.... partiye aliskin onlar tabii.. ama daha az utangacim, ne bileyim rtik ayaklarimiiz uzatip otururum bir cafede. illaki hanim hanimcik oturmam, nasil rahat edeceksem, hep inanlar ne dunusur diye dusunmuyorum artik.....ama insanlari rahatsiz edecek seylerden kaciniyorum

sölemesi ayıp akşam bana da oldu aynı şey
ben bir iki bişey yedim
koçum duymasın

he valla bak

yasmin senin koca nöbetçi anlaşılan bugün

artık çok geç trufcum duydum bile,
yediklerine bağlı olarak kendine cezalardan ceza beğensositososito

gunaydın .. benide eklermisiniz topiginize.. nezamandır uzerime yapısan 5kgdan kurtulamadım 10 aylık kızım var suan 59.5 um bu sabah itibari ile.

babymom hoşgeldin aramızaa.s.
düzenli olarak yediklerini buraya yaz biz de takibe alalım seniyerimseniben

günaydın hanımlaar=)
inanır mısınız hala atamadım dünkü yorogunlugu.. aslında anormal bisey yapmadım ama bugunlerde inanılmaz cok yoruluyorum ben ya:S regl olucam bi de ondan olabilir sanırım.. acaip bi iştah açıklığı var ama kendimi frenliyorum. ayın 6si gelse de bi öğrenim kredim yatsa.. tango dersleri-spor salonu derken parasız kaldım:S
sınavım var bugun muhasebeden aksam 7bucuk gibi. hadi hayırlısı..

sabahki kahvaltıma gelince..
-2ince dilim ekmeğin arasına biraz peynir koyup tost makinesine attım. tost yaptım ondan. yagsız filan..
-5zeytin. normalde zeytin yemiyorum. saglık sorunumdan dolayı tuzlu gıdalar yasak ama. bu ara canım cok istedi.
-1salatalık
-bi kaç parca badem-ceviz
-şimdi de çay içiyorum.içine 3 tane tatlandırıcı attım =( umarım bisey olmaz ondan. haftada 1-2 kez siyah çay içerim kahvaltıdan sonra.onu da tatlandırıcısız içemiyorum malesef. ama çok seviyorum. mis gibi tomurcuklu kokulu filan.. özellikle yaz mevsiminin yavas yavas sırıtmaya basladıgı böyle günlerin sabahlarında çok güzel oluyo.
bugün spor salonuna gidemiycem.spor 3saat sürüyo.. aksam 7 de sınavım var.. gerci belli olmaz bana.. kafama eser, çıkarım giderim..
regl arifesinde oldugum için ''memişler fora'' halinde geziyorum zaten:D
öğlene kabak yemeği yapıyım bari ben..

katzicim ,
ilk olarak ; yediğin zeytin siyah ise günde en fazla üç olacak şekilde miktarını değiştiriyorsun yeşil ise problem yok..
tatlandırıcıyı derhal bırakıyorsun , zararlarını söylememe gerek yok sanırım.
ayrıca siyah çaya elveda , hoşgeldin yeşil çay yapıyorsun..
spora ve sebze ağırlıklı menülere devamsositososito

günaydın millet.
dünkü menüm
sabah:
çökelek peyniri yeşil çay
öğlen:
:(( bir iki tane sucuk az ama
ara meyve
akşam:
mantar yemeği 5 kaşık
bulgur pilavı 5 kaşık

ama akşam yemeğine pişman oldum.daha az yiyebilirdim.

ve pump it up yaptım. walla ağrıyor şimdi her yerim.

sucuk nereden çıktı kuşum yaaaa..
bugünkü menünü yazmayı ihmal etme,
akşam biraz fazla ve tek yönlü kaçmış gibi,
bir kase yoğurt ya da domates salatalık olabilirdi 3'er kaşığın yanınasositososito

Kizlar 3 gun once 52.8 dim (52.3 olmam gerekiyordu normalde)
dun 52.1 dim
Bugun 51.1 im

Noluyor bana???? 1 kutu dondurma ve birsuru ivir zivir da yedim 3 gun icinde. Vucudum su atiyor desem dun 7-8 litre su ictimmmm

hakikaten ilginç bir durum anchusacım ,
şu birkaç gün diyeti bırak bakalım ne olacak:uhm:

Kızlarrr günaydınnnn

KOÇUM SELAM OLSUN SANA DA sempatiksalakcinni
Dün ne halt yedim yazıyim sempatiksalakcinni

06:30
1 ceviz
1 kuru kayısı

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
½ dl. Kepek ekmeği
2 kalın dilim tulum peynir
10 g. Bal

11:00
1 kuru kayısı
1 lokma börek

12:30
1 kase mercimek çorbası
1 kase sirkeli marul, havuç az mısır salatası
½ dilim mısır ekmeği

14:30
y.yağlı süt ile 1 frech press filtre kahve şekersiz
1 küçük acıbadem kurabiye

17:30
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak az z.yağlı marul, havuç, mısır salatası sirkeli tuzsuz

19:30
2 bardak çok açık limonlu çay

20:30
2 fındık
1 badem

20:30 – 21:00
sahilde yürüdüm

21:00-23:00
ütü ve gardrop değişimi kışlık – yazlık (hiç oturmadım valla koçum 

23:30
1 bardak light süt mayalı

00:30
melisa
ısırgan demledim

01:00
Simitler 100 X 2 set statik
Callan alt karın hareketi 100 adet

Yüzüm için solüsyona başladım KK da yazan burda Lacjesis de baksetmişti alkollü asetonlu olan formülü yaptırdım 2 haftaya alırsın sonucu diyolar bakalım çok heyecanlıyımmmmm sırnaşık şey

sensoşum ,
börek ve kahveyi beğenmedim ,
gerisi güzelsositososito

selam herkese....... kız anchusa sen kilo veriyorsun senini kilolar bana geliyor herhalde bu sabah tartıldım 55 çıktım.....anlamadım gitti.........

trufcuk haklısın galiba şekerim spor bıraktığı için kilo veremiyorum....bakalım bu hafta ne olacak.....2gündür düzenli yapıyorum.....

dünkü menümü yazayım bende hemen

sabah büyük bir kase kuru meyveli nesfit.......( normalde onu eşimle birlikte yerdik bugün ayarım kaçmış tek yedim biraz fazla geldi.....dün akşam tost yediğim için bu sabahta ekmek yemek istemedim.....)

ara bir küçük yeşil elma

]öğle büyük bir tabak nohut yeşil mercimek kuskustan oluşan bol yeşillikli bir salata ve yanında ayran.....

ara bir elma br 100 kalorilik gofret ( sonra yürüyerek eve gittim yakmışımdır her halde)

ara 8-10 badem

akşam fırında kabak k.bahar üstündede mantar tavuklu harç...1 tabak dolusu yedim...yanında yoğurt ve karpuz.....

sonra leslie ile 4 mil,ardından slim pack ve callan......

yatmadanda kalan karpuz vardı onu bitirdim..........

kuşum spora devam etmelisin,
bir de hiç yeşil çay tarzı şeyler göremedim ara öğünlerde ,
biraz daha sıvı tüketyerimseniben

Hiyuu:) Dinlemem mii hiç?!:) Ahh ahh evet ben de kpss emekçilerindenim:((

Öhöm..bu sabah:

* iki bardak tek şekerli çay
*bir dilim ekmek (beyaz) -kepek,çavdar,buğday falan yokmuş evde-
*4-5 çatal peynir:)
*çatalın ucuyla reçel
*iki dilim domates

kahvaltıda bunlar vardı diğer öğünleri de aktarıciğim;)

reçel , şekerli çay ve beyaz ekmek olmamış:olmaz:
çaydan şekeri kesmelisin,
siyah çaya elveda,yeşil çaya merhaba demelisinsositososito
diğer öğünlerine de bakıcim,eğer yaramazlık görürsem ,kendine cezalardan ceza beğen kuşumsositososito

KAHVALTIM GELIYORRRRRRRR dayanamadim yazayim dedim:))

sabah
2 dilim ekmek az yag az bal minnacik da kasar
karanfilli tarcinli cay

simdi de yesil cay icmeye gidiyorum hadi sizlerde yesil cay yapin canlarimmmmmmm

bu kaşar da ne oluyor yesoş yaaaaa:oklava:

bugün kendime bir iyilik yapı yanımda ara öğünümü getirdim.
sarı elmalar olur ya onları soyup üstüne tarçın ceviz.süper oluyor.
o da şimdi dolu millet gitsede yesem diye öylee bakıyorum

afiyet olsun balımmmm:kedi:

menümü de yazayım:sabah: tibett13lü +1 yeşil çay+2 kayısı
yarım saat sonra kahvaltıı:1 yumurta+seytin+peynir+maydonoz
ara:1 elmaa
öğle:1 kase mercimek çorbası+salata
ara:5 çilek
ara:şimdi de 1 türk kahvesii içiyorumm,yanındaa 1parçaa bitterr
akşam:zeyinyağlı fasulye yanında yoğurt yiyceemmm

bu güzel menünün yanına o içtiğin Türk Kahvesi ve Bitter ödül olsun nesmoşumalkisalkisalkis
ama akşamı hafif geçiştir olur mu:hulya:

klikcim ,
henüz gebeliğinin ilk dönemlerindesin ve bebişin bu dönemde beslenmesi çok önemli ,
lütfen doktorunla konuş ve onun söylediği doğrultuda beslenmeye özen göster..
hamur işinden uzak dur ,
bitki çaylarını bırak ,
her gün muhakkak bir yumurta tüket ,
yediklerine çok ama çok dikkat et,
kilo takıntısını da bir kenara bırak olur mu kuşumyerimseniben

ay kahvekokusu ne kadar şeker koçsun sen yaaa..hemen dunku menumu yazasım geldi ve yazıyorummm:ecrin_bebek

uyanınca: 1 bardak su
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği + domates + salatalık + beyaz peynir + nescafe
ara: 1 kupa yeşil çay
öğlen: yarım tabak ıspanak + 3 mücver + yoğurt + 2 top dondurma
ara: 2 tane kepekli kurabiye + yeşil çay
akşam: karpuz + peynir

sporlarım: 30 dk tempolu yürüyüş (216 kcal)
15 dk bisiklet (66 kcl)
karın hareketleri(100 kadar mekik olmuştur, düz, çapraz, bacak çekerek vs şekillerde)

ay kahvekokusu ne kadar şeker koçsun sen yaaa..hemen dunku menumu yazasım geldi ve yazıyorummm:ecrin_bebek

uyanınca: 1 bardak su
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği + domates + salatalık + beyaz peynir + nescafe
ara: 1 kupa yeşil çay
öğlen: yarım tabak ıspanak + 3 mücver + yoğurt + 2 top dondurma
ara: 2 tane kepekli kurabiye + yeşil çay
akşam: karpuz + peynir

sporlarım: 30 dk tempolu yürüyüş (216 kcal)
15 dk bisiklet (66 kcl)
karın hareketleri(100 kadar mekik olmuştur, düz, çapraz, bacak çekerek vs şekillerde)

canım beniiimmmmm sen de çok şekersin amaa.s.
nescafe olmamış biiiirrrr,
mücver eminim ki kızarmış ve bol yağlıydı bu ikiiiiii,
o 2 top dondurma yerine erik , kiraz , kayısı gibi mevsim meyvesi neyine yetmiyordu:uhm:bu üçççççç,
30 mekik cezan var bu da dörrrrrtttttt:gitme:

canım beniiimmmmm sen de çok şekersin amaa.s.
nescafe olmamış biiiirrrr,
mücver eminim ki kızarmış ve bol yağlıydı bu ikiiiiii,
o 2 top dondurma yerine erik , kiraz , kayısı gibi mevsim meyvesi neyine yetmiyordu:uhm:bu üçççççç,
30 mekik cezan var bu da dörrrrrtttttt:gitme:

sen emret yeterki avukat hanımopuyorumnanaktan

offf.. canım kıyamam sana yaa.. benim babam da öğretmen.hem de cok iyi bi öğretmen. ama ne kadar iyi olursan o kadar çok eziyo seni müfettişler. bunun nedemek oldugunu cok iyi biliyorum. baskalarının hiç bişiyine bakmadan yüksek not verirler falan. of of of.. çok sinir bozucu bisey yaa.. zavvallı babam neler cekti yıllarca. nefret etti bi ara işinden filan. neler neler yaa..
insanın o gün yasadıkları işini gücünü de etkiliyo malesef..ben de biseyi kafaya taktıgımda ne spor yapasım geliyo ne baska bisey.

Malaleseff öylee canım yaa,oblegeelr,formlar artıkk insana bööö dedirityoooo,amann sabırlı olmakk alzımm ama nasıl.....evett ya spordan zayıflıktann falann geçtimm valaaaa,psikolojii bozukk olunca a hiçb,işeyy olmuyooooooo.Facebook um yokk benim..bilmiyorumkismile

bu güzel menünün yanına o içtiğin Türk Kahvesi ve Bitter ödül olsun nesmoşumalkisalkisalkis
ama akşamı hafif geçiştir olur mu:hulya:
[/QUOTE]

teşekkürler kooooçç,söz akşamm hafiff olcakkkk....

klikcim ,
henüz gebeliğinin ilk dönemlerindesin ve bebişin bu dönemde beslenmesi çok önemli ,
lütfen doktorunla konuş ve onun söylediği doğrultuda beslenmeye özen göster..
hamur işinden uzak dur ,
bitki çaylarını bırak ,
her gün muhakkak bir yumurta tüket ,
yediklerine çok ama çok dikkat et,
kilo takıntısını da bir kenara bırak olur mu kuşumyerimseniben

Sağolasın tavsiyelerin için canım benimm
dediklerini aynen uygulayacağımm..opuyorumnanaktan

sıkılma öyle yaaa malesef çalışan daha çok çalışsın ki tembellerin açığını kapatsın bu ülke böyle delik tıkama ile ilerliyo zaten :umursamaz:

haklıısnnnn,,mmalaesffff öyle ilerliyoo herşey......

aynı ben çalışmak istemeyince okuduğum aklıma girmiyo aynen şimdiki durum kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

[

aa tibet yapıyodunuz hakkaten bi zamanlar, yıldızlı yıldızlı listeler vardı. sahi nooldu onlar canlar yahu???sengözlerimebaksanab[/QUOTE]

ben ilkk burayay takıldığımmdaa yazmışlardııi,yapmaya başaldımm ve bakalımm şimdilik devamm ediyorumm,yararına gelinceee ,bilmiyorummm,sıkılşaıyorummdurrrrr umarımmm ,basitt ve yapmasıı kolayyyy ...

Back
X