50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canlarım benim yaaa...
hepimiz güçlüyüz, ama gücümüzü doğru kullanmayı öğreniyoruz her bir yeni krizle birlikte.
ne kadaaaann mikemmel anlatmışsın her yeni kriz hayatta unutmamız gereken derslere yenisini ekliyo dahada kendimize geliyoruz

nedir bu eziklik yaa. bend e çok vardır.
mesela yeni bir ortama girince falan önce bi ezilirim başlarda .sonra sonra kendime gelirim.
ah canım ben yeni yeni attım üzerimden onuzemuszemus

merhaba hazır koç buralardayken menümü yazayım.

sabah
yeşil elma yulaf ezmesi ve lght süt karışımı

ara: 1 kase erik(çok seviyorum napim)
1 kupa 5i 1 yerde bitki çayı

öğlen
ızgara tavuk göğüs eti
domates
1 dilim light ekmek

ara: salatalık yoğurt ve nane karışımı
1 kupa 5i 1 yerde

akşam:
yağsız domatesli yumurta
1 kase domates çorbası
1 dilim light ekmek

spor olarakta leslie super challenge 4 mil+ gün içinde ip atlama bacak kaldır indir gibi ara ara spora devam ediyorum.

Son düzenleme:
herkeze merhabaakaydirigubbakcemile5

ancusa geçende sana demiştim ya politik ol deyip demediğimi hatırlamıyorum lache çok güzel yorumlamış olayı
bende kendimde aradım hatayı ve bu aileye yakışamadığımı düşünmeye başlamıştım sonum 1 sene anti depresan kullanmak tabii kafamçokkarıştı

benimkide aynı her yerde benim yanımda canım cicim ve oğullarını ve kızını yere göğe sığdıramazlarlaelaelaelaelae
aile terbiyesinide bir kenara attım tabii sonraları zaten o terbiye yüzünden yaşamadığım sıkıntı kalmadı
biz kayınvalidemle yakın otururuz ama ben ayda bir giderim çünkü haketti:bbo:
hemde bayaaaaaaa:sinifsinif:

KLİİİKKK tebrikler canımmmopuyorumnanaktan

herkeze merhabaakaydirigubbakcemile5

ancusa geçende sana demiştim ya politik ol deyip demediğimi hatırlamıyorum lache çok güzel yorumlamış olayı
bende kendimde aradım hatayı ve bu aileye yakışamadığımı düşünmeye başlamıştım sonum 1 sene anti depresan kullanmak tabii kafamçokkarıştı

benimkide aynı her yerde benim yanımda canım cicim ve oğullarını ve kızını yere göğe sığdıramazlarlaelaelaelaelae
aile terbiyesinide bir kenara attım tabii sonraları zaten o terbiye yüzünden yaşamadığım sıkıntı kalmadı
biz kayınvalidemle yakın otururuz ama ben ayda bir giderim çünkü haketti:bbo:
hemde bayaaaaaaa:sinifsinif:
herkesin bir derdi varmis........sagolun kizlar...

menümü yazayım

sabah kahvaltısı

2 dilim ekmek 1 parça peynir
1 tatlı kaşığı reçel
5 zeytin
ara

1 bardak süt
öğle

salata ve 1 servis kaşığı makarna
ara türk kahvesi

akşamda

yeşil mercimek ve yoğurt 1 dilimde ekmek yerim

meyva olarakta erik

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben 1 saat 45dk yurudum de geldimmmmmmmm :)

yasemncigim sen ne yaptin bugun anlat yapalim spor adina heheh buzdolabi kapani acip kapatmak sayilmiyor ama hehe:))

yasemncigim sen ne yaptin bugun anlat yapalim spor adina heheh buzdolabi kapani acip kapatmak sayilmiyor ama hehe:))

nerde yürüdün Şeniz koşu bandında filan mı yoksa sokaklarda hunharcasına mı onu soruyorum yani Şeniz

kız sen varyaaaa........... şimdi yeşil çay demledim kendime üşenmezsem pump ıt up yaparım ama hava kasvetli sıkıyor çayımı bi içeyimde bakarım bi:1closedeyes:

bide buzdolabını nasıl açıp kapıyorum yakında görürsün fotolardannnlülülülülülü he hehhh:))

Son düzenleme:
nerde yürüdün Şeniz koşu bandında filan mı yoksa sokaklarda hunharcasına mı onu soruyorum yani Şeniz

dag tepe toprak bayir cimen yurudum canim benim :teytey:

kız sen varyaaaa........... şimdi yeşil çay demledim kendime üşenmezsem pump ıt up yaparım ama hava kasvetli sıkıyor çayımı bi içeyimde bakarım bi:1closedeyes:

bide buzdolabını nasıl açıp kapıyorum yakında görürsün fotolardannnlülülülülülü he hehhh:))

vayyyyyyyyyy foto koyacaksin haaaaa bekleriz canim da normalde bu kilolu halim bu zayif halim diye koyarlar ya sende tam tersi olacak sanirim hehhe kaydirigubbakcemile3

aman usenirsin sen kesin heheheh sırnaşık şey

kalk kalk yap çabuk
amanın ben dün ilk defa yaptım. eller kollar birbirine karıştı. bir daha ki yapışıma önce ağır çekim hareketleri nasıl yapıyorlar onu bi çözcem ondan sonra yapıcam:))))
bir de ben yasemn cim hepsini bitiremedim atlaya atlaya yaptım. gerçi hepsini yapsam çok ağır olacaktı
bugün yapmıcam akşama misafir gelicek canımda istiyor aslında ama

dag tepe toprak bayir cimen yurudum canim benim :teytey:

vayyyyyyyyyy foto koyacaksin haaaaa bekleriz canim da normalde bu kilolu halim bu zayif halim diye koyarlar ya sende tam tersi olacak sanirim hehhe kaydirigubbakcemile3

aman usenirsin sen kesin heheheh sırnaşık şey

yesa tatlım bugün yine seni tam formunda gördümm:mymeka:
kızım sağaa laf yetiştiremicem şincik bi 56 olayımda öyle koyayım diyordum :1rolleyes: şakkıdı
bi aksilik olmazsa bu hafta 56 yı görme yolunda ilerliyom hıh:dilcikar:

kalk kalk yap çabuk
amanın ben dün ilk defa yaptım. eller kollar birbirine karıştı. bir daha ki yapışıma önce ağır çekim hareketleri nasıl yapıyorlar onu bi çözcem ondan sonra yapıcam:))))
bir de ben yasemn cim hepsini bitiremedim atlaya atlaya yaptım. gerçi hepsini yapsam çok ağır olacaktı
bugün yapmıcam akşama misafir gelicek canımda istiyor aslında ama

canım dün yazmıştım sen yine çıktın o anda kig boksa gelince ben nakavt oluyom akannehir
hakikatten ağır çekim olsa laelaelaelaelae

sonuna gelmek ne demek taş çatlasın 40 dk
yapayım barii birilerini bu hafta susturmam lazım-tatlicadiarzu- fotolarlaaaaaaakötükedihüso:jeyyar:

bide YESAAA hanım geçen yazmışın yasemin tırsıyor 55 kalıcak diye ben balık etli olmayı seviyorum daqlışım napalımmmşakkıdı
hem 2 çocuk doğur hemde fıstık ol kolay değil valaaaaaaklinialirimsmile

Back
X