50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm
sabah
1dlm ekmek
1dlm kızarmış hellim
ara
şeftali
öğlen
1 ad fırınlanmış yağsız sigara böreği patatesli ama buyukce bir adet
akşam
2 dlm ekmek
1 avuç buyukluğunde ızgara köfte
4-5 ad cips
yatmaya yakında sanırım aktivya yerim

mrbb kızlar,,,
ayy sinirlerimm çok bozuuk,kimseye konuşammaıdmmm kendimii burayaa attıım,ya bugün müfettişler geldii,herşeyimii didik inceledii,bi eksik bulamamdı,çocuklarar sorular sorduu,güzel cevaplarr verdiler,çalışma kitapalrını istedii ebnimde sınıftai en kazmalarr uzattıı kitaplarını,,tabii yarımm yamalakk....ayyy çocuklarar sinir oldummm yaa,o kadar emekk veriyosunn ve 1 dersteee senii değerlendiriyolarr,,müfettişş bayannaa daha da gıcık oldumm herr şeyiimi ayrıntılarla inceledii,benden sonra başka birinin dersine girmişş,,o hocanın hiçbişeyine bakmmaışş+süperisnizzz teeşkürler demişşşş,,kiii o hocaa notları bile zor girennn deflarca müdürdenn laf işitenn bir adam......çifte standarta bak yaa,,kaıdnn tipe bakıpp değerlendiriyoo resmenn,,dümbelekk kafalılarri,bizle egolarını tatmin ediyolarr.....ayyyyy,umarımm aranızda müfettişş falann yokturrrrr..varsa daaa napimmm duygu ve düşünceelrimmmm..................+aslındaa her gün bu saattte spor yapardımm,,inannınnn hiiiççç halimm yokkk

canım yaa bosver mufettişler kendını bırsey sanıyor ama hıcbırsey anlamıyorlar artık ellerınden tüm yetki alındıgı ıcınde ole kendı hallerınde takılıyrlar ılk basta bu saatde mufettıs gelse nolur sahsen bana gelse sınıfta 10 ogrencı falan var hepsı haftasonundakı sbs ıcın gelmıyorlar okul 2 hafta sonra kapanıo gelmıs gecmıs olsun

ayyyyyyyyyy yasemnciigimmm yirim gecen yazdigimi unutmustum valla bak sen unutmamissin valla canim kiskancligimdan oyle yapiyorum biliyosun ya beni hehe:)) saka bi yana da ayi sevdigi postu yerden yere vururmus :)))

tamamdir canim bekleriz biz sen acele etme haftaya 56 falan diye buralardayiz biz (1 aya anca gelir zaten fotolar hehe:))

ayyyyyyyyyy yasemnciigimmm yirim gecen yazdigimi unutmustum valla bak sen unutmamissin valla canim kiskancligimdan oyle yapiyorum biliyosun ya beni hehe:)) saka bi yana da ayi sevdigi postu yerden yere vururmus :)))

tamamdir canim bekleriz biz sen acele etme haftaya 56 falan diye buralardayiz biz (1 aya anca gelir zaten fotolar hehe:))

tabi tabi ver gazı dimiiiiiii yemezler canım foto koymayı bilsem hemen yaparımda neyse gaza gelmicem illaa 56 da gelicek o fotolar:umursamaz:

hadi hadi gel bi öpem seniŞeniz bilmemmi ben seni hiçaklinialirimsmile

yemelisin nasıl olsa hafifyerimseniben

bende düngece yedim :1ninca:

canım supangleyı cesaret edemedım kucuk bır bardak sıcak çikolata içtim ama bır paketın ceyregını bıle yapmamısımdır

evet menum gelıyr
sabah
uykum ve susum nedenıyle kahvaltı yapamadım son 2 dakıkam kalmıstı o zamanda yıne 1 kiwi yedim

öğle
çeyrek kasarlı tost
1 fincaan acık cay

ara1 elma 1 kayısı

aksamkabak yemegı
salata
yogurt
2 dilim kepeklı ekmek(dılımler cok ınceydı)

1 kucuk fıncan sıcak cıkolata

yaa bırde ınsanlar kılo verdıgımızı gorunce ayy bu kadarcık seyle doyulurmu sunu da ye gıbı ısrarlarda bulunuyrlar ama kanmıyrmsırnaşık şey

dün biraz kan şekerim düşünce birazcık kaçırmıştım sense bugün uyardı spordan sonra biraz meyve ve yoğurt yiyin diye spordan sonra kalsiyum alıyordumda meyva almıyordum sanırım dün sebeb oydu şimdi spor bitti ben bi duşumu alayımkaydirigubbakcemile4

Bugünkü listemi yazıyorum:

Sabah:

*ıki kupa tek şekerli çay
*Bir dilim beyaz ekmek
*4-5 çatal peynir
*Çatalın ucuyla çilek reçeli
*ıki dilim domates

Ara:

*Bir adet elma

Öğle:

*Bir tabak yağsız taze fasulye
*Bir bardak ayran

Ara:

*Salata

Akşam:

*Bir tabak yoğurlu patlıcan közlemesi
*Bir adet haşlanmış patates

Not:Kızlar canım çok istiyo yaa bikaç bardak tek şekerli siyah çay içebilir miyimm?

Son düzenleme:
merababalarr,,azcıkk uyuyyakalmışımmm,hem de pc açıkkk,yemeği de açırdımm+canım istemiyoduu zatenn+karpuz yiycemm birazdaannn+watersiper ciğimm,haklısınnn bu saattetnn sonra onlarınn değerlendirmesii önemlii değilll tabiiiikii dee,insannn yine de bozuluyoo yaa,,,o kadar emek sonucuu olumsuzluk duymakk kötüü oluyoo işte.....amann boşverdimm,,çokk kötüydümm de uyuynca keendimem geldimm....

YOK CANIM icemezsin IKI SECENEGIN VAR:)

1- acik 0 seker cay icebilirsin

2- sekersiz yesil cay icebilirsin

3- hadi insafli gunume denk geldin su da icebilirsin:) oldu sana 3:)

+sabah tartıldımm yinee meraktann,51.80 gelidmmm.dün de öyleydimmm dememkii gerçektenn detoksla kilo vermişimm...çok sevindirikk oldummm..........

offfffffffffffffffffffffffff ben daha yilin karpuzunu yemedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olsa da yesek demiiii YASEMNCIGIMMMMMMMMMM bi karpuz resmi koy bari canim yaaaaaaaaa :)

ama normal çayın da bir sürü yararı varmışşşş....ben hiç içmemm dee,bi yerde okuduydummmmm...yazıkkkk içsinn 1 bardak şekersiz.....

canimmmmmmmmmmmmmmm 1 SEKER diyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa yok hayir seceneklerimin ilkine bak sekersiz acik cay ama sekerliyse olmaz

valla cok canim cekti canim yaaaaaaaaa uhuhu bu arada kutlarim canim 51.8 bence daha verme yeter sana cok bile hehe:)

Back
X