Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
kizlar allah rahatlik versinnn yarinn gorusuruzz insallahh canlarrr
tatliruyalarrr kovalasinpembe patili tavsanlar :)))
![]()
kizlar allah rahatlik versinnn yarinn gorusuruzz insallahh canlarrr
tatliruyalarrr kovalasinpembe patili tavsanlar :)))
annnnnaaaaaaaaaaammmmmmmmm kimsecikler kalmamışlar forumda bende yatam bari,bu arada kızlar slim videosu acaip bişi ya ben ki az çok bilirsiniz yediklerim düzgün olmasada sporu ii yaparım şimdi,sporuma laf yok... ama bu slim in 6,ilk başlangıç videosunda yemin edeiorum yanaklarımdan terler süzüldü,kalçalarım ağrıooooooo,çok ii,çooookkkkk,şiddetle tavsiye ederim.bugün 2,gün bitti slimimde
iyii çalışmalalrr lchess.....
bende öptüm iyi dersleerrropuyorumnanaktan
Bu bana gaz verdi. Bir an önce daha fazla spor & daha sağlıklı beslenmeye başlayayım:lepi:. İstiyorsan doğal göğüs büyütme gibi bir bölüm vardı bu forumda, oraya bakabilirsin. Ama ben takip etmedim bilmiyorum işe yarıyor mu yöntemleri:sm_confused:.göğüslerimin küçülmesi benim asla istemeyeceğim birşey ama küçüldüler benimkilerde
biraz daha küçülürlerse 15lik kızlar gibi olucam sanırım bilmiyorumkismile
mekik çekebiliyosan sen de çek canım yatmadan yapılacak en basit şey diye
bir de nesmekayacım kaç senedir çekiyomuş hiç göbeği yokmuş
arkadaşlarının göbekleri varmış
o göbekten kilo almıyormuş
her gece yatmadan 30 mekik çekiyormuş (salladım 20 de olabilir)
sana kalmış kaç tane çekmek istiyosan
Ok teşekkürler. Birisi(kimdi hatırlamıyom) demişti de o kadar mekik çekiyorum hala göbeem gitmedi diye. Ben de diyecektim ki sadece diyetle gitmeyebilir ama sadece kas çalışmakla da gitmez. Bir yerde okumuştum(belki de bu forumdu) belli bir hareketle sadece o bölgeden kilo verilmezmiş, kilo verilince orantılı bir şekilde tüm bedenden verilirmiş. Yani ben de o arkadaşa tavsiye edecektim, belki önce biraz cardio falan çalışsa sonra da sert bir karna sahip olmak için mekik çekse daha iyi olabilir diye. Ama gerek kalmadı gördüğüm kadarıyla hiçbiriniz sadece mekik çekmiyorsunuz, hep spor+mekikalkisalkisalkis.Göbek diyetle gitmiyo canım bıngıl bıngıl sallanıyo yürüdükçe... ve çok zor şekilleniyo çok arsız karın kasları 1 hafta çekme bırakır kendini sadece bu değil yürürken de içimize çekiyos o da sürekli düz kalmasını sağlıyo karnın zemuszemus
He he heee:roflol::roflol::roflol: Yok yahu adam alışmıştır, kimbilir kaç gün harcadılar çekim için. Bir de o kadar hareketten sonra başka bir şey düşünmeye hali kalmaz:roflol::roflol:. Ay neyse, ben sustum:1closedeyes:.ilahi nutcasee çok güldüm yaa sabah sabah 2 bayram arası çekicemm!!!!!!:roflol:
sende az değilsin haaaa:roflol: ben mekik çekmeyenlerdenim zaten belli buranın demir başı oldumşakkıdı
arkadaki adam gerçekten zavallı yaa o hatunların arasındaaaa tü tü ütüü:1no2: yazık yazıkk :1shok:
Sen bunu benim "fındıklı cevizli puding/muhallebi" yazıma cevap olarak yazmıştınkaydirigubbakcemile3. Canım ya, zaten zayıfsın, sadece bölgesel incelmeye çalışıyormuşsun(bak sakın tükürdüğünü yalama ben eminim, okudum senin böyle yazdığını lafından dönemezsin:jeyyar:), ye bir fındıklı muhallebi ya da artık canın ne çekiyorsa, olsun bitsin. Ben hiç hoşlanmam öyle insanın canı bir şeyi çeksin de hiç yemesinKız susssssssssssssss mafoldumben
Canım bırakınca sarkacak mıyım diye düşünmen gereksizyasakkelime. Ben youtube'da çok video izledim insanlar evlerinde egzersiz yaparak kilo vermiş veya vücut geliştirmeye başlamış, veya vücudunu sıklaştırmış. Sonuçta spor salonunda yaptığın şey de senin bedenini şekle sokmana yardımcı oluyor, evde yaptığın şey de. Youtube'da birçok kez uyarı gördüm zaten, boşuna gym'lere para harcamayın, evde de aynı sonucu alabilirsiniz diye. Tabi eğer spor salonundaki aletlerden bahsediyorsan onu evde yapamazsın. Ama bence hiç bir şey kaybetmezsin....vucudun sekli bozulunca bi daha kolay kolay da düzelmiyo malesef.. spor salonuna gittiğim anda vucudum direnmeye mi geciyo noluyo anlamıyorum ayda 1 kilo bileveremez hale geliyorum. evde eliptiğim var..oysa evimde eliptikle ve karın-bacak-kol videolarıyla daha hızlı veriyodum.. kafam cok karısık yaa.. napsam bilmiyorum..
bırakınca her yerim sarkıcak falan diye korkuyorum.. malum spor salonunda aletli filan spor yapıyoruz.. her zaman öyle spor yapma sansımız da olmuyor. 4bucuk sene boyunca fitness yapmıstım ben.. bırakınca hiç olmayan yerlerim genişlemeye falan basladı.. direkt sarktı.. ama baska türlü nası gidicek bu lanet kilolar =( bırakıyım mı spor salonunu sizce? 5sene önce bu aklım olsa spor salonuna falan baslamazdım hiç. cok pişmanım çook
Tibet ne yahu? Biri bana açıklasın :) .aa tibet yapıyodunuz hakkaten bi zamanlar, yıldızlı yıldızlı listeler vardı. sahi nooldu onlar canlar yahu???sengözlerimebaksanab
Siz hangi programla izliyorsunuz bu videoları?canım dün yazmıştım sen yine çıktın o anda kig boksa gelince ben nakavt oluyom akannehir
hakikatten ağır çekim olsa laelaelaelaelae
Günaydınlarrr Bugün benim doğum doğum günüm hafta içi tartıda hep 53 küsür 54 küsürlü çıktım adli işlerim olduğundan hep dışardaydım hiç sağlıklı beslenememiştim ama dün yürüyüşümü mekiğimi çektim bi güzel akşamda sadece meyve yedim sabah 51.100 çıktım mutluyumm
Babymom, ceviz suyunu nasıl yapıyorsun? Ben de çok merak ediyorum, çok faydalıymış diye okudum. Bir de tadı güzel mi? Ben cevize bayılırım ama suyu nasıl olur bilmiyorum :) .
tamamdir canim butun bahanelerin bitmis artik tamamen aramizdasin ve de bu yola bas koydun hayde bre pehlivanzadem benim[/B]
günaydın herkese...... gene bir tarı gününde de beraberiz....ama benim gene hüsran...... 55 geldim sabah..... bu haftada 1.2 gr almışım..... hergün yürüyüş ve 2-3 günde silm pack ve callan yapmıştım....yediklerimde çok aşırı değildi.....ama gel görki gene kilo almış görünüyorum
bu aralar göğüslerim çok ağrıyor uçları özellikle.reglimede 15 gün gün var daha.......şişlik diye bitki çayımıda içiyorum hergün yok yok...demekki şişlik değil kilo......
neyse ben gideyim evimi toparlıyım haftasonuna görümcemler geliyor adanadan......hazırlık mazırlık yapayım.....:sinifsinif:mafoldumben
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Sabah yine ishal olmuşum artık sinirlerimde oldu....yarın sabah ultrasona girecem salıda rectoscopa gircem...dün zeytinyağlı birşey yedim o yapmış olabilirmi 6 gündür çok iyiydim.
ayyyyyy bende tartıldım 59.6 geldim..600 gr almışım ama mens.e 3 gün var..şişliktir inşallah şişliktir....
günaydınlar bende vermemişim yaa,gerçi benim tartı elektronik değil,sabah kalktım tartıldım gene aynı55 iki haftadır 55e takıldım kaldım.acaba spordan mı ya spor şişirdi mi beniki ? slimden bacaklarım deli gibi ağrıo çünkü her tarafımda bi ağırlık var onun etkisi olabilir mi ki?
Günaydınlarrr Bugün benim doğum doğum günüm hafta içi tartıda hep 53 küsür 54 küsürlü çıktım adli işlerim olduğundan hep dışardaydım hiç sağlıklı beslenememiştim ama dün yürüyüşümü mekiğimi çektim bi güzel akşamda sadece meyve yedim sabah 51.100 çıktım mutluyumm
Bir bakayım dedim napıyonuz diye, hemen gitmem lazım. Klik, arkadaş olarak eklediğin için beni çok teşekkürlera.s..
Beyefendi de fena değilmiş ha:jeyyar:. Tebrikler, iyi yakalamışsın. Bebikin fotolarını da isterim. Şimdiden uyarayım da:ecrin_bebek:.