tebrikler bnr
biz de yapabilicekmiyiz acaba senin yapabildiğini..
meraba kızlarrŞeniz
beni de aranıza alır mısınız:CüvCüv:
ben yaklaşık 4-5 aydır diyetteyim ve 6-6,5 kilo kadar verdim ama bu aralar durdu kilo vermem:a015: ama benden kaynaklanıyo..diyetimi gevşetmiştim biraz ama bugünden itibaren tekrar sıkılaştırıyorumm..
boyum 1,64 kilom da 56,5 , 53 e inmek istiyorum..
hadi bakalım hepimize kolay gelsin:teytey:
Elbette yapabilirsiniz :)
Günde en az 4 lt yani 20 bardak sıvı ( su- çay- bitki çayı ) içiyorum
ara öğünlere önem verıyorum ..
bol sebze ve meyve tüketiyorum ..
karbonhidratı hayatımdan çıkardım ..
her gün limon sıkılmış gazı alınmış 3-4 şişe Maden suyumu ihmal etmıyorum ..
bu çizgide gidilirse hepiniz kılo verırsınız arkadaslar .. bıraz sıkı bı rejım ama kendisi gibi vucududa sıkılastırıyor :))
bundan sonra da suya ve sebzeye devam ha ama yavas yavas 15 te bır de olsa belkı börek çörek türü şeyler yıyebılırım ya da bır dılım pasta yıyebılırım :) Magnum hafta da 1 kez coşma mahiyetınde olabılır:icecream: ..
meraba kızlarrŞeniz
beni de aranıza alır mısınız:CüvCüv:
ben yaklaşık 4-5 aydır diyetteyim ve 6-6,5 kilo kadar verdim ama bu aralar durdu kilo vermem:a015: ama benden kaynaklanıyo..diyetimi gevşetmiştim biraz ama bugünden itibaren tekrar sıkılaştırıyorumm..
boyum 1,64 kilom da 56,5 , 53 e inmek istiyorum..
hadi bakalım hepimize kolay gelsin:teytey:
Bende evde olunca öğünlerim birbirine giriyor -tatlicadiarzu-, işteyken de ara öğün yiyecek zaman bulamıyorum benneyaptımkiöğünlerimi dengeleyememek benim sorunum sanırım ya. işteyken ara öğünleri yiyemiyorum. evdeyken de ana öğünleri atlayıp direk ara öğünlere yoğunlaşıyorum. evde insanın canı öyle yemek hazırlamak,yemek felan istemiyor ya. mesela bugün sadece adam akıllı bir kahvaltı yaptım. 1 adet armut yedim sonra. şimdi de canım yemek istemiyor. öğle yemeğini atlamış olucam sanırım.. ( izindeyim bu arada )
Arkadaşlar ben pirinç lapası diyetini yapmayı düşünüyorum, 1 gün yapabilirim sanırım, deneyen var mı? , varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Sanırım işte iken ara öğünleri yiyememek genel bir sorun,
Ne yazık ki işte iken ara öğünleri atlıyorum, ben evde iken daha kolay kontrol altına alıyorum öğünlerimi.
Bir de daha kıdemli arkadaşlara sormak istiyorum zemuszemus, haftalık kilo takip çizelgesini kim oluşturuyor?
Bu hafta sanırım yapılmadı, ya da ben anlamadım hengisinin yeni olduğunu:uhm:
Sanırım işte iken ara öğünleri yiyememek genel bir sorun,
Ne yazık ki işte iken ara öğünleri atlıyorum, ben evde iken daha kolay kontrol altına alıyorum öğünlerimi.
Bir de daha kıdemli arkadaşlara sormak istiyorum zemuszemus, haftalık kilo takip çizelgesini kim oluşturuyor?
Bu hafta sanırım yapılmadı, ya da ben anlamadım hengisinin yeni olduğunu:uhm:
Canım o diyeti bu topikte ilk ben yapmıştım, memnun kalmıştım. Ama ayda bir kez yapılmalı diyor dikkat et. Obez sınırındakiler iki kez yapabilir. Bende biraz zaman geçsin istiyorum yoksa bir daha yapıcam kötükedihüso.ben hiç denemedim ama bir ara deneyenler olmuştu burda.sonuç almışlardı da..
ben de ayranlı çorbayı yaptım. totalde haftaboyu çok kilo vermemiş olmasam da (200 gr) haftasonu yediğim onca hamurişini regl olmama rağmen tolere ettim onunla. sanki bağırsaklarım da düzene girdi.haftaya bir daha yapıcam. bunu tavsiye edebilirim denemiş biri olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?