50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler bnr

biz de yapabilicekmiyiz acaba senin yapabildiğini..

Elbette yapabilirsiniz :)
Günde en az 4 lt yani 20 bardak sıvı ( su- çay- bitki çayı ) içiyorum
ara öğünlere önem verıyorum ..
bol sebze ve meyve tüketiyorum ..
karbonhidratı hayatımdan çıkardım ..
her gün limon sıkılmış gazı alınmış 3-4 şişe Maden suyumu ihmal etmıyorum ..

bu çizgide gidilirse hepiniz kılo verırsınız arkadaslar .. bıraz sıkı bı rejım ama kendisi gibi vucududa sıkılastırıyor :))

bundan sonra da suya ve sebzeye devam ha ama yavas yavas 15 te bır de olsa belkı börek çörek türü şeyler yıyebılırım ya da bır dılım pasta yıyebılırım :) Magnum hafta da 1 kez coşma mahiyetınde olabılır:icecream: ..

Merhaba,hoşgeldin aramıza, buyrunnnnnnnnn
ben de yeniyim ama anladım ki birlikte zayıflamak daha motive edici.
Hepimize kolay gelsin. :dance:

öğünlerimi dengeleyememek benim sorunum sanırım ya. işteyken ara öğünleri yiyemiyorum. evdeyken de ana öğünleri atlayıp direk ara öğünlere yoğunlaşıyorum. evde insanın canı öyle yemek hazırlamak,yemek felan istemiyor ya. mesela bugün sadece adam akıllı bir kahvaltı yaptım. 1 adet armut yedim sonra. şimdi de canım yemek istemiyor. öğle yemeğini atlamış olucam sanırım.. ( izindeyim bu arada )

Hoşgeldin canım :1hug:
çarşambaları tartılıp, en az haftada iki gün yediklerini buraya yazmayı unutma kaydirigubbakcemile2

Bende evde olunca öğünlerim birbirine giriyor -tatlicadiarzu-, işteyken de ara öğün yiyecek zaman bulamıyorum benneyaptımki

Arkadaşlar ben pirinç lapası diyetini yapmayı düşünüyorum, 1 gün yapabilirim sanırım, deneyen var mı? , varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Sanırım işte iken ara öğünleri yiyememek genel bir sorun,
Ne yazık ki işte iken ara öğünleri atlıyorum, ben evde iken daha kolay kontrol altına alıyorum öğünlerimi.
Bir de daha kıdemli arkadaşlara sormak istiyorum zemuszemus, haftalık kilo takip çizelgesini kim oluşturuyor?
Bu hafta sanırım yapılmadı, ya da ben anlamadım hengisinin yeni olduğunu:uhm:

Arkadaşlar ben pirinç lapası diyetini yapmayı düşünüyorum, 1 gün yapabilirim sanırım, deneyen var mı? , varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

ben hiç denemedim ama bir ara deneyenler olmuştu burda.sonuç almışlardı da..
ben de ayranlı çorbayı yaptım. totalde haftaboyu çok kilo vermemiş olmasam da (200 gr) haftasonu yediğim onca hamurişini regl olmama rağmen tolere ettim onunla. sanki bağırsaklarım da düzene girdi.haftaya bir daha yapıcam. bunu tavsiye edebilirim denemiş biri olarak..

moonserose hazırlıyordu ama o şimdi tatilde diye biliyorum. daha önce liste işini yapmış kişi olarak bu seferlik yine yapabilirim. geldiğinde moonserose devam eder..

bu haftaki listemiz şöyle arkadaşlar.

moonserose0…………...............54,4 kg……….. tatilde :))
mors………………………...................................
karamsar_tarz………….......... Kilo vermemiş
bnr…………………………. 51 kg……….. 1 kilo vermiş
spatz……………………… 56,5 kg………..
mermaid……………….. 58 kg…………..
sevgiseli_88…………… 57 kg…………..
bozo85…………………… 53,9 kg……….. 300 gr vermiş
duygushh……………….. 57 kg………….. 1 kilo vermiş
cocostar………………….. 56,5 kg……….
periliev…………………… 57,0 kg……….. 300 (gr vermiş)
sadecemeyra…………. 54 kg………….. kilo vermemiş
pelushhh……………….. 58,2 kg………..
çileklipuding………….. 51,5 kg……….. Kilo vermemiş
malibu…………………… 58 kg.............. 56( 2 kilo vermiş) ( haftanın zayıfı ilan edildin)
inar80…………………….. 57,8 kg……….. 1 kilo vermiş
burcuhayal…………….. 55.7 kg………….. 300 gr vermiş
slit…………………………. 58,6 kg……….
sherin .......................54.........52.55(1.45 kilo vermiş)

kilosunu bildirmeyenlerden de bir an önce bekliyoruz sonuçları..

Eline sağlık arkadaşım,teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
Listede kilo verdiğini görmek güzel oluyormuş.

Arkadaslar ,ara öğün dediğim zaman normal sofra kurupta bi şeyler yıyerek mesgul olmaktan söz ettiğim anlasılmasın :) . mesela aralarda 1 - 2 erık yemek bıle ya da bi tane biber yemek bıle metabolizmayı harekete gecırıyor ..
ben şimdi işteyım ve iki tane erık yedım ..önceki ara öğünde 1 tane yeşil biber yedim .. 1 saat sonra yıne 1 erık yerım ..
normal zamanlarda masamın ustunde ya da cekmecesınde kraker olurdu şimdi meyve ve sebze türü şeyler var huehuehe :) kaydirigubbakcemile2:teytey:
ara öğünler çok önemli kızlaar :) hihoyyyt

Canım o diyeti bu topikte ilk ben yapmıştım, memnun kalmıştım. Ama ayda bir kez yapılmalı diyor dikkat et. Obez sınırındakiler iki kez yapabilir. Bende biraz zaman geçsin istiyorum yoksa bir daha yapıcam kötükedihüso.

Kızlar ben de bugün 50 mekik çekerek yataktan kalktım.
Sabah aç karnına sıcak su içmekle güne başladım.
Sabah 1 adet eti form ve 1 salatalık yedim.
Öğle yemeğine kadar bol bol su içtim. ( tabi maalesef sık sık tuvalete gitmekten işlerim bölündü)
Saat 11 gibi bir bardak yeşil çay, kiraz sapı, avakado yaprağı karışımını içtim.
Öğle yemeğinde tavuk haşlama, yoğurt ve karpuz yedim. (Şanslıyım iş yerinde hem normal hem de diyet menü oluyor)
Öğleden sonra suya devam artı birer saat arayla salatalık yedim.
Saat 4 gibi tekrar yeşil çay, kiraz sapı ve avakado yaprağı karışımdan 1 bardak içtim.
Akşama ne yeriz bilmiyorum. Zaten benim sorunum akşam yemeklerinde aperatifi kestim bakalım dayanabilecek miyim????

Dün akşam yatmadan önce de ip atladım (100 ) duş alıp yattım. Sabah kalktığımda bacaklarım ağrıyordu. hamlıktandır herhalde...

mrb kızlarr 68 kilodan 59a kadar düştüm ama 59da üstüme bi rehavet çöktü ve eskisi gibi hızlı da kilo veremiyorum hedefim 54 ama eskisi gibi değil kilo vermem.. ilaçlara falan da baslamak istemiyorum ve 2 ay içinde bu 4-5 kiloyu vermem gerekiyorr.. içinizde benim durumumu yaşayıp aşan varsa yardım etsin lütfennn

ben sabahları 1 bardak su içiyorum sonra aç karnına pilates sonra kahvaltı tabi az yiyorum ama az azda olsa reçel bile yiyorum kahvaltı önemli ara arada ağzıma birşeyler atıyorum ama öyle uzun boylu yemek yemiyorum son günlerde su içme sayımı da arttırdım ip aldım ama daha başlamadım kaç tane atlamak gerekir yöntemi nedir yardımcı olsanız!!

Günaydın Arkadaşlar,
Kimsecikler gelmiyor artık buralara.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…