İyidir işte, kaç gündür saldım kendimi, biraz kilo vermeye başlayınca şımardım hemen :mymeka: . yarın tartılcam bakalım ne oldu, aldım mı verdim mi :uhm:? Sen nereye gidiyorsun tatile ? bugün mü çıkacaksın yola?teşekkür ederim şekerim,nasılsın neler yapıyorsun?
canim insallah senin reglin gelmez de bebegine kavusursun:))
sese , Günde 2 bardak su ile kilo verilmez öncelikle bunu belırtmek ıstedım ... Suyu daha fazla içmelisin ki vucut yağları atsın ve kendını arındırsın ..
Grisini konusunda pek yorum yapamıyorum ama çok az yiyecek yemışsın gün içinde sabahtan akşama kadar tahıl gevregı ve grisini çok az .. aralarda meyve ve sebze yesen ve sık sık aralıklarla tüketsen metabolizmanı hızlandırsan daha rahat kılo verırsın .. ve bu kadar da sıkıntıya gırmezsın .. grısını ıle olan bagında azalır ..
bende pançoya dayanamıyorum yedıkce yiyesım gelıyor :) uzun zamandan berı yemıyordum bırde gecenlerde yemıstım baktım kendımı alamıyorum hemen koşup bır tane erık yedım pançodan kendımı alıkoydum .. cidden meyve ve sebze frenlıyor :)
Bu arada su içmezsen o selülitlerden biraz zor kurtulursun sese .. Mutlaka su 2 bardak degıl en azından 2 lt içmen gerek :))
çok teşekkkür ederim tavsiyelerin için a.s. ..okuyunca zaten hemen suyu elime aldım başka çaresi yok biliyorum su içmeden olmaz bakalım inşallah en azından 1-2 kilo versem..
bu arada 4gündür sabit 55 gösteriyor tartı 100 gram bile wermemişim mümkün mü ya,acaba tartıyı mı bozdum her gün üstüne çıka çıka:uhm:
Selam :)
dün çorba içmeye basladım hedefe ulaştım ya :) ondandır .. dünden berı tartı 50.5 ları gösterıyor .. zaten benım tartı bı kaç gramda fazla tattıgı için bu durum süpper .. e benımde ıstedıgım buydu zaten . 50 ile ramazana gırmekti .. bu arada arkadaslar tartının bı kaç gram ya da 1 kılo fazla tartması çok ıyı oluyor .. es kaza fazla cıkıldıgında amaaaniiin olunuyor ve hemen daha aşağı çekmeye calısılıyor ha ama tartının fazla tarttıgınıda beynınızden sileceksınız :) ben öyle yaptım tartımın bı kaç gram fazla tarttıgını beynımden sildim bu hafta anımsadım heuheuheuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?