50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çarpmadım yaaa arabanın sahibi kimin çarptığını göremeyince plakanın tüm benzerlerinn sahiplerini çağırıyolar herhalde yarın gidicem bakalımm

biliom kusum ya anladim bilerek ole yazdimmmm heheh de iste anlamadin sen hehe:)

YESACIM CADICIM office kurulu değil bilgisayarımda o yüzden bakamıyom ama 15 e gelemediydin tam sanki, 13 te bıraktın...

canim ben baktim 21e gelmis birakmisim sempatiksalakcinni

Dalsi usulü detoks :1:
canım şimdi iyiyim çörekotu falan yedim ...
canım çok meyve yedim yaaa kilo olarak geri dönmese bari bu detoks bana...
bugün spor yapmıcaktım ama slim in 6 yapıyim diyorum rahatsız oldum çok yiyince...boshayallersmile

Hayır sakın bugün spor yapma canım, yetirince protein vs almadın, tuz da aynı şekilde, tansiyonun düşer iyice, kötü olursun.

Bence gayet güzel beslenmişsin, o kadar meyveden kilo falan alınmaz, zaten su attığın için bol bol tartıda az gelirsin yerimseniben

Seninki de sense usülü detoks, sanki yap koyan benim lülülülülülü

slm kızlar ooo dulcide burdaymıs kac gundur gormuyrdm senı nasıldı ıs gorusmen canım

bende bugun cocukları peknıge gotrdm mıgrenım basladı sayelerınde menum sacma sapan yazmıyayım yanı neyı nereye yazacagım onu bıle bılmyrm bugun detoksdasınınz ben hafta sonu ımkansız yapamazdım sızler ıyı yapmıssınız masaallah

anladim yesil cay günde 1-2fincan hep icerim zaten

bugün biraz abarttim :kedi:

sabah

1 kase müsli

ara

1 croisant

ögle

1 kanat tavuk
2 adet ince dilim patates

ara

2 kepek ekmegi biri yag ve salatalik dogradim üzerine

2 cisi yag ve az bal vardi :kedi:

1 fincan kahve

3 bardak su bu saate kadar (10 tamamliyorum heergün9

aksam

kür iciyorum az yagli sütle,tok tutuyor hemde zayiflatiyor diye

eczaci emzirdigim icin günde bir ögün sadece icebilirim demisdi ,bende öyle yapiyorum 4 gün oldu basyali

bunlarda sonra ara bir muz yedim

aksamda kürümü ictim

8 dakka slim in 6 yaptim

slm kızlar ooo dulcide burdaymıs kac gundur gormuyrdm senı nasıldı ıs gorusmen canım

bende bugun cocukları peknıge gotrdm mıgrenım basladı sayelerınde menum sacma sapan yazmıyayım yanı neyı nereye yazacagım onu bıle bılmyrm bugun detoksdasınınz ben hafta sonu ımkansız yapamazdım sızler ıyı yapmıssınız masaallah

Hoşgeldin watercım Şeniz 2 gün üçünde toplam 3 görüşmeye girdim aynı şirketle canım, 2 si olumlu sonuçlandı ki 3. görüşmeye girdim, beklemedeyim yine sonucu... Artık bıktım, almak isteyen 1. de de alır, almamak için çabalıyolar sanki, o yüzden ben de bilmiyom, zaten bu olumlu sonuçlansa 4. görüşmeyi beklerim -tatlicadiarzu-

Geçmiş olsun canım, migren demek :(( :teselli: Dinlen bence, afiyet olsun, arada sırada yicez gönlümüzce tabi. Evde olduğum için yaptım detoksu, yoksa ben de yapamam, nitekim yarın detoks yapmam.

biliom kusum ya anladim bilerek ole yazdimmmm heheh de iste anlamadin sen hehe:)

canim ben baktim 21e gelmis birakmisim sempatiksalakcinni

Seninki gerisin geriye koşuyo cimcime, o konuda yorum yapmıyon hiç bakıyom da, naptın da kaçırdın adamı kaydirigubbakcemile3

ZUZUM slim in nasıldı, bacaklarda tutulma var mı??

amannnn canim yaa ben de hipo var ya ondanmis hehhhe yok yok hic bi seyin arkasina saklanmam ben yakismaz bana heheh aman yaaaa offf valla sizin yuzunuzden oldu aman sen iyisin kalem gibisin dediniz bosladim ben de gobege bak kafam kadar mubarek deyin de tekrar bi duzene sokayim kendimi yaa ne zamandir spor neyim hak getireeee

amannnn canim yaa ben de hipo var ya ondanmis hehhhe yok yok hic bi seyin arkasina saklanmam ben yakismaz bana heheh aman yaaaa offf valla sizin yuzunuzden oldu aman sen iyisin kalem gibisin dediniz bosladim ben de gobege bak kafam kadar mubarek deyin de tekrar bi duzene sokayim kendimi yaa ne zamandir spor neyim hak getireeee

Kız sen . , vs kullanmaz mısın hiç kaydirigubbakcemile3 Evet bundan sonra dikkat et, kilo alma yoluna girdin çünkü sen...

Çok açım ben yaw cokacimcoook Burası aç olduğumu hatırlıyo bana, kaçam en iyisi kaydirigubbakcemile4

Hoşgeldin watercım Şeniz 2 gün üçünde toplam 3 görüşmeye girdim aynı şirketle canım, 2 si olumlu sonuçlandı ki 3. görüşmeye girdim, beklemedeyim yine sonucu... Artık bıktım, almak isteyen 1. de de alır, almamak için çabalıyolar sanki, o yüzden ben de bilmiyom, zaten bu olumlu sonuçlansa 4. görüşmeyi beklerim -tatlicadiarzu-

Geçmiş olsun canım, migren demek :(( :teselli: Dinlen bence, afiyet olsun, arada sırada yicez gönlümüzce tabi. Evde olduğum için yaptım detoksu, yoksa ben de yapamam, nitekim yarın detoks yapmam.

canım ınsaallah hayırlısı olur sıkma canını. evet canım yaa peslerınden kosmak ınsanı yoruo bırde sıcaktı asıl canımı sıkanda sevggılım gelecektı kendımı ona gore hazrlamıstım sonra ısı cıktı gelemedı bu da etkılı oldu. ben kendımı bırseye hazrladımmı olmadımı cok sınırlenırımde. aslında cok bırsey yemedım ama ortada duzgun bır ogun yok o yuzden yazmak ıstemedım neyse kızlar ben cıkayımda bıraz dınleneyım optum hepınızı gece ugrarım ınsaallah

canim cok haklisin bugunden itibaren ben de varim diyorrrrrr valla kilo almak hiiiiiiic istemiyorummmm donusum muhtesem olacak:))

aaaaaaaaaaaa sensecim yaa gecmis olsun niye carptin arkadan araca onu anlamadim ben hehehe:))

@BABYMOM canim ben callanin karin bacak ve kalcasini yapardim bir zamanlar offfffffff ne zamandir spor da yapmiyorum ben

@BABYMOM yeniden--- canim once 3 defa yapiyorsun sonra 5 sonra 7 sonra 9 her biri 1 hafta suruyorr ben sanirim 15demi biraktim acaba??

thanks sweety

ay canım gergin mi sööledim öyle mi anlaşıldı pardon yesam yaaa eyvahedigeldismile :kedi:
Hayır sakın bugün spor yapma canım, yetirince protein vs almadın, tuz da aynı şekilde, tansiyonun düşer iyice, kötü olursun.

Bence gayet güzel beslenmişsin, o kadar meyveden kilo falan alınmaz, zaten su attığın için bol bol tartıda az gelirsin yerimseniben

Seninki de sense usülü detoks, sanki yap koyan benim lülülülülülü

kihkihkihkih sense usulü:))

tamam canım yapmıcam söz zzzzzzzz
gaze geliyom bazen yaaa kaydirigubbakcemile3

ay canım sıkılma yaa böyle domuz bunlar herkese aynı lanet yaaa :dilcikar:

yaaa ev cadisi ne vuruyosun yaaaa :(( inanmazsan inanma gobegim kafam gibi oldu diyorum yaaaaa:(( hehe

yok sensecimmmmmmmmmmmmmmmm yirimmmm kuzum ne gergini ayyy ben mi gergin soyledim yoksa hehehhe bu bole gider:)

Kizlar sadece 8 dakkika yapabildim kizim illaki benle yapmak istedi konsatre olamadm malesef slim in 6 ,cok terledim yarim saat yapsam nasil olurum bilemiyorum....

Back
X