Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın güzeller, hafta içi ne güzel oluyor burası hepiniz erkenden burdasınız:)
pepper daha kopup gelememiş mi tatilden:)
Anchusa gözün aydın canım eşin gelmiş, durum da iyi anladığım kadarıyla çok sevindim.
klikcim leslie yapabileceksin demek, çok sevindim, ben de hamileyken ne sporu yapılır diye merak ediyordum, öğrenmiş oldum sayende:)
Günaydın güzeller, hafta içi ne güzel oluyor burası hepiniz erkenden burdasınız:)
pepper daha kopup gelememiş mi tatilden:)
Anchusa gözün aydın canım eşin gelmiş, durum da iyi anladığım kadarıyla çok sevindim.
klikcim leslie yapabileceksin demek, çok sevindim, ben de hamileyken ne sporu yapılır diye merak ediyordum, öğrenmiş oldum sayende:)
canlarimmmmmmmmmmm hepinize kucak dolusu merhabalarrrrrrrrrrr,
a.s.a.s.
ben geldimmmmmmmmmmm
cok cok ozledim hepinizi...
nasilsiniz, ne var ne yok gorusmeyeli. ??.. yaaa lachesisim neler diyosun? klik hamile mi yoksa
:-ooo
biz tatilden pazar sabaha karsi saat 4 te donduk, dun de alisveris falan, tatilden getirdigimiz camasirlar vs. ile gecti;
girip yazamadim size.
bu sabah isbasi yaptim, oglene kadar yogundum, yine cok isim var ama once size yazmak istedim.
tatili sorarsaniz, 10 numara gecti diyebilirim, ruya gibi bir tatildi.. club vıyage yine 10 puan aldi benden,
side deniz harikaymis, denizin dibini hatta baliklari gorebiliyorduk, baliklari besledik bile, ekmek attik, havada yakalayislari cok hostu ekmekleri.
parasute bile bindim kizlar, ucarmis gibi, o kadar zevkliydi ki mutlaka tavsye ederim..
sonraaa, unya mutfaklarindan yemekler yedik,
rum tavernasi, turk kebap restauranti, italyan rest, meksikan rest. ve fransiz rest. larina gittik,
bir sabah da koy kahvaltisina gittik.
hepsi harikaydi.
yeme-icme boldu anlayacaginiz;
dogal sonucu olarak bu sabah ; 55,4 ciktim ama yuzmekten sanirim, vucudum cok iyi durumda, sikilasmis hissediyorum, karnim dumduz, selulitlerim bile gitti (tabiki gitmemislerdir de, brozlasinca gorunmuyorlar herhalde )
baska baska, hmm epey bi bronzlastim, sirkette herkes cok cok yanmissin diyorlar,
yalniz donunce acilip sacilmayi, yazlik etekleri elbiseleri giymeyi umud ederken yagmurlu, firtinali bir havayla karsilastim, cok sasirdim. :-((
insallah bir-iki gune acar hava.
sagliga gelince, tatilde hicbir rahatsizligimiz olmadi cok sukur, belimde ince bir sizi vardi hep gerci ama ben artik o agriya alistim, kaniksadim sanirim, rahatsizlik vermiyor.
bu persembe gunu de aylardir bekledigim cihan aksoya muayeneye gidicem nihayet insallah.
benden haberler simdilik bu kadar
aa nerdeyse unutuyordum, dun de sacimi boyadim, bronz kahveye, yanliz sacim uzun oldugundan 1 kutu boya biraz az geldi, neyse zar zor yetirdim tum sacima,
ve sonuc,
cok harika, cok dogal bi renk oldu, cok hosuma gitti. 3 hafta sonra tekrar ayni renge boyamayi dusunuyorum, o zaman iyice oturacaktir rengi.
sira sizde ben yokken neler oldu anlatin bakalimmm
a.s.a.s.
ben geldimmmmmmmmmmm
nasilsiniz, ne var ne yok gorusmeyeli. ??.. yaaa lachesisim neler diyosun? klik hamile mi yoksa
biz tatilden pazar sabaha karsi saat 4 te donduk, dun de alisveris falan, tatilden getirdigimiz camasirlar vs. ile gecti;
girip yazamadim size.
bu sabah isbasi yaptim, oglene kadar yogundum, yine cok isim var ama once size yazmak istedim.
tatili sorarsaniz, 10 numara gecti diyebilirim, ruya gibi bir tatildi.. club vıyage yine 10 puan aldi benden,
side deniz harikaymis, denizin dibini hatta baliklari gorebiliyorduk, baliklari besledik bile, ekmek attik, havada yakalayislari cok hostu ekmekleri.
parasute bile bindim kizlar, ucarmis gibi, o kadar zevkliydi ki mutlaka tavsye ederim..
rum tavernasi, turk kebap restauranti, italyan rest, meksikan rest. ve fransiz rest. larina gittik,
hepsi harikaydi.
dogal sonucu olarak bu sabah ; 55,4 ciktim ama yuzmekten sanirim, vucudum cok iyi durumda, sikilasmis hissediyorum, karnim dumduz, selulitlerim bile gitti (tabiki gitmemislerdir de, brozlasinca gorunmuyorlar herhalde )
baska baska, hmm epey bi bronzlastim, sirkette herkes cok cok yanmissin diyorlar,
yalniz donunce acilip sacilmayi, yazlik etekleri elbiseleri giymeyi umud ederken yagmurlu, firtinali bir havayla karsilastim, cok sasirdim. :-((
sagliga gelince, tatilde hicbir rahatsizligimiz olmadi cok sukur, belimde ince bir sizi vardi hep gerci ama ben artik o agriya alistim, kaniksadim sanirim, rahatsizlik vermiyor.
bu persembe gunu de aylardir bekledigim cihan aksoya muayeneye gidicem nihayet insallah.
aa nerdeyse unutuyordum, dun de sacimi boyadim, bronz kahveye, yanliz sacim uzun oldugundan 1 kutu boya biraz az geldi, neyse zar zor yetirdim tum sacima,
ve sonuc,
cok harika, cok dogal bi renk oldu, cok hosuma gitti. 3 hafta sonra tekrar ayni renge boyamayi dusunuyorum, o zaman iyice oturacaktir rengi.
spatzcim mesajina tsk ederim cnm benim, ben de valla sizleri cok cok ozledim, sabirsizlandim size yazmak icin.
kahvekokusu,, slm cnm,, nasilsinnn???
klik, hamile misinn??? isten ayrildin mi, devam mi?? ayy cok meraklandim?
anchusa nbr cnm?
lachesis, sinavlar ne alemde?
ayyyyyyyyyyyyy PEPPERİM hoşgeldinnnnn :))
Valla mutluluğunu burdan görebiliyorum herşey süper geçmiş yaaa çok sevindim bi sorun çıkmadığına ne güzel dinlendiniz geldiniz valla yaaaa hava iidi di mi yüzmüş valla tam denk gelmiş bu hafta yağışlı gösteriyo çünkü biçok yerii
tam zamanında gitmişsiniz
içine sinsin canım ohhh olumunekankayizsmile
aaaa peppermint gelmis./ Ben de esime eylulde sidedeki voyage a gidelim dedim... Zaten ya torbadaki ya sidedeki diye dusunuyorduk
moral depolaman ne guzel.
bosver yediklerin ictikleirni dusunme... tatildede diyet yapilmaz ki.. aldiysan verirsin ki cok yuzduysen almamis ta olabilirsin...cok sevndim donmene...
tatil çok güzel geçmiş anlaşılanalkisalkisalkis
ben iyiyim hayatım seni görünce daha da mutlu oldum..
fotoğraf eklemenin zamanı gelmiş benceyerimseniben
fotoğraflarını bekliyoruz peppergamyoncuiremsu
ben şimdi yemeğe gidiyorum,
öğleden sonra görüşürüzŞeniz
a.s.a.s.
ben geldimmmmmmmmmmm
girip yazamadim size.
hepsi harikaydi.
ve sonuc,
canim evde asayis berkemal.
peppermint tatil sonrasi sendromundadir simdi. Insallah gelir ogleden sonra
hamilelikte aslinda pek cok spor yapiliyor. Yuzme de siddetle tavsiye ediliyor.pilates te doktorun izin verdigi olcude yapabiliyorsun... tek asla yapilmasi uygun gorulmeyen spor dalis. ben dalis brovesi almak istiyorum ama hamilelikte once mi yapsam cocuktan sonra mi karar veremiyorum bir turlu...
lachesis, sinavlar ne alemde?
klik, hamile misinn??? isten ayrildin mi, devam mi?? ayy cok meraklandim?
yemege gidip geleyim,
yazicam kizlar yinee
anchusa cnm yaaa cok gecmis olsun. ben de baktirayim biran evvel.
klik, cok cok cok sevindim gercekten, allah hayirlisiyla tamamina erdirsin.
truf, hosbulduk tatlimmm
defterleri karıştırırken 12-02-2010 daki ölçülerimi buldum
12,02,2010 07/06/2010
kalça 99 89
sağ baldır 55 49
sol baldır 54 49
göbek 88 77
mide 80 71
kol 25,5 22,5
göğüs 90 79
en çok göğüslerden vermişim
belimi ölçmemişim o yüzden ölçmedim