Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hemde zorlanmadan..
süper olur vallaa
taze fasulyenin tanelerinimi kurutuyoruz nilüfertcim?
kızlar ben geldimmmm... nasılsınız bakalım?kaydirigubbakcemile3
anchusa ugrasmissin cdler icin,
cok cok cok sagol cnm..
bir de icinde bakliyat olunca gercekten cok doyurucu bir salata oluyor o... marul salatasindan sonra acikirsin. bunda acikmiyorsun
aynen dediğin gibi çok tutuyor
annemede verdim tarifini
oda yapacakmışş
nerelerdesin kacak???
hoşgeldinn
kendi adıma söyleyimm sıcaaktan patlayacak durumdayımm kafamçokkarıştı
sen nasılsın spatzcığımm?
ayyy hamur işini bende seviorumm hele gözleme.
hımmm sense sen soruyodun ya hani kiraz sapı nı nasıl içelim diye dün bi diyetisyen demleyin dedi. kaynatmadan yani
ödemi atıyormuş
çok iyiyimmmmmkaydirigubbakcemile3
anneme dün akşam erkek arkadaşımdan bahsettim. uzun zamandır birlikte olmamıza rağmen anlatmamıştım. çünkü bazı sebeplerden ötürü sıcak bakmayabileceklerini dşünüyordum aslında. ama tam aksine annem tam olarak içimden geçenleri anladı, biz senin kalbinin, aklının seçimine saygı duyuyoruz ve ailen olarak arkandayız. elalem ne der diye sakın düşünme dedi.ay çok mutluyummmmopuyorumnanaktan
nasil kurutuyorsun taze fasulyeyi? ipe mi diziyon??biz patlican bibver kuruturuz da taze fasulyeyi duymamistim
afiyet olsun. bende haslayip buzluga attim borulceleri.. ani misafir gelirse yaparim diye...
markette ispanak buldum bugun de onu pisirdim. ne pisirecegimi bilemiyorum hic kizlar... taze fasulye , patlican begendi ve barbunya pilaki yemekten fenalik geldi bize...paketlenmis ispanak gorunce ziplayasim geldi.
canım annemler bendelerdi, babam döndü ama annem uzun süre kalıcak. haftasonu onlarla vakit geçirdim.bu sabah da pazartesi yoğunluğundan ancak girebildim.
anneme dün akşam erkek arkadaşımdan bahsettim. uzun zamandır birlikte olmamıza rağmen anlatmamıştım. çünkü bazı sebeplerden ötürü sıcak bakmayabileceklerini dşünüyordum aslında. ama tam aksine annem tam olarak içimden geçenleri anladı, biz senin kalbinin, aklının seçimine saygı duyuyoruz ve ailen olarak arkandayız. elalem ne der diye sakın düşünme dedi.ay çok mutluyummmmopuyorumnanaktan
ben hiç bi bitkiyi kaynatmıyom zaten bence kaynatmak öldürüyo başta uçucu ve sağlığa yararlı olan bileşikleri
Kahvekokusucuğummmm sen de zayifla slim in 6 yaz google a ilk linke tıkla start it up ı indirmeye başla ok??
elk hoşgeldinnnnnnnnnn ne yediğini yaz öncelikli olarak burdaki arkadaşlar yönlendirir seni ok?? yerimseniben
ne güzel spatzcığımmm çok şanslısınnnn olumunekankayizsmile
harikacanım annemler bendelerdi, babam döndü ama annem uzun süre kalıcak. haftasonu onlarla vakit geçirdim.bu sabah da pazartesi yoğunluğundan ancak girebildim.
simdi bildigin taz fasulyeyi yere carsaf serip boz bir odada mi kurutacagiz..hic kesmeden falan dimi???aa kzlar süper oluyor. ipede dizebilirsin ama annem normal yemek yapmadan önce keseriz ya ortadan uzun nasıl isterseniz.boş bir odaya serip kurutuyor
ayyy onun yemeğide çok güzel oluyor .etli yapınca. dediğim gibi salatasıda. ama daha kurutmak için erken sanırım tam bilmiyorum. busene az kurutun kışın bi deneyin.
ne güzel spatzcığımmm çok şanslısınnnn olumunekankayizsmile
spatzz
ne zamandır soracaktım . erkek arkadaşını ailenle tanıştırdınmı diye. meğerdaha yeni anlatmışsın.
peki sen onun ailesiyle tanıştınmı
aman evet yaa.dön dolaş taze fasulye. gerçi seviyorum ben onuda.
ne bileyim sanki kışın sebze çeşidi daha çok . karnıbahar,ıspanak pırasaaaa
dhamileyim ama devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum birazdan dr gitcem...çok ani ve beklenmedik birşey oldu...Çok teşekür ederim anchusacığım.. Şeniz
bu arada ulkerkciğimizde hamileymişş
hadin kızlar birer birer haberlerinizi alam bakammm![]()
teşekkür ederim...darısı tüm isteyenlerin başına bu arada darısı ne demek?ee bend tebrik edeyim ulkuerki. darisi tum isteyenlerin basina...
harika
daha rahat edersin simdi
hemen evlilik dusunmek zorunda da degilsiniz ama en azindan ailene acik oldugun icin daha rahat davranirsin....
simdi bildigin taz fasulyeyi yere carsaf serip boz bir odada mi kurutacagiz..hic kesmeden falan dimi???