50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen dediğin gibi çok tutuyor
annemede verdim tarifini
oda yapacakmışş

afiyet olsun. bende haslayip buzluga attim borulceleri.. ani misafir gelirse yaparim diye...
markette ispanak buldum bugun de onu pisirdim. ne pisirecegimi bilemiyorum hic kizlar... taze fasulye , patlican begendi ve barbunya pilaki yemekten fenalik geldi bize...paketlenmis ispanak gorunce ziplayasim geldi.

nerelerdesin kacak???

canım annemler bendelerdi, babam döndü ama annem uzun süre kalıcak. haftasonu onlarla vakit geçirdim.bu sabah da pazartesi yoğunluğundan ancak girebildim.

hoşgeldinn
kendi adıma söyleyimm sıcaaktan patlayacak durumdayımm kafamçokkarıştı
sen nasılsın spatzcığımm?

çok iyiyimmmmmkaydirigubbakcemile3

anneme dün akşam erkek arkadaşımdan bahsettim. uzun zamandır birlikte olmamıza rağmen anlatmamıştım. çünkü bazı sebeplerden ötürü sıcak bakmayabileceklerini dşünüyordum aslında. ama tam aksine annem tam olarak içimden geçenleri anladı, biz senin kalbinin, aklının seçimine saygı duyuyoruz ve ailen olarak arkandayız. elalem ne der diye sakın düşünme dedi.ay çok mutluyummmmopuyorumnanaktan

ayyy hamur işini bende seviorumm hele gözleme.

hımmm sense sen soruyodun ya hani kiraz sapı nı nasıl içelim diye dün bi diyetisyen demleyin dedi. kaynatmadan yani
ödemi atıyormuş

ben hiç bi bitkiyi kaynatmıyom zaten bence kaynatmak öldürüyo başta uçucu ve sağlığa yararlı olan bileşikleri

Kahvekokusucuğummmm
sen de zayifla slim in 6 yaz google a ilk linke tıkla start it up ı indirmeye başla ok??

elk hoşgeldinnnnnnnnnn ne yediğini yaz öncelikli olarak burdaki arkadaşlar yönlendirir seni ok?? yerimseniben

anneme dün akşam erkek arkadaşımdan bahsettim. uzun zamandır birlikte olmamıza rağmen anlatmamıştım. çünkü bazı sebeplerden ötürü sıcak bakmayabileceklerini dşünüyordum aslında. ama tam aksine annem tam olarak içimden geçenleri anladı, biz senin kalbinin, aklının seçimine saygı duyuyoruz ve ailen olarak arkandayız. elalem ne der diye sakın düşünme dedi.ay çok mutluyummmmopuyorumnanaktan

ne güzel spatzcığımmm çok şanslısınnnn olumunekankayizsmile

nasil kurutuyorsun taze fasulyeyi? ipe mi diziyon??biz patlican bibver kuruturuz da taze fasulyeyi duymamistim

aa kzlar süper oluyor. ipede dizebilirsin ama annem normal yemek yapmadan önce keseriz ya ortadan uzun nasıl isterseniz.boş bir odaya serip kurutuyor

ayyy onun yemeğide çok güzel oluyor .etli yapınca. dediğim gibi salatasıda. ama daha kurutmak için erken sanırım tam bilmiyorum. busene az kurutun kışın bi deneyin.

Son düzenleme:
spatzz
ne zamandır soracaktım . erkek arkadaşını ailenle tanıştırdınmı diye. meğerdaha yeni anlatmışsın.
peki sen onun ailesiyle tanıştınmı

afiyet olsun. bende haslayip buzluga attim borulceleri.. ani misafir gelirse yaparim diye...
markette ispanak buldum bugun de onu pisirdim. ne pisirecegimi bilemiyorum hic kizlar... taze fasulye , patlican begendi ve barbunya pilaki yemekten fenalik geldi bize...paketlenmis ispanak gorunce ziplayasim geldi.

aman evet yaa.dön dolaş taze fasulye. gerçi seviyorum ben onuda.
ne bileyim sanki kışın sebze çeşidi daha çok . karnıbahar,ıspanak pırasaaaa

canım annemler bendelerdi, babam döndü ama annem uzun süre kalıcak. haftasonu onlarla vakit geçirdim.bu sabah da pazartesi yoğunluğundan ancak girebildim.

Spatzım,
haberler harika ,
sana bir şey söyleyeyim mi,
işin en zor kısmınız atlatmışsın:teytey:

ben hiç bi bitkiyi kaynatmıyom zaten bence kaynatmak öldürüyo başta uçucu ve sağlığa yararlı olan bileşikleri

Kahvekokusucuğummmm
sen de zayifla slim in 6 yaz google a ilk linke tıkla start it up ı indirmeye başla ok??

elk hoşgeldinnnnnnnnnn ne yediğini yaz öncelikli olarak burdaki arkadaşlar yönlendirir seni ok?? yerimseniben

sensoşum dile benden ne dilersena.s.

harika
daha rahat edersin simdi
hemen evlilik dusunmek zorunda da degilsiniz ama en azindan ailene acik oldugun icin daha rahat davranirsin....

aa kzlar süper oluyor. ipede dizebilirsin ama annem normal yemek yapmadan önce keseriz ya ortadan uzun nasıl isterseniz.boş bir odaya serip kurutuyor

ayyy onun yemeğide çok güzel oluyor .etli yapınca. dediğim gibi salatasıda. ama daha kurutmak için erken sanırım tam bilmiyorum. busene az kurutun kışın bi deneyin.
simdi bildigin taz fasulyeyi yere carsaf serip boz bir odada mi kurutacagiz..hic kesmeden falan dimi???

ne güzel spatzcığımmm çok şanslısınnnn olumunekankayizsmile

canım valla sen aklıma geldin sık sık. darısı başına. senin erkek arkadaşına da en kısa zamanda kollarını açsınlar inşallahkaydirigubbakcemile3

spatzz
ne zamandır soracaktım . erkek arkadaşını ailenle tanıştırdınmı diye. meğerdaha yeni anlatmışsın.
peki sen onun ailesiyle tanıştınmı

evet canım daha yeni anlattım. ama yazdan sonra annem tanıştırmayı düşünüyorum, baba en son kaydirigubbakcemile3 ben tanıştım onun ailesiyle, 1 yıldır filan tanıyorum hatta. çok iyi insanlar. onlar da beni sevdiler. ama tabi burda anlattıklarınızdan sonra insan ister istemez sonradan kaynanam cadılaşır mı diye düşünüyorguclubacismile

Çok teşekür ederim anchusacığım.. Şeniz

bu arada ulkerkciğimizde hamileymişş
hadin kızlar birer birer haberlerinizi alam bakammm :1:
dhamileyim ama devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum birazdan dr gitcem...çok ani ve beklenmedik birşey oldu...
ee bend tebrik edeyim ulkuerki. darisi tum isteyenlerin basina...
teşekkür ederim...darısı tüm isteyenlerin başına bu arada darısı ne demek?
[

harika
daha rahat edersin simdi
hemen evlilik dusunmek zorunda da degilsiniz ama en azindan ailene acik oldugun icin daha rahat davranirsin....

simdi bildigin taz fasulyeyi yere carsaf serip boz bir odada mi kurutacagiz..hic kesmeden falan dimi???

yok canım kesiyorsun
o kenarlarını alıyorsun. ortadan yada uzuunlamasına sen nasıl istersen o şekildede kesiyorsun.
dene bak bu sene cidden çok güzel oluyor.
sofra bezine ser .iyi bi kuruyunca kese gibi bişeyin varsa yada başka bişeyin ona koyarsın.

Back
X