50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmm zorr.
neyse bigün anlatmak istersen dinlerim. muhtemelen bişeyi beğenmiyorlar.
benim yakın arkadaşıma benziyor senin durumun sanki

daha önceden az şişirmedim kafasını forumdakilerin :))) sen yok muydun o zaman nilüferciğim yaaa??

özet geçiyim: eğitim & yüksek tahsil meselesine çok takıntılılar ve kesinlikle taviz vermiyorlar , mutlu olamayacağını biliyoruz diyorlar...

daha önceden az şişirmedim kafasını forumdakilerin :))) sen yok muydun o zaman nilüferciğim yaaa??

özet geçiyim: eğitim & yüksek tahsil meselesine çok takıntılılar ve kesinlikle taviz vermiyorlar , mutlu olamayacağını biliyoruz diyorlar...

zor bir durum sensoşum ,
paylaşmak istersen paylaşırız,her zorluğun muhakkak bir çıkış yolu vardır..

dhamileyim ama devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum birazdan dr gitcem...çok ani ve beklenmedik birşey oldu...

teşekkür ederim...darısı tüm isteyenlerin başına bu arada darısı ne demek?
[

temennim bebişe kıymaman yönünde ulkerkcimm

klik cnm nasilsin?? gecen hafta cok usuyordun simdi de sicakliyosun, cnm ya, dikkat et kendine, dun gazete de okudum harareti en iyi kesen sey su ve caymis. cay icelim bari bu sicaklarda arada.
gerci ben ofiste disardaki havadan bihaberim, aksam cikinca servise gidene kadar buyuk sok yasiyorum..

sağolasın peppermintcim..dediğin gibi geçen hafta donuyordum,bugünde yanmaya başladım ama havada gerçekten fena sıcak ve bunaltıcı..bende bol su içiyorum,şu anda da 2. fincan yeşil çayımı bitirmiş bulunuyorum ve sanki biraz ferahladım gibi..
sende iyisindir inşallah..

klikkk cim yaa
hamileliktee çok sinirli duygusal oluyormu insann??
yoksa daha mı ılımlı oluyor insan
eğer hamileyken insan regli gibi durumları yaşıyorsa valla ben 9 aya kalmadan çar çabuk çatlarım

valla nilüfertcimm
ben normalde de duygusal ve sulugöz bir insanımdır ama bu hamilelik olayından sonra tam bir çeşme oldum,her şeye ağlıyorum yanii
asabiyet yok ama eşime nazlanmalarım çok arttı :)sağolsun o da nazımı eskisinden daha çok çekiyor..iyice anlayışlı bir eş oldu..hamileliğin böylede bir artısı oldu kaydirigubbakcemile3
tabii bu bilinçli yaptığım bişey..

[

hımm walla arkadaşımla aynı arkadaşım mühendis çocuk lise mezunu tamam bi yerde çalışıyor ama mesleği yok sonuçta.
ailesi istemedi bu da zor zahmet ayrıldı. ailesine de tamam ayrıldım dedi .sonra yine barıştı.
ee tabi şimdi aileside ayrıldığını zannettiği için evlenemiyorda.
ben mesela o arkadaşıma kızıyorum. hazır ayrılmışken barışmayacakın diye.
benim fikrimi almak istersen şimdi ailenin istemediği biriyle evlensen diyelim illaki aranda bi sürtüşme bi tartışma olacak . o zamamn keşke ailemi dinleseydim pişmanlığını yaşamayacaksan tamammdı.
tabiki insan sevdiği insanla evlenmeli ama ailedearkasında olmalı ben ce yaa

kilikcim ama ben son zamanlarda cok hastaydım ilaçlar kullandım ve tabiiki korkuyorum doğal olaraktan...

nilüfercim aile öenmli tabiki ama eğer seçtiğinle evlenince tartışmalara sorunlara daha cabuk göğüs geriyorsun...

zor bir durum sensoşum ,
paylaşmak istersen paylaşırız,her zorluğun muhakkak bir çıkış yolu vardır..

hımm walla arkadaşımla aynı arkadaşım mühendis çocuk lise mezunu tamam bi yerde çalışıyor ama mesleği yok sonuçta.
ailesi istemedi bu da zor zahmet ayrıldı. ailesine de tamam ayrıldım dedi .sonra yine barıştı.
ee tabi şimdi aileside ayrıldığını zannettiği için evlenemiyorda.
ben mesela o arkadaşıma kızıyorum. hazır ayrılmışken barışmayacakın diye.
benim fikrimi almak istersen şimdi ailenin istemediği biriyle evlensen diyelim illaki aranda bi sürtüşme bi tartışma olacak . o zamamn keşke ailemi dinleseydim pişmanlığını yaşamayacaksan tamammdı.
tabiki insan sevdiği insanla evlenmeli ama ailedearkasında olmalı ben ce yaa

canım bizimkiler istememeyi geçti artık bana da cephe aldılar bi de neye dayandığı belli olmayan konuşmaları var ki beni deli ediyor...

bu konu açılmıyo evde zaten yüksek ihtimal sene sonuna doğru burdan ayrılıyoruz tam olarak zamana bırakmış oluyoruz bu durumda annemlerin düşünmesi için ...

canım bizimkiler istememeyi geçti artık bana da cephe aldılar bi de neye dayandığı belli olmayan konuşmaları var ki beni deli ediyor...

bu konu açılmıyo evde zaten yüksek ihtimal sene sonuna doğru burdan ayrılıyoruz tam olarak zamana bırakmış oluyoruz bu durumda annemlerin düşünmesi için ...

ailen onunla gittiğini bilmeyecek ama değil mi?
düşünsünler bol bol..eğitim konusu dışında bir itiraz konuları var mı peki?

bu kış nelere katlanabildiğime ben bile inanamadım ...
o yanımda olmasa böyle olmazdı...
kesinlikle katılıyorummm sonuna kadar...

evet onun varlığı sana güç veriyordur.Allah ayırmasın sizi!

bu işler gerçekten çok zor yaa.
öle böle demekle olmuyormuş gerçekten.bol bol dua etmek lazım iyisiyle karşılaştırsın Allah diye

Spatzcım fiziğini çok beğendim..

ahh ahhh bende okadar olsamboshayallersmile

göbek dediğin nedriki içine çekersin gider delikafadulden

şaka şaka erit tabi tam süper olsun

ailen onunla gittiğini bilmeyecek ama değil mi?
düşünsünler bol bol..eğitim konusu dışında bir itiraz konuları var mı peki?
evet onun varlığı sana güç veriyordur.Allah ayırmasın sizi!

hayır bilmeyecekler spatzcım
e var tabi tipine, mesleğine, parasının olmayışına, ailesinin durumuna herşeyi itiraz halindeler...

Ben düşünmüyorum artık çünkü beni çok üzdüler bu kadar hassas bir durumda beni böyle arada bıraktıkları ve tek destek olması gereken insan onlarken böyle bana cephe almaları bana neyin ne olduğunu çok iyi anlattı...

artık çok daha güçlüyüm ailem de erkek arkadaşım da olmasa yanımda çooookkk güçlüyüm...

hayır bilmeyecekler spatzcım
e var tabi tipine, mesleğine, parasının olmayışına, ailesinin durumuna herşeyi itiraz halindeler...

Ben düşünmüyorum artık çünkü beni çok üzdüler bu kadar hassas bir durumda beni böyle arada bıraktıkları ve tek destek olması gereken insan onlarken böyle bana cephe almaları bana neyin ne olduğunu çok iyi anlattı...

artık çok daha güçlüyüm ailem de erkek arkadaşım da olmasa yanımda çooookkk güçlüyüm...

canım benim...

insan böyle yıkıldıkça her defasında daha da güçlenerek ayağa kalkıyor. ne diyim bilemiyorum...inşallah yoluna girer her şey.Allah büyüktür...

canım benim...

insan böyle yıkıldıkça her defasında daha da güçlenerek ayağa kalkıyor. ne diyim bilemiyorum...inşallah yoluna girer her şey.Allah büyüktür...

evt canımmm 2010 benim senemdi hiç bu kadar dibe vurmamıştım ama şimdi her zamankinden güçlüyüm...

Annemler için ben önemli dğeilmişim mühim olan seçimlerimmiş bunu annem önceden de söylüyordu & ima ediyordu bana da şimdi yüzleşince daha iyi anladım...

Boşşşveeerrrrr kasvet kasvet nereye kadar herşey olacağına varır önümüze bakmak lazım geçmişten fayda yokkk yerimseniben

@sensemmmmmmmmm canımmmm herşey yoluna girecek..

allahım herşeyi gönlüne göre verir inşallahhh:Saruboceq:

giricek canımmmm eminimmm ben karamsar değilim

bu kadar sıkıntının sonu çok büyük ferahlık

hayatın kuralı bu çünkü 1 sıkıntıyı 1 ferahlık takip ediyor her zaman....

sağolun iyi dilekleriniz için kızlarrrrr olumunekankayizsmile Şeniz

kuzular konu disi olacak ama ,

nasil gidiyor pilates kardesligi ??

ben de basladim cuma gununden itibaren.

simdilik ebru salli dvd1 den yapiyorum.

ama yakinda yeni videolara baslicam. anchusacim yollicak sagolsunn

sense, sen nerden yapiyosun pilatesi?

Back
X