Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım valla sen aklıma geldin sık sık. darısı başına. senin erkek arkadaşına da en kısa zamanda kollarını açsınlar inşallahkaydirigubbakcemile3
evet canım daha yeni anlattım. ama yazdan sonra annem tanıştırmayı düşünüyorum, baba en son kaydirigubbakcemile3 ben tanıştım onun ailesiyle, 1 yıldır filan tanıyorum hatta. çok iyi insanlar. onlar da beni sevdiler. ama tabi burda anlattıklarınızdan sonra insan ister istemez sonradan kaynanam cadılaşır mı diye düşünüyorguclubacismile
Spatzım,
haberler harika ,
sana bir şey söyleyeyim mi,
işin en zor kısmınız atlatmışsın:teytey:
sensoşum dile benden ne dilersena.s.
harika
daha rahat edersin simdi
hemen evlilik dusunmek zorunda da degilsiniz ama en azindan ailene acik oldugun icin daha rahat davranirsin....
nilufert nasilsin ex-kocum ??
![]()
walahi şekerim cadılaşmaz , sanırım batıyorlar.ne bilim sanki bi süre sonra bi sözü bi hareketi batıyor. korkma korkma baştan sevmişsen bişey olmaz.
spatzcim butun kaynanalar cadi olacak diye bir kural yok, cok iyileri de var.
ama iyi olucaz diye cok yapiskan olanlari da var, 2 turlu de olmamasi en iyisi bence, en iyisi mesafeli olmak, en bastan mesafeni koru cnmm
nülüşüm ben bugün pırasa yedim biliyor musuncokacimcoook
bizim aşçıya köyden getirmişler , harika denk geldi körpe körpeyerimseniben
yüzün gülsün heeeepppp a.s.sensoşum dile benden ne dilersena.s.
senseee sende durumlar nee
seninde vardı bi erkek arkadaşın dimiii
afiyet olsun canım benimmm.
ya bizim öğlen eşimle biraz maceralı geçti.
dışarıya çıkıyorduk yemeğe.
yaa banamı öle geliyor bilmiyorum çok dikaktli sürmüyor sanki . aslında bişeyde demedim .çok karışıyorsun diye kavga kıyamet geri döndük paşa paşa.
çeyrek ekmek peynirli tost yedim evdeee.
ama şimdi barıştık . bidahaki arabaya binememize kadar
biz de dün aynı meseleden kavga ettik ,
ve biz de aynı şekilde yarı yoldan döndük ,
ama biz bugün hala dargınız:dilcikar:
benim inadım fenadır:1closedeyes:
yüzün gülsün heeeepppp a.s.
Var cnm annemler çok katı bu konuda hala değişmediler değişmezler cnm böyle gidecekk zamana bıraktık...
klikkk cim yaa
hamileliktee çok sinirli duygusal oluyormu insann??
yoksa daha mı ılımlı oluyor insan
yüzün gülsün heeeepppp a.s.
Var cnm annemler çok katı bu konuda hala değişmediler değişmezler cnm böyle gidecekk zamana bıraktık...
aaa gerçekten mi ??? çok şaşırdım yaakaydirigubbakcemile3
bi tek benimki değilmiş demekki yarı yoldan dönen.
ben aslıdan kindarımdır uzun küserim ama ne bilim son yıllarda pek kalmadı.hem zaten barışmak zorundaydım. öğlen dışarda yiyeceğimizi düşünürken öle aç aç eve dönüp (evde de bişey yok)yaptığı tosta sulanmam için barışmam lazımdılaelaelaelaelae
her ikisindende oluyor nilüfercim....bazen ağlıyorsun...alınganlaşıyorsun ...yoksa sendemiiii sinirli duygusalsın dermişim(şaka şaka):1hug: