50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusa cnm tariflerin dilden dile dolasiyor,
ben bu haftasonu hicc yemek yapmadim; evde durmadik hic, o yuzden salatalarini deneyemedim, en kisa zamanda denicem

klik cnm nasilsin?? gecen hafta cok usuyordun simdi de sicakliyosun, cnm ya, dikkat et kendine, dun gazete de okudum harareti en iyi kesen sey su ve caymis. cay icelim bari bu sicaklarda arada.
gerci ben ofiste disardaki havadan bihaberim, aksam cikinca servise gidene kadar buyuk sok yasiyorum..

spatz senin adina cok cok sevindim cnm, kahvekokusuna katiliyorum, isin en zor kismini halletmisim, kendi eski gunlerimi hatirladim da, kimden baslayayim, nasil soyleyeyim, ne tepki verecekler,,,,, diye olup ılup dirilmistim.

ulkerk hamileligini devam ettirecegini umarim cnm, isine karismak istemem cok hassas bir konu amainsallah devam ettirirsin canim, sana Allah'in bir lutfu.....

canım valla sen aklıma geldin sık sık. darısı başına. senin erkek arkadaşına da en kısa zamanda kollarını açsınlar inşallahkaydirigubbakcemile3

evet canım daha yeni anlattım. ama yazdan sonra annem tanıştırmayı düşünüyorum, baba en son kaydirigubbakcemile3 ben tanıştım onun ailesiyle, 1 yıldır filan tanıyorum hatta. çok iyi insanlar. onlar da beni sevdiler. ama tabi burda anlattıklarınızdan sonra insan ister istemez sonradan kaynanam cadılaşır mı diye düşünüyorguclubacismile

walahi şekerim cadılaşmaz , sanırım batıyorlar.ne bilim sanki bi süre sonra bi sözü bi hareketi batıyor. korkma korkma baştan sevmişsen bişey olmaz.

spatzcim butun kaynanalar cadi olacak diye bir kural yok, cok iyileri de var.
ama iyi olucaz diye cok yapiskan olanlari da var, 2 turlu de olmamasi en iyisi bence, en iyisi mesafeli olmak, en bastan mesafeni koru cnmm

Spatzım,
haberler harika ,
sana bir şey söyleyeyim mi,
işin en zor kısmınız atlatmışsın:teytey:

sensoşum dile benden ne dilersena.s.

ayy öyle mi diyosun yaşasınnnnnhihoyyyt

harika
daha rahat edersin simdi
hemen evlilik dusunmek zorunda da degilsiniz ama en azindan ailene acik oldugun icin daha rahat davranirsin....

evet canım öyle olucak.içim tedirgindi çok, şimdi kuş gibi hafifledim. meğer ne büyük sıkıntı yapıyormuşum...

nilufert nasilsin ex-kocum ??

:-)

canımmm benim iyiyim. sabaha göre daha iyiyiym. ya bilmiyorum reglden yaklaşdığından dolayımı ne sabah bi depresyon ,bi umutsuzluk bi sinir şimdi iyiym ama.
ayın 1 haftasını regli geçiriyorum. 1 haftasını sinir le yaklaştığı için .kalıyo bana sağlıklı 2 hafta:))

senseee
kzı bi soru sordum zormu geldi

walahi şekerim cadılaşmaz , sanırım batıyorlar.ne bilim sanki bi süre sonra bi sözü bi hareketi batıyor. korkma korkma baştan sevmişsen bişey olmaz.

spatzcim butun kaynanalar cadi olacak diye bir kural yok, cok iyileri de var.
ama iyi olucaz diye cok yapiskan olanlari da var, 2 turlu de olmamasi en iyisi bence, en iyisi mesafeli olmak, en bastan mesafeni koru cnmm

sağolun kızlar. sizin tavsiyelerinize gerçekten içtenlikle kulak veriyorum. hekim bilmez, çeken bilir derler ya kaydirigubbakcemile3

nülüşüm ben bugün pırasa yedim biliyor musuncokacimcoook
bizim aşçıya köyden getirmişler , harika denk geldi körpe körpeyerimseniben

afiyet olsun canım benimmm.
ya bizim öğlen eşimle biraz maceralı geçti.
dışarıya çıkıyorduk yemeğe.
yaa banamı öle geliyor bilmiyorum çok dikaktli sürmüyor sanki . aslında bişeyde demedim .çok karışıyorsun diye kavga kıyamet geri döndük paşa paşa.
çeyrek ekmek peynirli tost yedim evdeee.
ama şimdi barıştık . bidahaki arabaya binememize kadar

az once arkadasimla cafeye indik, cnm cok kahve istiyordu,

1 kucuk bardak kremali buzlu kahveyi ictim. (duble chocalate frape 'mi neydi adi dda :-((

simdi de pisman oldum :-((

afiyet olsun canım benimmm.
ya bizim öğlen eşimle biraz maceralı geçti.
dışarıya çıkıyorduk yemeğe.
yaa banamı öle geliyor bilmiyorum çok dikaktli sürmüyor sanki . aslında bişeyde demedim .çok karışıyorsun diye kavga kıyamet geri döndük paşa paşa.
çeyrek ekmek peynirli tost yedim evdeee.
ama şimdi barıştık . bidahaki arabaya binememize kadar

biz de dün aynı meseleden kavga ettik ,
ve biz de aynı şekilde yarı yoldan döndük ,
ama biz bugün hala dargınız:dilcikar:
benim inadım fenadır:1closedeyes:

klikkk cim yaa
hamileliktee çok sinirli duygusal oluyormu insann??
yoksa daha mı ılımlı oluyor insan
eğer hamileyken insan regli gibi durumları yaşıyorsa valla ben 9 aya kalmadan çar çabuk çatlarım

Son düzenleme:
biz de dün aynı meseleden kavga ettik ,
ve biz de aynı şekilde yarı yoldan döndük ,
ama biz bugün hala dargınız:dilcikar:
benim inadım fenadır:1closedeyes:

aaa gerçekten mi ??? çok şaşırdım yaakaydirigubbakcemile3
bi tek benimki değilmiş demekki yarı yoldan dönen.
ben aslıdan kindarımdır uzun küserim ama ne bilim son yıllarda pek kalmadı.hem zaten barışmak zorundaydım. öğlen dışarda yiyeceğimizi düşünürken öle aç aç eve dönüp (evde de bişey yok)yaptığı tosta sulanmam için barışmam lazımdılaelaelaelaelae

yüzün gülsün heeeepppp a.s.

Var cnm annemler çok katı bu konuda hala değişmediler değişmezler cnm böyle gidecekk zamana bıraktık...

canımsına.s.

aaa gerçekten mi ??? çok şaşırdım yaakaydirigubbakcemile3
bi tek benimki değilmiş demekki yarı yoldan dönen.
ben aslıdan kindarımdır uzun küserim ama ne bilim son yıllarda pek kalmadı.hem zaten barışmak zorundaydım. öğlen dışarda yiyeceğimizi düşünürken öle aç aç eve dönüp (evde de bişey yok)yaptığı tosta sulanmam için barışmam lazımdılaelaelaelaelae

canım ,
ben önceleri yufka yürekliydim ,şimdi şimdi katılaşmaya başladım , tabiki ona da ne kadar katılık denirse:kedi:
ben öfkeyi kontrol edememe gibi bir durumun varlığına inanmıyorum..
insanlar , sevdiklerimiz , eşimiz , dostumuz v.s....öfkemi kontrol edemiyorum ayağına yatıp arabayı yarı yoldan çevirme gibi çıkışlar yapabiliryorlar..
buna inanmadığımı anlatabilmek için küstüm onayerimseniben

her ikisindende oluyor nilüfercim....bazen ağlıyorsun...alınganlaşıyorsun ...yoksa sendemiiii sinirli duygusalsın dermişim(şaka şaka):1hug:

canım ye benim regl e yaklaşma dönemim çok zor geçiyor.sinir kafaya takma. korkum hamilelikte sürekli mi öle geçiyor. değilse ben 9 ay olmadan çatlarım.

Back
X