Aaa balıkesir olursa çifte düğün yaparsınız o zaman :dance:
Cidden zorlu bi maraton olacak ama neyse ki bu spor temposuyla koymaz sana yorgunluk falan :lepi:
hehehe evet yaa umarım kiloda kaybederim o ara..sempatiksalakcinni
ayy dün yeni tanışmıştık yaaa dile kolay 4 sene:asigim:
siz ne zaman düşünüosunuz zuzum?
Dün yıl dönümü müydü opuyorumnanaktan Kutlu mutlu olsun kaydirigubbakcemile3 Canım hiç merak etme, kesin kilo kaybedeceksin, özellike spora devam edersen...
Haberin var mı bilmiyorum, benim sevgülü iş buldu :teytey: Normal şartlarda ev dışında hiç bi engelimiz kalmadıydı ama işte ailesi bizim için eve girdi temelden, o da en iyi ihtimal seneye ağustosta bitiyo, resmi tarih taa 2011 sonu.. Planlarımıza göre 2011 haziranda nişan yapıp, ev tesliminde 1-2 ay sonra evlencez, isterse kışa denk gelsin sempatiksalakcinniBu sıralar biz de eve takmış durumdayız :kedi: ılk başta biraz burukluk olduydu ama alıştım artık tarihe, çok da geç gelmiyo :) Zaten beklemeye de alıştım -tatlicadiarzu-
Çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan İnşallah sizin de herşey gönlünüzce olur opuyorumnanaktan
Ben de geçen sene mayısta seneye ekimde evlencem dediğimi hatırlıyom sempatiksalakcinni Gel ekimde evlen deseler elim ayağım birbirine dolanır valla -tatlicadiarzu- Dediğin gini ekonomik olarak da daha iyi olur ama işte hesap ediyom, 2011 aralıkta evlensek 8 yıldır birlikte olmuş oluyoz, yeni nesil 8. yılda 2. evliliğini yapıyo en az :roflol:
Ben o konuda çok şanşlıyım, aklıma gelen her konuda sana danışırım olumunekankayizsmile
Yesa olsa burda konu dışı muhabbet sebebiyle demediğini bırakmaz, hemen duruma el atam, zaten ekime kadar stres yüzünden ben kolay kilo veremem cokacimcoook :)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Kız naptın nişanlına da dar ettin dünyayı kaydirigubbakcemile3
Saolasın canım olumunekankayizsmile şu an 7 nin içindeyiz, neleri beklemedik ki, üniyi baştan sonra farklı şehirlerde bekledik, askerliği bekledik, işi onun açısından az bekledik çok şükür... Artık beklemek de bi parçam oldu sempatiksalakcinni
Doğru diyon kuzucum hem bence ideal tarih sonbahar opuyorumnanaktan düşünsene bu sıcakta yapı yapış olacan gelinlikle :sinifsinif: Zaten uzaktan bakınca aceleci davranıyoz da, iş başa düşünce ertelemeye çalışıyoz :kedi:
Sizin atamadan haberdar et canım beni de, tarihini unuturum ama ben de çok merak ediyorum delikafadulden ve balıkesir olmasını tüm kalbimle diliyorum :Saruboceq:
Canım cidden sizinki ayrı bi zor, tahmin edebiliyorum... İnşallah kuzucum :Saruboceq: Dediğin gibiyse cidden neyseki bu yıl düğününüz, yoksa ben burdan kafayı yerdim, hem evlenmeyi beklemek, hem de ayrı şehirde olmak iyice kafayı yedirtir. Sonuçta üni de dersleri asarsın ama sorumlulukların varken öyle bi ihtimal de yok :sinifsinif:
gittim kuzum herşey normal dedi.ilaçlar önemli değil dedi..ama ben 5 seans fln kavitasyona girmiştim onu araştırcak işte:çok üzgünüm: yani bekleyecez biraz şu an kese ya 5 haftalıkmış..yani içi boşta kalabilir bu ilk ayda ya hep ya hiç olurmuş..kan vs aldılar sende varmıydı bebek flngunaydin kizlarrr,
ulkerk naptin cnm, doktora gittin mi?
waterspider sevgili kocum,
dun ictigim kahveyi aksam telafi ettim,
aksam ki menum,
yogurtlu semizotu salatasi
yarim dilim domates
kavun,
1 dilim tahilli ekmek
ara (22.00)
1 avuc kiraz,
2,5 ad. kayisi
2 dilim kavun
gittim kuzum herşey normal dedi.ilaçlar önemli değil dedi..ama ben 5 seans fln kavitasyona girmiştim onu araştırcak işte:çok üzgünüm: yani bekleyecez biraz şu an kese ya 5 haftalıkmış..yani içi boşta kalabilir bu ilk ayda ya hep ya hiç olurmuş..kan vs aldılar sende varmıydı bebek fln
cnm benim, ilaclarin zarari olmamasina sevindim, isallah power plate in de zarari olmamistir bebege.
hayirlisi olsun cnm, uzme kendini.. hersey olacagina varir.
benim cocugum yok henuz cnm, hamilelik filan da yok.
ama sen yeni evlisin değilmibayanssulusmile..olsun herkese hayırlı bir şekilde versin Allah..yaşın kaç..tabi ben burada geç evlendim..çalıştım gezdim eğlendim..yurt dışı yurt içi gezdim..
bugün Ender Saraç tan duydukalrımı atarayım:
dut sabah ça karnına yenirse bağaırsak hareetelndirimişş(kabızlığa birebirmiş)yarın deneneyecemmmm.
+kuru dut ta spor yapanlar,haşsizlik yaşayanlar içinn yararlıymışş,doğal şeker ve doğal enerji aynağı
+KABAK detoksu traifi:2 haftada 1 yapın diyooo
1 orta boy kabak+3-4 yeşil fasulye+1 tatlı kaşığı z.yağı+su kaynatt+blendırla ez,gün içinde sadeecc bunu içç,ye...içine limon+baharat dilediğince kat+tuz çok çok az olcakk
Merhaba kızlar
WATERCIM sana ben menümü yazcaktım ama bi takım sebeplerden ötürü yazamadım canım, hemen raporumu genel verem, haftasonu sabah kahvaltıları çok güzel, gerisi çok kötü... (bundan sonra her haftasonu böyle olacak gözüküyo) Haftaiçi süper olur diye niyetlenmiştim bugün güne sinir bozucu şekilde başladım ve çok geç saatte yemek yiyince devamı da kötü oldu, bi de ekmeğim de yoktu evde... normal ekmek yemek istemedim ama acaip beslendim, son olarak chokella yemeseydim iyi olacaktı oysa...
Buarada bugün kan sayımı yaptırdım, demir eksikliği sebebiyle kansızlık varmış, başta doktor çok da düşük değil demesine rağmen 3 paket demir hapı verdi. Kullanmaya başladım ama kararsızım, hemoglobin 10,6, hct 31 çıktı. :sm_confused:
kalp çarpıntısı mı yaparmış aaaaa ii oldu söölediğin ohaoldumsmileÇok teşekkürler ilgilendiğin için opuyorumnanaktan Eskiden bende kalp çarpıntısı oluyordu, kansızlıktan olacabileceğini yakın zamanda okudum zaten... Doğru diyon canım, düzenli kullanacağım, 1 ay günde 2 hap olarak verdi doktor ilacı, o biraz fazla geldiydi bana..
kaydirigubbakcemile3b12 ıcın neler yapıyrsun canım sanırım bendede b 12 eksıklıgı var dehset unutkanlık var konusurken ne dıyecegımı unutuyrm
yuhhhh be kuzum naptın benim 30 çıkmıştı da her yerde uyuyodum...benim demir 6.4 çıkmıştı..
sen yine benden iimişsin dulcim:2:
çeyizim tamam sayılır çok ufak tefek şeyler kaldı.. bunları takmıyorumda öğrenim kredim duruyo o çok canımı sıkıyo:sinifsinif:
yeni evliyim cnm,
yakinda evlilik yil donumumuz; 1 yil olacak.
biraz daha beklicez cocuk icin, esim cocuk olmadan biraz gezelim, birbirimize doyalim, biraz tasarruf yapalim istiyor, cocuk agir bir sorumluluk once bu sorumluluga hazir olalim diyor.
yasim 30 . ben de gec evlendim cnm..
ben de cok okumaktan gec kaldim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?