Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay aman aman, benim bir arkadaşım hasta 24 senedir... 43 Kilonun üzerine asla çıkmıyor, boyu 1,75... iskelet olarak dolaşıyor. daima rejimde, günlük aldığı kalori 500 den fazla değildir. asla peynir yemez, tatlı, çikolata, biskuvi ekmek yemez... çook üzülüyorum.. bir gün ölecek biliyorum :gitme:terapi gördü kaç kere... iyileştiğini söylüyor ama yalan olduğunu biliyorum...:sinifsinif:elimden bir şey gelmiyor.. seyrediyorum ...senağlamahayır canım bu kiloyu 5 ay gibi bir sürede verdim sadece son 2 kilomu ramazandan
geçen haftaya kadar verdim hasta olduğumuda düşünmüyorum
bence oruçla ilgili bir durum ama ilgin için teşekkür ederim a.s. :1hug:
ben bu hafta hastayım dershanemde başladı doğru düzgün internetede giremiyorum valla 2-7 arası zaten bişey yiyemediğimden sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerini kuvvetli yapıyorum yarın sabah tartılıcam ama nolucak bilmiyorum korkuyoruuum:gitme:
ama şişliğimde olduğunu düşünücem bugün tayt giymiştim herkes baya zayıflamışsın belli oluyor dedi ama göbek gitmiyor işte yaklava: ooooooooooofffffffffffffff
kızlar mrhaba bu aralarar temizlik falan fazla gremedım bundan sonra daha sık gırebılcem sıteye ya bende de soyle bı durum var dıyete devam edıyorum ama eskısı kadar katı yapmıyorum psıkolojık olrak ya kılo alırsam problemı cekıyorum o eskı kılolu halıme gerı donmek asla ıstemıyorum.oyzden kafamda hep bı baskı var.sızde de boyle problemler varmı? tavsıyelerınızı beklıyorumopuyorumnanaktan
Selam kızlar dün akşam iftarda
1/2 kase ezogelin çorbası
salata,1 dilim pide
10-15 dakika sonra
1 porsiyon saç kavurma
2 dilim pide
1 bardak ayran
Gece sahurda ise
1 tane top kek ve 1 tane danette yedim
Çok mu ya kızlar bana çok geldi ilk defa dün akşam karnım şişti rahatsız oldum
gulgulmez bir süredir yediklerini takip ediyordum, hep bu kız bir çorbayla nasıl duruyor diyordum, menunü okuyup ta bir porsiyon saç kavurmayı görünce nihayet bir şeyler yemiş dedim, bence menün çok güzel, iftarda da çorbanın yanında bir porsiyon yemek yemek lazım bence
Günaydın arkadaşlar,
İlk bildirimiben yapayım.
200 gr vermişim 1 haftada ve 56.2 olmuşum.
1 hafta için az gibi görünsede ben ramazan ayında kilo almamayı bile kendim için başarı ilan etmiştim.kaydirigubbakcemile2
O nedenle 200 gr da olsa mutlu etti beni :dance:
bir bardak ayran 110 kalorimiymiş çokmuş ya ben ayranı daha masum bir içecek sanıyordum, peki gülgülmez sorması ayıp bir bardak kola kaç kalori:kedi::kedi:
Canım ben 180 ml den düşündüğüm için genelde listelerde
100 ml ayran yazar bu da 60-70 kalori civarıdır.
Kolaya gelince 180ml den hesaplayınca 71 kalori civarı
ama diyet kola derseniz 100 ml için 0,3 kalori
180 ml için bir bardak 0,5 kalori civarı
ama ben kolayı sevmem :umursamaz:
o zaman ayranın kalorisi koladan yüksek öylemi ben mi yanlış anladım
yani bendeki listede böyle ama istersen araştır netten