• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar, bayramdan sonra inşallah daha aktif olucam. Ramazanda diyetmiş, spormuş yapamıyorum. İftardan önce çalışıyorum, iftar sonu da hiç halim kalmıyor mirmirmirmir. Ama sizleri takip ediyorum :1hug:. Ramazandan sonra bomba gibi gelicem inşallah :sm_cool:

hayır canım bu kiloyu 5 ay gibi bir sürede verdim sadece son 2 kilomu ramazandan
geçen haftaya kadar verdim hasta olduğumuda düşünmüyorum
bence oruçla ilgili bir durum ama ilgin için teşekkür ederim a.s. :1hug:​
ay aman aman, benim bir arkadaşım hasta 24 senedir... 43 Kilonun üzerine asla çıkmıyor, boyu 1,75... iskelet olarak dolaşıyor. daima rejimde, günlük aldığı kalori 500 den fazla değildir. asla peynir yemez, tatlı, çikolata, biskuvi ekmek yemez... çook üzülüyorum.. bir gün ölecek biliyorum :gitme:terapi gördü kaç kere... iyileştiğini söylüyor ama yalan olduğunu biliyorum...:sinifsinif:elimden bir şey gelmiyor.. seyrediyorum ...senağlama

kızlar mrhaba bu aralarar temizlik falan fazla gremedım bundan sonra daha sık gırebılcem sıteye ya bende de soyle bı durum var dıyete devam edıyorum ama eskısı kadar katı yapmıyorum psıkolojık olrak ya kılo alırsam problemı cekıyorum o eskı kılolu halıme gerı donmek asla ıstemıyorum.oyzden kafamda hep bı baskı var.sızde de boyle problemler varmı? tavsıyelerınızı beklıyorumopuyorumnanaktan

Selam kızlar dün akşam iftarda
1/2 kase ezogelin çorbası
salata,1 dilim pide
10-15 dakika sonra
1 porsiyon saç kavurma
2 dilim pide
1 bardak ayran
Gece sahurda ise
1 tane top kek ve 1 tane danette yedim

Çok mu ya kızlar bana çok geldi ilk defa dün akşam karnım şişti rahatsız oldum

dün kahvaltıdan sonra bir börek yedim ikindide az kahvaltı gibi yaptım domates biber salatalık ve akşamda azcık çiğköfte yedim nerdeyse bişey yemedim karnım boştu ve kendimi çok hafif hissettim çok harika bir duygu az yemek sanki bütün kiloları vermiş gibiydim

ben bu hafta hastayım dershanemde başladı doğru düzgün internetede giremiyorum valla 2-7 arası zaten bişey yiyemediğimden sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerini kuvvetli yapıyorum yarın sabah tartılıcam ama nolucak bilmiyorum korkuyoruuum:gitme:
ama şişliğimde olduğunu düşünücem bugün tayt giymiştim herkes baya zayıflamışsın belli oluyor dedi ama göbek gitmiyor işte ya:oklava: ooooooooooofffffffffffffff

ben bu hafta hastayım dershanemde başladı doğru düzgün internetede giremiyorum valla 2-7 arası zaten bişey yiyemediğimden sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerini kuvvetli yapıyorum yarın sabah tartılıcam ama nolucak bilmiyorum korkuyoruuum:gitme:
ama şişliğimde olduğunu düşünücem bugün tayt giymiştim herkes baya zayıflamışsın belli oluyor dedi ama göbek gitmiyor işte ya:oklava: ooooooooooofffffffffffffff

aynen yaa..uff benmde dershane başladı nete giremiorm..benimde bölgesel problemim var ama göbek dil basen:sinifsinif:o yüzden dershaneye gidrkn yürücem artk off..bu arada 54 olmuşum sonunda xD 2 haftada 500 gram verdm ..xS ama çok ii bi yöntem buldm arkdşlar..1 haftada 5 gün normal besleniosunzz 2 gün detoks yapıosnz..=) ama su detoksu sakın yapmayın çok zor oluo ben meyve detoksu yapıorm..ama cidden çok faydalı bak göbekde gidio o zmn valla..kaydirigubbakcemile2

kızlar mrhaba bu aralarar temizlik falan fazla gremedım bundan sonra daha sık gırebılcem sıteye ya bende de soyle bı durum var dıyete devam edıyorum ama eskısı kadar katı yapmıyorum psıkolojık olrak ya kılo alırsam problemı cekıyorum o eskı kılolu halıme gerı donmek asla ıstemıyorum.oyzden kafamda hep bı baskı var.sızde de boyle problemler varmı? tavsıyelerınızı beklıyorumopuyorumnanaktan

canım bende ramazan geldi geleli diyet yapamıyorum yapmadığım gibi fazla yiyorum tatlılar filan, banada bütün büyü bozulmuş gibi geldi, kilolarım geri gelecek gibi hissettim ama kilo almadım o yüzden korkma rahat ol yediklerimize birazcık dikkat edersek kilo almayız inşallah

Selam kızlar dün akşam iftarda
1/2 kase ezogelin çorbası
salata,1 dilim pide
10-15 dakika sonra
1 porsiyon saç kavurma
2 dilim pide
1 bardak ayran
Gece sahurda ise
1 tane top kek ve 1 tane danette yedim

Çok mu ya kızlar bana çok geldi ilk defa dün akşam karnım şişti rahatsız oldum

gulgulmez bir süredir yediklerini takip ediyordum, hep bu kız bir çorbayla nasıl duruyor diyordum, menunü okuyup ta bir porsiyon saç kavurmayı görünce nihayet bir şeyler yemiş dedim, bence menün çok güzel, iftarda da çorbanın yanında bir porsiyon yemek yemek lazım bence

evet kızlar ben ramazan rehavetini üzerimden atmak istiyorum artık, ramazanın bitmesine 11 gün kaldı, ve ben bayrama 54 kilo olarak girmek istiyorum, bugünden itibaren yediklerime çok dikkat etcem, ramazana girmeden önce 55 kiloydum dün iftardan önce tartıldığımda 55 100 çıktım en azından fazla kilo almadığıma sevindim, hepimize kolay gelsin

Günaydın arkadaşlar,
ılk bildirimiben yapayım.
200 gr vermişim 1 haftada ve 56.2 olmuşum.
1 hafta için az gibi görünsede ben ramazan ayında kilo almamayı bile kendim için başarı ilan etmiştim.kaydirigubbakcemile2
O nedenle 200 gr da olsa mutlu etti beni :dance:

gulgulmez bir süredir yediklerini takip ediyordum, hep bu kız bir çorbayla nasıl duruyor diyordum, menunü okuyup ta bir porsiyon saç kavurmayı görünce nihayet bir şeyler yemiş dedim, bence menün çok güzel, iftarda da çorbanın yanında bir porsiyon yemek yemek lazım bence

haklısın parvina ama yiyemiyodum 2 gündür iştahım açıldı
artık korkmaya başladım kilo alır mıyım diye çok geliyo bana
ama iyi sanırım biraz ramazanın tadını çıkarsam iyi olucak​

Günaydın arkadaşlar,
İlk bildirimiben yapayım.
200 gr vermişim 1 haftada ve 56.2 olmuşum.
1 hafta için az gibi görünsede ben ramazan ayında kilo almamayı bile kendim için başarı ilan etmiştim.kaydirigubbakcemile2
O nedenle 200 gr da olsa mutlu etti beni :dance:

a.s. tebrikler hiç de az değil bence ramazandayız çünkü
darısı başımıza inşallah :Saruboceq:​

inar80 56.4 56.2 200 gr vermiş
parvina 55 55.1 100 gr almış

hadi bakalım liste yapalım herkes kilosunu söylesin listenin altına kendini eklesin

Son düzenleme:
Selam herkese
Kilo bildirimimi iftardan önce yapmayı düşünüyorum çünkü geçen hafta o zaman tartılmıştım şimdiden kilo verenleri ve almayanları tebrik ederim.

Dün akşam yediklerime gelince

• 6 y.k. pilav (150 kalori)
  • 4 y.k. kuru fasulye (100 kalori)
  • 10 tane misket köfte (200 kalori)
  • salata (50 kalori)
  • 1 bardak ayran (110 kalori)
Saat 10.00 da
  • 1 tane çikolata (200 kalori)

Sahurda

• 2 dilim beyaz ekmek (120 kalori)
  • 1 kk beyaz penir (70 kalori)
  • 1 kk kaşar peynir (80 kalori)
  • 1 tane zeytin (12 kalori)
  • tereyağ (ölçüsü yok çok yedim onu :kedi: 100 kalori desek)
  • 1 çay kaşığı reçel (25 kalori)
ve işte bomba 1/4 dilim yaş pasta (125 kalori) mafoldumben onu yemesydim tamamdı ama oldu artık yapcak bişey yok
Ama totalde 1342 puan almışım kaydirigubbakcemile3 en azından bunada şükür :1hug:

bir bardak ayran 110 kalorimiymiş çokmuş ya ben ayranı daha masum bir içecek sanıyordum, peki gülgülmez sorması ayıp bir bardak kola kaç kalori:kedi::kedi:

bir bardak ayran 110 kalorimiymiş çokmuş ya ben ayranı daha masum bir içecek sanıyordum, peki gülgülmez sorması ayıp bir bardak kola kaç kalori:kedi::kedi:

Canım ben 180 ml den düşündüğüm için genelde listelerde
100 ml ayran yazar bu da 60-70 kalori civarıdır.
Kolaya gelince 180ml den hesaplayınca 71 kalori civarı
ama diyet kola derseniz 100 ml için 0,3 kalori
180 ml için bir bardak 0,5 kalori civarı
ama ben kolayı sevmem :umursamaz:

Canım ben 180 ml den düşündüğüm için genelde listelerde
100 ml ayran yazar bu da 60-70 kalori civarıdır.
Kolaya gelince 180ml den hesaplayınca 71 kalori civarı
ama diyet kola derseniz 100 ml için 0,3 kalori
180 ml için bir bardak 0,5 kalori civarı
ama ben kolayı sevmem :umursamaz:

o zaman ayranın kalorisi koladan yüksek öylemi ben mi yanlış anladım

Ben ayranın arkasındaki kaloriye bakmıştım alan olmasın ama 30-35 arası birşeydi diye hatırlıyorum..a.s diyetisyen altınbaşakla ayran veriyorduda içerken bakıyordum hep

bu arada ben 50.3 çıktım 200 gr almışım yani hastayım onun şişliğidir diye kendimi teselli ediyorum :gitme:

Back
X