50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilufert sirkette acilmiyor,
eve gonderdim cok merak ettim, nasil bir belgesel bu?

esimle izlesem, esim cocuk icin heveslenir mi? boyle esimi cocuga heveslendirecek seylerden varsa yollayin banaa... ;-))

nilufert sirkette acilmiyor,
eve gonderdim cok merak ettim, nasil bir belgesel bu?

esimle izlesem, esim cocuk icin heveslenir mi? boyle esimi cocuga heveslendirecek seylerden varsa yollayin banaa... ;-))

hahaha kuzucum benim ya...arkadaşlaırndan bebeği yada küçük cocuklu misafirlere git..canlı ve dokunmatik olsun ozaman ister kuzum yaaaaa

götürcüm canım ooohhhhhhh

canım kabız olmamak için elinde geleni yap basur filan olma canım oofff çok kötü
bende sizleri özlüyorum pc açamayınca inan

hahaha kuzucum benim ya...arkadaşlaırndan bebeği yada küçük cocuklu misafirlere git..canlı ve dokunmatik olsun ozaman ister kuzum yaaaaa

esim cocuk cok istiyor aslinda,
ama kendisi asiri mantiklidir,

herseyi plan ve program cercevesinde yapmak ister, herseyi planlar.. (basak burcu )

bebek konusunda da mantigi on plana cikiyor; simdi istedigi bi telefon var ama pahali buluyor on cok; cocuk konusunda da bu benzetmeyi yapiyor, "o telefonu cok istiyorum ama gozumu kapatip gidip hemen almiyorum, uygun zamanda alacagim "
bebek de cok istiyormus ama once plan-progam yapmaliymisiz ))

hakli da aslinda ama
ben de istiyorum ki , o bana hadi yapalim hadi yapalim desin, ben nazlanayim falan p

yaaaaaaa ona bakarsan hepsi planlı...valla plana programa bakmıyor...zaten planlasan programlasanda bu çocuk işinde işe yaramıyo....eşine deki çocuk işi elektronik işinemi benzer de hahahaha...çok güldüm kızzzz saolkaydirigubbakcemile3....ayyyyyy bende hiç naz yapanlardan değilim çok istedim ama yapmayımı bilmiyorum yapamıyormuyum anlamadım....inşallahhhhh en yakın zamandaaaaaaa hamile kalırsın sağlıklaalkisalkisalkis

sağolasın canım:))

önemli bişey değil kasık fıtığı ameliyatı oldu geçen hafta şu an iyi çok şükür:lepi:
amanin cok gecmis olsun... nasil anlasiliyor bu kasik fitigi... ben spor yaparken kitir kitir ses cikiyor kasigimdan... huylandim simdii

bence de dogru sartlari saglamak onemli cocuk yapmadan once...isin daha kolaylasiyor oyle olunca...

ay peppermint sen eşim aşırı mantıklı deyince içimden geçirdim ay aynı benim erkek arkadaşım dedim.sonra devamını okudum baktım başak burcuymuş.benimki de başak ve aşırı mantıklı. plan yapmadan adım atmazaklinialirimsmile

İzledim nilüfertciğimm.
bu belgesellerin bende cd leri vardı canımm
ben daha öncede izlemiştim yani
ama insan hamile olarak izleyince daha farklı duygular uyandırıyor insanda..
paylaşımın için çok teşekürler

int. de uzman tv de ilk üç ay ikinci 3 ay ve son 3 ay olarak hareketler var göstermeli nefes alıp vermeli vs

uzman tv galiba sadece netten izleniyor
ama maalesef benim evimde internet yok canım yaa
işyerindede egzersiz yapamam maalesef

kilikcim ne kadar oldu bebeğin

ulkerkcim,bugün akşam muayeneye gidicem inşallah...dün test yaptırdım bir sürü..
kan,idrar testleri
sıonuçlarını bugün aldım,akşamda doktoruma gidicem inşallah..
net sonuçlarıda sizlerle paylaşacağım
şu anda 7 haftalık olmalı..

canım kabız olmamak için elinde geleni yap basur filan olma canım oofff çok kötü
bende sizleri özlüyorum pc açamayınca inan

klikcigim kabizlik sorunu olurmus hamilelikte, bol sivi al canimmm

kabızlık berbat bişey yaa
ve ben zaten normalde de çok sık kabız olurum
bitki çaylarıyla falan düzeltmeye çalışırım
hele şimdi daha beter oldum
kayısıyı hiç sevmem ama
1 aydır her sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su-1 kayısı yiyorum
o biraz düzenliyor gibi işte
ama bırakınca tekrar oluyorum maalesef..

koskocaman bir dilim kakaolu kek +buzgibi bir bardak vişne suyu
miğdeye gönderiyorum şuan cokacimcoook
mmmmmmmmmmmmmm nefis olmuş ellerime sağlık

ohhhh tweety bız detoks yapalım sen kakaolu kekı ye yanında bırde meyve suyu ama sakıncalı gordum ben bunu bundan sonra dıkkatlı ol canım tamam ellerıne saglık guzel olmustur da hem meyve suyu sekerlı hem kek sekerlı yaglı bugun sporlarını gorecegım tamammısempatiksalakcinni

tamam canım ılk gun spor yaptınmı daha kotu oluyrsun ıyıce agrı yapıyor sen bugun tatıldesın yemene dıkkat edersın zaten hıc suphem yok senden kahvaltın da herzamankı gıbı cok guzel:lepi:

canım kahvaltı yok cok az metabolızmanın calısması gerekıo ama sen sabahtan onu uyandırmazsan tembellıge alısır aran ogle yamegın cok guzel aksamda keske eve gıdınce salata yeseydın yada yogurt dondurman sadeymıs bu hafta baska kacamak olmasın ama oncelerden kacamak yaptınmı onu da hatrlamıyrmguclubacismile spor olarak dısardakı yuruyusu kabul edelım bugun daha sebze agırlıklı bır menu beklıyrm

gunaydin herkese.. kahvemi yaptim, muslimi hazirladim bu sabaha basladim..

oohh mıs gıbı afıyet olsun kahve sekersız ve coffemate sız heralde degılmı?

bu arada bugun 52.8 çıktım. ilk defa 52'leri gördüm. oleyyyyy:teytey:

oohhh tebrıkler hadı bakalım cumaya kadar beslenmene ve spora dıkkat et bakarsın 52.400 yada 52 olur:lepi:

canım genel olarak menun guzel gozume batanlar hem acıbadem hem kuru dutun yan yana olması ıkısınden bırını tercıh etseydın daha guzel olurdu.bırde bu cerezlerı ve bıskuvıyı gec saatlerde yeme bence 5 e kadar yemelıyız bence 7 den sonra sadece 1 porsıyon meyve yada sut ıc sporların da cok guzel senın fazla ustune gelmıyrm zaten 46 kılosunkaydirigubbakcemile3 korumaya almanda ıyı olmus ama baslarda yıne dıyetı cok salma rısklı olabılır ama 1 ay sonra falan rahatlarsın bence

günaydın kızlar sabah uyanır uyanmanz sirkeli su içtim,slim pack yaptım.1 kase nesfit yedim şimdi yy sütle,güya detoks yapacaktım,yalan oldu.

olsun detoks yapmasanda cok guzel beslenmıssın sporunda harıka alkisalkisalkis cok ıstıyorsan yarın yaparsın detoksu ama bugunde dıkkatlı ol daha guzel bır sonuc alabılırız

peppercım tabı yorumlarım canım bu hafta kendımı sıze adadım menun gayet guzel ama aksamkı ekmegı oglene koysak daha ıyı olmazmı sen hep ekmeklerı sona bırakmıssın ara da ekmek var aksam ekmek var aralarda yaz geldı daha cok meyve yıyelımkı bagırsaklarımız calıssın gec saatde karpuz cok yeme bence su nede olsa karnını sısırır. bırde yesa demıstı gec saatde yenen meyve gobek yapıyor dıye gec saatde meyve yersende olcuyu kacrma bır porsıyon olacak sekılde sporlarında cok guzel
1 kasık dondurmadan bısey olmaz tabı kasık cok buyuk degılse tatlı kasıgı normal nefsını koreltmıssın kaydirigubbakcemile3

bu arada ben ne zaman pilatese baslasam tartida agir geliyorum ???????

bu sabahta 54,9 ciktim :-((

kas mi yapiyorum acaba ?

yok bence plates kas yapmıyor cok agır bır spor degıl vucut sekıllendırıyor.karpuz olabılır bırde ekmegı aksam yememeye gayret et demıstım zaten

Günaydınnnnlarrrrrrr
bende dün sabah aç karnına 59 geldim..
sabah
1 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek

cok guzel menu sporlarını da unutmayalımkı daha rahat kılo verelım degılmı?

cok seker olursun canım aayyy sımdıden heyecanda vardır bebgını kucagına almak ıcın sen gobegı falan bosver duzenlı beslen cok kılo almazsın zaten

valla peppercim tamam mantıklı olmak güzel şeyde
insan yinede istiyorki eşin,senden çocuk istediğini ısrarla vurgulasın..
ben ve eşimde borçlarımız bitene kadar çocuk düşünmüyorduk,tamam güzel mantıklı bir düşünceydi bu
ama ben içten içe eşimin bana çocuk konusunda talepkar davranmasını istedim.
tamam hiç istemiyor değildi ama
ben bir an önce baba olmak istemesini istedim
şimdi hamileyim ama 7 aylık olana kadar çalışacağım için borçlarımız yine bitecek o zaman kadar..he ne olacak kenara atamayacağız..
ama ne yapayım,ben çocucğumla aramda çok yaş farkı olmasınıda istemiyorum..
belki mantıklı ve planlı davranmak daha doğru ama ben duygularımla da hareket etmek istedim..allahtan eşimde de bana belli etmediği bir çocuk hevesi varmışda
ben imalara başlar başlmaz hareket geçtik ve şimdide hamileyim çok şükür.

benım erkek arkadasımda basak burcudur ıslerınde planlı ve mantıklıdır ama ben konusunda nazıma dayanamaz uzulmemı hıc ıstemez herseye tamam derkaydirigubbakcemile3 maddı konudada planı yoktur pek ozellıkle telefona yada elektronik esyalara hıc dayanamazsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…