50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KOÇUMMM bisküvileri WAFFLE yerine yedim desem :)))) (arkadaşlar o mis kkokulu waffle dükkanında gözümün önünde yediler hatır hutur)

bi de acıbadem tatlı ihtiyacımı kesmedi meyve de midemi kazıycaktı o yüzden yedimmmm :)))

bi de bi deeee akşam yemeğimiz hamburger ve patates kızartması olduğu için salat ve çorba yapmak zorunda olduğu için acıktım akşam tutmaya çalıştım kendimi anca bu kadar oldu....

hemen savunuyom di mi kendimi sempatiksalakcinni
koçum bugün ramp it up a geçiyorummmm yakarım dünden kalan depolarımı sözzz :)

bugün de öğle yemeğinde krem şokella vardı onu da yemedim bakkkk :))))) çünkü hakkımı öğleden sonra küçük kurabiye ile filtre kahveme saklıyorummm içebilirim yiyebilirm di mi koçumm????

bugunku menumu yazayım bende detoksdayım
8:30
domates
salatalık
tam tahıllı ekmek

11:00
karpuz

artık u ogle yemegımde olur aksama patates yaparım buyuk ıhtımalle

canım hamburger ve patatesı ve sokellayı yememıssın ya aferım sanaalkisalkisalkis sen 46 kılosun erken saatdekı ufacık kacamaklar olabılır kucuk bır kurabıye ve fıltre kahvenı afıyetle ye ıc canım aksam sporda yapacaksın nede olsa

water spider kahve sutsuz, sut tozusuuz, sekersiz ve filtreydi...iyyy icemem ben nescafe... boyali su o...

KOÇUMMMMMMMM çok sağolllll sporumu yapıcam sözzz sempatiksalakcinni

SEMERTA tursuların sımdı aklıma geldı tursu cok tuzlu canım cok canın cekerse kucuk bır parca yersın ama onu yedıgındede dıger yemeklerındekı tuzu azalt tuz dırek vucutdakı suyu toplayıp sıskınlık yapıo sonra onları dısarı atmak ıcın kırk takla atyrz delikafadulden

kızlar bırde bugun bızım mudur yardımcısının ıyılık yapacagı tuttu ögrencı yoktu okulda hadın eve gıdın dedı hala cok sevınclıyımkaydirigubbakcemile3

kızlar bırde bugun bızım mudur yardımcısının ıyılık yapacagı tuttu ögrencı yoktu okulda hadın eve gıdın dedı hala cok sevınclıyımkaydirigubbakcemile3

ayyy süpermiş yaaa keşke bana da deselerrr :sinifsinif:

ya kızlar daha dün yatmadan duş aldım sadece 12 saat oldu yaa her yanım yapış yapışşş offfffffffffffffff sıcaktan nefret ediyorummm :bbo:

dogru soyluyosun cocuk isi belli olmaz, planladigin zamanda olmayabilir de..
Allah'tan hayirlisi artik..
amanin cok gecmis olsun... nasil anlasiliyor bu kasik fitigi... ben spor yaparken kitir kitir ses cikiyor kasigimdan... huylandim simdii

bence de dogru sartlari saglamak onemli cocuk yapmadan once...isin daha kolaylasiyor oyle olunca...

evet cnm, en onemlisi kendini hazir hissetmek, aslina bakarsan ben de hala tam olarak hazir degilim, hem cok hevesleniyorum ama cocuk olduktan sonraki hayatimi hayal edince de urkuyorum biraz.

daha zamanimiz var;
1 sene daha bekleyelim bakalim.

aynen cnm yaa, basak burcunun ozelligi bu demek ki..
plan yapmadan adim atmayiz biz de, ayni soyledigin gibi.

haftasonu gezmesine giderken bile, gidecegimiz yerleri belirleriz, internetten haritalarina bakariz, tum gun ne yapacagimizi programlariz biz )

cok seker olursun canım aayyy sımdıden heyecanda vardır bebgını kucagına almak ıcın
sen gobegı falan bosver duzenlı beslen cok kılo almazsın zaten

çok teşekür ederim canım benim..Evet yaa sorma hele bugünkü gibi kontrol günlerimde dahada heyecanlı oluyorum
düşünsene akşama bebişimle randevum var,onunla buluşacağım..
anchusanın gönderdiği egzersizlerlede kilo almamayı planlıyorum
tabii düzenli beslenmeyede çalışıyorum..
inşallah çok kilo almam

ayyy süpermiş yaaa keşke bana da deselerrr :sinifsinif:

ya kızlar daha dün yatmadan duş aldım sadece 12 saat oldu yaa her yanım yapış yapışşş offfffffffffffffff sıcaktan nefret ediyorummm :bbo:

iyy burdada yapisik bir sicak var.. ben unutmusum turkiyenin sicagini.. dun gittik hemen klima aldik eve, ben de ustalari bekliyorum montaj icin....

klik her seferinde sor doktoruna egzersiz yapmamda bir sakinca var mi diye....
ay senin heyecanini yesinler.kaydirigubbakcemile2

iyy burdada yapisik bir sicak var.. ben unutmusum turkiyenin sicagini.. dun gittik hemen klima aldik eve, ben de ustalari bekliyorum montaj icin....

Aman çarpmasın dikkattt ben de bazen gaza gelip vantilatörü üstüme tutuyorum sonra korkup çeviriyorummmm

Ya bi de yapış yapış böyle yaa normal bi sıcak değil oturduğum yerde su gibi her yanım

Günaydın kızlar herkese opuyorumnanaktan

ay benim eşim de başak, tipik başak hem de. yoruyor planlı olmaları gerçekten, ben de aklıma gelen şeyi hemen yapan bir tipim, çatışma oluyor baya ama yavaş yavaş o biraz benden ben biraz ondan almaya başladım:) başaklar iyi eş ve baba olur ama anlaşabilirseniz:)
neyse ben gidip kahvaltı yapıyım, öptüm sizi

amanin cok gecmis olsun... nasil anlasiliyor bu kasik fitigi... ben spor yaparken kitir kitir ses cikiyor kasigimdan... huylandim simdii

..

canım benim sağolasın
yumurtalıkları ağrıyor gibi geliyormuş bide o bölgede bayaa şişlik vardı bacağının önü ve arkası kasıyordu
yok canım huylanma sen zannetmem yanii:))) yerimseniben

İş yerinde risk değerlendirmesi yapmak için departman müdürlerinden departmanlarına ait riskli faaliyetleri, ekipmanları riskleri ile beraber yollamalarını alınması gerek ve alınmış önlemleri yazmalarını istedim 100 kere açıkladım, hangi formatta yazacaklarına dair örnek yolladım amacının ne olduğunu yazdımmm

yok anacım yaaa bu kadar mı zor bişiy düşünmek kafa yormak benimkendi departmanları ile ilgili verdiğim örnekleri yazıp getirmişler sadece...

Ya kendimi alamıyorum şöyle düşünmekten " bunlar mı 2-3 milyar maaş alıyo yaaaaa ???"

sende şekercim ebru gibi 5 ayda 1 kilocuk alırsın...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…