- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
Evet sana katılıyorum bende daima yediklerimi yazarım
Bunun için bir defter tutuyorum yaptığım egzersizleri ve
yediklerimi yazıyorum gerçekten çok faydası var
Müzelik oldu artık defter 7 ay boyunca yazdım hala yazıyorum kaydirigubbakcemile3
7 aydamı 16 kilo verdin. Çok uzun bir süre valla tebrik ederim seni. Ben o kadar süre dayanabilirmiyim bilmiyorum açıkçası bakalım 5 kilo için ne kadar süre uğraşıcam göreceğiz.
Evet canım 7 ay boyunca elimde defterle dolaştım gittiğim heryerde yanımdaydı.
Ama arada diyete ara verdiğim zamanlarda oldu onları da yazdım o yüzden uzadı
kilo vermem geri aldığımda oldu aldığım kiloları verdim falan filan uzadı yani
Ebrucum sürekli dikkatli olursan 1 ayda gider kilolar merak etme
Günaydın opuyorumnanaktan
Benden başka kimse uğramamış dün topiğe :1no2:
Bugün yediklerim
Sabah 1 litere suyumu içtim
Kahvaltı olarak 1 kase kflex yedim
Şimdi ise 1 tane kepekli galeta ve şekersiz çay içiyorum
Ayrıca dün akşam 30 dakika yürüdüm ve 30 dk egzersiz yaptım nasıl ama yerimseniben
gulgulmez ,çok güzel kilo vermişsin nekadar sürede verdin bu kiloları..Şeniz
Günaydın opuyorumnanaktan
Benden başka kimse uğramamış dün topiğe :1no2:
Bugün yediklerim
Sabah 1 litere suyumu içtim
Kahvaltı olarak 1 kase kflex yedim
Şimdi ise 1 tane kepekli galeta ve şekersiz çay içiyorum
Ayrıca dün akşam 30 dakika yürüdüm ve 30 dk egzersiz yaptım nasıl ama yerimseniben
Günaydın kızlar bugün kilo bildirim günü ama kimsecikler yok heralde bildirim yapmıycaz, zaten ben yapmazsam iyi olur bu aralar
bugün 30 eylül ve ben 21 ekime kadar üç kilo vermek istiyorum yani üç haftada üç kilo hadi bakalım inşallah başarabilirim
bende bu sabah yediklerimi yazayım peynirli omlet, yarım kepekli ekmek, bir litreye yakın su, iki bardak şekersiz çay
gülgülmez yediklerin güzel, ben kflekx hiç sevemedim iki paket aldım evde duruyor tadı hoşuma gitmiyor, spor yapabilmen çok güzel, darısı benim başıma ama ben tembelim tembelklava:
bende eğer kahvaltı yapmak istemiyosam yiyorum haftada 1-2 yoksa normal
kahvaltıyı tercih ederim.istersen spor topikleri var onlara katıl iyi motive ediyo vereliniortak
Merhaba kızlar bugün iş yerinden bir arkadaşımız işten ayrılıyordu ve arkadaşlar onun için pizza ısmarlamışlar. Dayanamadım iki dilim yedim ve acayip bir suçluluk hissediyorum. Yediklerim mideme oturdu ve mide ağrısından ölüyorum. Offff Offff nolcak benim bu halim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?