• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sorunun cevabını 2 türlu verıyım anlamadımda :) uye oldugum yer sınırsınz herderse programa katılabılıyosun....gecen hafta 5 gün gıtmısım hıc anlamadan :)
Evet canım doğru anlamışsın 5 gün spor yapıyorsun yani... Bende bugün bir yerle görüşücem bakalım, gidebildiğim kadar gidicem. Biz işten geç çıkıyoruz, çıktığımda çok aç ve yorgun oluyorum :)), haliyle spora gidemiyordum. Şimdi imkanları zorluyacaz bakalım a.s

Evet canım doğru anlamışsın 5 gün spor yapıyorsun yani... Bende bugün bir yerle görüşücem bakalım, gidebildiğim kadar gidicem. Biz işten geç çıkıyoruz, çıktığımda çok aç ve yorgun oluyorum :)), haliyle spora gidemiyordum. Şimdi imkanları zorluyacaz bakalım a.s

:( anladım canım...tavsıyem evıne yakın bır yer bul cunku dıger türlu ınsan cok usenıyor...eve gıder bıraz atıstırır spor yaparsın...ben vakıt buldukca işim olmadıkca gıdıyorum ama en az 3 gun gıtmeye calışıyorum...zaten salonlar genelde 10a kadar acık oluyo

Kardeşim gidiyordu bir spor salonuna, orda orta yaşlı şişman bir hanım hareketleri yaptırıyormuş, motive olamıyorum, kadının kendine hayrı yok diye bıraktı :roflol:

Kardeşim gidiyordu bir spor salonuna, orda orta yaşlı şişman bir hanım hareketleri yaptırıyormuş, motive olamıyorum, kadının kendine hayrı yok diye bıraktı :roflol:

kaydirigubbakcemile3 :)))) benım gıttıgım yerde hocalar fecı fıtt :))mecbur kasıyosun :)))) aynada baslamak uzere olan yaglanmaları gorunce aklıma tatıl gelıyo hop baslıyoum en hızlı tempoda yurumeye :))))

bugun yemekte haslanmış tamuk yagsız salata ve az corba yedım :) yesıl cayımı ıcıyorum..yapılcak işlerım var ama canım hıccc ıstemıyo neyse yarın yaparım :)

kaydirigubbakcemile3 :)))) benım gıttıgım yerde hocalar fecı fıtt :))mecbur kasıyosun :)))) aynada baslamak uzere olan yaglanmaları gorunce aklıma tatıl gelıyo hop baslıyoum en hızlı tempoda yurumeye :))))
Evet yaa bir arkadaşımda spor hocası çok fitti, kız ona bakıp bakıp benimde böyle portakal büyüklüğünde yuvarlak popom olucak diye hırslanıyordu kaydirigubbakcemile3

Ama Yasemin böyle olmaz ki biz burda neden bahsediyoruz sen orda gitmiş tatlılara bakıyorsun :olmaz:., yok göbekdi, beldi, zayıflamaydı, egzersizdi boşuna mı konuşuyoruz zemuszemus? Neyse kocan için baktığını umuyorum :icecream:

Ama Yasemin böyle olmaz ki biz burda neden bahsediyoruz sen orda gitmiş tatlılara bakıyorsun :olmaz:., yok göbekdi, beldi, zayıflamaydı, egzersizdi boşuna mı konuşuyoruz zemuszemus? Neyse kocan için baktığını umuyorum :icecream:

nerden anladın şeker tatlılarda oldugumu...ben hala okadar zamnadr gırıyoyum ama sıteyı cozememısım anlasılan:bbo:

slmm a.s.
ne güzeel topikmişş bu bende zayıflayamaya uğraşanlardanıım :utangac:
cümleteen başarılaar kızlaarr

Back
X