Yasemin haftada kaç gün spora gidiyorsun?
canım sorunun cevabını 2 türlu verıyım anlamadımda :) uye oldugum yer sınırsınz herderse programa katılabılıyosun....gecen hafta 5 gün gıtmısım hıc anlamadan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasemin haftada kaç gün spora gidiyorsun?
Evet canım doğru anlamışsın 5 gün spor yapıyorsun yani... Bende bugün bir yerle görüşücem bakalım, gidebildiğim kadar gidicem. Biz işten geç çıkıyoruz, çıktığımda çok aç ve yorgun oluyorum :)), haliyle spora gidemiyordum. Şimdi imkanları zorluyacaz bakalım a.scanım sorunun cevabını 2 türlu verıyım anlamadımda :) uye oldugum yer sınırsınz herderse programa katılabılıyosun....gecen hafta 5 gün gıtmısım hıc anlamadan :)
Evet canım doğru anlamışsın 5 gün spor yapıyorsun yani... Bende bugün bir yerle görüşücem bakalım, gidebildiğim kadar gidicem. Biz işten geç çıkıyoruz, çıktığımda çok aç ve yorgun oluyorum :)), haliyle spora gidemiyordum. Şimdi imkanları zorluyacaz bakalım a.s
Kardeşim gidiyordu bir spor salonuna, orda orta yaşlı şişman bir hanım hareketleri yaptırıyormuş, motive olamıyorum, kadının kendine hayrı yok diye bıraktı :roflol:
Evet yaa bir arkadaşımda spor hocası çok fitti, kız ona bakıp bakıp benimde böyle portakal büyüklüğünde yuvarlak popom olucak diye hırslanıyordu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :)))) benım gıttıgım yerde hocalar fecı fıtt :))mecbur kasıyosun :)))) aynada baslamak uzere olan yaglanmaları gorunce aklıma tatıl gelıyo hop baslıyoum en hızlı tempoda yurumeye :))))
Yeşil çay evet iyi hatırlattın, çaycıdan istiyeyim :içelim:bugun yemekte haslanmış tamuk yagsız salata ve az corba yedım :) yesıl cayımı ıcıyorum..yapılcak işlerım var ama canım hıccc ıstemıyo neyse yarın yaparım :)
Ama Yasemin böyle olmaz ki biz burda neden bahsediyoruz sen orda gitmiş tatlılara bakıyorsunlmaz:., yok göbekdi, beldi, zayıflamaydı, egzersizdi boşuna mı konuşuyoruz zemuszemus? Neyse kocan için baktığını umuyorum :icecream:
Yeşil çay evet iyi hatırlattın, çaycıdan istiyeyim :içelim:
Evet yaa bir arkadaşımda spor hocası çok fitti, kız ona bakıp bakıp benimde böyle portakal büyüklüğünde yuvarlak popom olucak diye hırslanıyordu kaydirigubbakcemile3
Ama Yasemin böyle olmaz ki biz burda neden bahsediyoruz sen orda gitmiş tatlılara bakıyorsunlmaz:., yok göbekdi, beldi, zayıflamaydı, egzersizdi boşuna mı konuşuyoruz zemuszemus? Neyse kocan için baktığını umuyorum :icecream:
Profilinde şu anda hangi aktiviteyi yaptığın yazıyor, bende siteye yabancı sayılırım, yavaş yavaş keşfediyorum :hulya:nerden anladın şeker tatlılarda oldugumu...ben hala okadar zamnadr gırıyoyum ama sıteyı cozememısım anlasılan:bbo:
slmm a.s.
ne güzeel topikmişş bu bende zayıflayamaya uğraşanlardanıım
cümleteen başarılaar kızlaarr
Profilinde şu anda hangi aktiviteyi yaptığın yazıyor, bende siteye yabancı sayılırım, yavaş yavaş keşfediyorum :hulya:
En son 51 dim, almış olabilirim
hımmmmmmmm anladımmm :) evet aynen okadar zamandr gırıyorum sıyete ama sadece yazıp cıkıyorum :)) sen kac kıloydunnn şeker unuttumda :) lahana yagı demmek okadar etkılı
, yarın tartılıcam a.sHoşgeldin vereliniortak