50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bugün yediklerim
sabah tost meyve suyu
arada dondurma (keşke yemeseydim boğazım acıyor)
öğlen piliç naget yedim
akşam mercimek çorbası biraz peynir zeytin çok az mısır ekmeği
bugün tam 3 tane elma yedim
bugün dışardaydım suyu fazla içemedim

ben suyu fazla kaçırdım ikide bir wc yw gidiyorum em kötüsü de ders anındaydıçıkamadımda dersi nasıl bitirdim anlaymadım

yarın kilo bildirimi günü yarın tartılcam bidaha haftaya çarşamba tartılıcam tartıyı kaldırıcam ortadan yoksa hergün tartılıyorum

tartılmaya korkuyorum en son 55 çıkmıştım sanırım kilo aldım ayy kabus gibi çok takıyorum ben bu kilo meselesini

ben bu topiğe 55 ile girdim 52-53 kadar düştü ramazandı bayramdı derken 55 çıktım yine ben en fazla 57 kilo oldum hayatımda....boyum 1.66

ben en fazla 60 ı gördüm hastalandım bir senede 44 e düştüm zor bela 48 oldum iki sene o şekilde ama artık yavaş yavaş almaya başladım ama almak istemiyorum hedefim yine 48 49 olmak boyum da kısa bnm

merhaba kızlar bakıyorum da bu hafta bayağ paylaşım olmuş bu arada unutmadan yenı gelen arkadaslarımıza hoş geldınız aramıza dıyorum. bugun yedıklerım
sabah 1 simit şekersiz çay,peynir ara da:turk kahvesi
öğlen:3-4 tane bisküvi(1saat yürüyüş yaptım su ve şekersizçay içtim)
akşam:çorba pilav ve 4 adet ızgara köfte salata
kızlar bu arada yarın tartı günüopuyorumnanaktan

nelere dikkat ediyorsunuz kizlar.Ben uzun zamandir diyet yapmadim aslinda yapamadim,sadece günlük yesil cay icmeyi ve birkac gündür de bol su icmeyi ihmal etmiyorum.

ohhh afiyet olsuncokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…