• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birkaç yararı varmış bnde tam hatırlıyamadım şimdi bnm takma sebebim iştah kesmesi laelaelaelaelae
sözde bi ara kolumdan hiç çıkarmamıştım 10 gün kadar o ara sanırım ya iştahı gerçekten kesti yada reglim bitmiş bnde normale dönmüştümkafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol::mymeka:

Hımmm ilginçmiş. Ben açıkçası çok iştahlı biri değilimdir, sigarayı bıraktığımdan beri yaklaşık 6 aydır sürekli tatlı çikolata yemekten aldım kiloları tam 8 kilo aldım. Şimdi de sigara içmeden geri vermeye çalışıyorum. Yeniden sigaraya başlasam biliyorum ki rejime gerek kalmayacak ama, sağlığımı kaybetmektense kilo almayı tercih ediyorum.

Hımmm ilginçmiş. Ben açıkçası çok iştahlı biri değilimdir, sigarayı bıraktığımdan beri yaklaşık 6 aydır sürekli tatlı çikolata yemekten aldım kiloları tam 8 kilo aldım. Şimdi de sigara içmeden geri vermeye çalışıyorum. Yeniden sigaraya başlasam biliyorum ki rejime gerek kalmayacak ama, sağlığımı kaybetmektense kilo almayı tercih ediyorum.

SCYLLAA sakın canım başlama sigaraya.:Saruboceq:
o aldığın kılolar zaten gidiyor. kesinlıkle değmez tekrar sigaraya başlamaya.
ve bu arada tabii öncelikle kendini kılo vermekten bile zor olan o alışkanlıktan kurtardığın için tebrik etmelisin. :lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

SCYLLAA sakın canım başlama sigaraya.:Saruboceq:
o aldığın kılolar zaten gidiyor. kesinlıkle değmez tekrar sigaraya başlamaya.
ve bu arada tabii öncelikle kendini kılo vermekten bile zor olan o alışkanlıktan kurtardığın için tebrik etmelisin. :lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Asla başlamam kokusundan nefret geldi, her yere siniyordu. Yüzüme tenime renk geldi yahu, herkes kilo aldın güzelleştin verme diyor ama aslında sigarayı bırakmak yaradı;)

günaydın hayırlı sabahlar hanımlar hala aynı kilodayım 61.4 yani yediklerime dikkat etmeme rağmen mafoldumbenama bu sefer pes etmek yok düşcem 55 e inşallah 6 kilocuk yaa fazla bişey değil ama gitmiyolar işte çok seviyorlar beni bilseler benim onlardan nekadar nefret etiğimi

merhaba bayanlar benimde boyum 1.60 kilom 53 bende 50 olmak istiyorum yaa ama şu abur cuburlar yokmu ahhh ahhh bir bırakabilsem çok kolay vericem o 3 kiloyu ama bırakamıyorum işte:((

günaydın kızlar
2 gündür hastaydım bişey yiyemedim 1 kilo vermişim
geçen hafta 56.8 dim bugün 55.8 olmuşum 2 günde verdm 2 günde almam inşllh

kızlar dün tartıldım 56 yım perşembe bakalım kaç olucam geçen hafta perşembe tartıldım 1 kilo farketmiştir belki uğurlu günümdür perşembe :D:D görücez bakalım bekle beni 52 kilo ben geliyorum

Bugün korkarak çıktım tartıya açıkçası, çünkü bu hafta pek dikkat etmedim ve bedenim kilo almış gibi hissediyordum. Ve sonuç 57.6 tam 500 gram vermişim. :)

Çok mutluyum ama hala inanamıyorum tartı falan mı bozuldu acaba:S

ya ben de bugun tartıldim, cok kilo vermis gibi hissediyordum ama hic bir oynama yok maalesef!! ben pilatese bagliyorum, kas yapinca yaglar kasa cevrildigi icin veremiyorum galiba ve kas oldugu icin de zayifladim saniyorum :) yediklerime cok dikkat edemiyorum ama fazla kacirmiyorum da, 1500kcal civarıdır gunluk aldigim kalori :( aslina onemli olan goruntudur, tartidaki sayi degildir biliyorum ama hic mi oynamaz kardesim 1 haftada, sinir oldum!!!

2 aydir hasta olmuyorum onun da etkisi vardir tabii, bi olsam rahatlicam, :(

ama buraya yaziyorum!! :) ocak'ta 50yim!!! 7 haftada 5 kilo cok rahat verilir di mi :)

ama buraya yaziyorum!! :) ocak'ta 50yim!!! 7 haftada 5 kilo cok rahat verilir di mi :)

Rahatlıktan ne anladığınıza bağlı:)

Şaka bir yana verirsiniz elbette. Ama insanın metabolizma hızı her an aynı olamayabiliyor. Bu yüzden can sıkmaya gerek yok, benim de aynı şekilde olmuştu geçen hafta, bu hafta ise rejim yapmadan kilo vermişim mesela, oluyor öyle. Önemli olan moral bozmamak ağır rejimler yapmamak. Ağır rejimler yapıyorsak, o rejimler yarım kalmaya mahkumdur.
Bu durumda biz de kiloları geri alıyoruz ve aç kaldığımıza değmiyor. Rahat olmak lazım;)

slm arkadaslar ne güzel zayiflamissiniz.Artik bende 7. aydan sonra diyete baslayacagim,umarim hamilelikte fazla kilo almam.Insallah herkes istedigi kiloya ulasir.opuyorumnanaktan zemuszemus

evet haklisin scyllaa,
ama zaten yemek yemegi o kadar seviyorum ki, agir rejim benim bir numarali dusmanim. zayiflamasam daha iyi yani o kadar ac kalacagima :) neyse yavas yavas veriyoruz iste. bugun kacamak yapıp yine tartildim 200gr vermisim :) ben 1200-1500 kcal arasi kalori aliyorum ama ole belli bi diyet listem yok, sacma geliyo canim istemese bile orda yazani yemek :) öğünlerde 300-400 kcal aliyorum, bi de ara ogunler işte.

merhaba ben 59 kiloyum 54 olmak istiyorum ama hiç kilo veremiyorumm inşallah isteyen istediği kiloya ulaşır :S

bende suan 58 kıloya dustum ama öle fAZLA DIKKAT edemedım ama etık vermem lazım su kılolarııı aldı basını gıdıoo en az 53 olmalıyım kararlıyımm spora baslıcam bayramdan sonraa

kızlar 56 kilodayım hala biraz şişlik var ama et yemedim bi tadına baktım o kadar yiyemiyorum kokusu falan bi garip geliyor vejeteryan olcam bu gidişle tatlıda sokmadım ağzıma gerçi bir yere gitmedik daha bayramın bitiminde almamam lazım

ay kizlar bayramin ilk iki gunu biraz abartmis olmama ragmen hala ayni kiloda olmam mucize mi yoksa acisi sonra mi cikar dersiniz ? :)) pilatesi de aksattim ama olsun, kaldigimiz yerden devam :D

kızlar 56 kilodayım hala biraz şişlik var ama et yemedim bi tadına baktım o kadar yiyemiyorum kokusu falan bi garip geliyor vejeteryan olcam bu gidişle tatlıda sokmadım ağzıma gerçi bir yere gitmedik daha bayramın bitiminde almamam lazım

keske bana da kokusu kotu gelse yaaaa, bende tam ters bir etkisi var, iştah aciyo :D
ay ama o bayram gezmesi cok sikintili, zorla yediriyorlar tatlilari borekleri yaa! bi de diyetteyim diyince neyin var inceciksin muhabbeti oluyor. ozellikle bizim kilodakiler cok karsilasiyordur eminim. aman dikkat misafirliklerdeki yiyeceklere !!! :)

Back
X