• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayramınız mübarek olsun hanımlar henüz geç kaldım sayılmaz:) bir dünya tatlı yedim şu üç günde ama hala 61.5 im çok şükür almamışım :)))

Son düzenleme:
bayramınız mübarek olsun hanımlar henüz geç kaldım sayılmaz:) bir dünya tatlı yedim şu üç günde ama hala 61.5 im çok şükür almamışım :)))

cok tesekkur ederiz, sizin de kutlu olsun bayramınız ama yanlıs gruba yazmadınız degil mi :) 1.5 kilo sonra mı gorussek gaza getirmek baabında ;)

Bayram et ağzıma sürmeyerek ama bol bol tatlı ve çikolata yiyerek geçti, o yüzden çarşambanın gelmesinden korkuyorum, en az 1 kilo almışımdır muhtemelen:(

selam kızlar tartılmaya korkuyorum
bide moralim bozuldu herkes kilo almışsın güzelleşmişsin dedi sinir oldum iyice
hiç tartılmadan rejime başlıycam

selam kızlar tartılmaya korkuyorum
bide moralim bozuldu herkes kilo almışsın güzelleşmişsin dedi sinir oldum iyice
hiç tartılmadan rejime başlıycam

Aynı durumdayız yine seninle, bu fikir iyiymiş ben de öyle yapacağım moralim çok bozulacak yoksa:(

Kızlar bişey danışcam size ; 1.63 boy kilo 54 iyi mi dir fazlalık var mı dır? Durum psikolojik dha çok ama vazgeçirmek zor cevabınız önemli onun için..ıkna edemedm de yeğenimi :S

Kızlar bişey danışcam size ; 1.63 boy kilo 54 iyi mi dir fazlalık var mı dır? Durum psikolojik dha çok ama vazgeçirmek zor cevabınız önemli onun için..İkna edemedm de yeğenimi :S

Hayır fazlalık yok, normal standartlar içerisinde. Ama bölgsel toplanma gibi şeyler varsa onu da diyetten çok sporla aşabilirsiniz.

Sağol scylla,, ya küçük de değil ki atlatır desem 20 yaşında kocaman,,ileri derecede kaptırcak diye korkuyorm,,anoreksiyalık olcak diye,,televizyon da ne görse inanıyor nasl bi zihniyetse :S çok teşekkür ederim,,ben de söylüyorm ama umarım anlara.s.a.s.

kızlar merhaba nasılsınız nası gıdıyo bı suredır gıremıyorum nete nısanım vardı onun telası sınavım vardı onun stresı bıde bayram gırınce araya gıremedım.

bı suredır gıremıyordum nete nısanım vardı daopuyorumnanaktan sınavımda vardı stress kosusturma araya da bayram gırınce gıremedım vaktım olmadı

ozledım ama sızı bu arada aramıza yenı gelen arkadaslar onlara hos geldınız dıyoruma.s.
bugun tartı gunu bıldırım yapayım 52 herkes bıldırımını yapsın sıze lısteyı hazırlayayım.yoklugumda neler yaptınız bakalım

bu arada hepınızın gecmıs bayramı mubarek olsun.kızlar sıtede bı problem var yazıyorum gıtmıyo gorunuyo sonra gıdıyo gecmıs yazılara donmekte zorlanıyorum nıye anlayamadım.opuyorumnanaktan

bı suredır gıremıyordum nete nısanım vardı daopuyorumnanaktan sınavımda vardı stress kosusturma araya da bayram gırınce gıremedım vaktım olmadı

Problem vardı sitede bugün galiba, neyse:S. Nişanın hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsin. Özlettin kendini, ben bu hafta bayram dolayısıyla pek diyet yapamadığımdan kilo bildirimini haftaya yapmak istiyorum.

Sağol scylla,, ya küçük de değil ki atlatır desem 20 yaşında kocaman,,ileri derecede kaptırcak diye korkuyorm,,anoreksiyalık olcak diye,,televizyon da ne görse inanıyor nasl bi zihniyetse :S çok teşekkür ederim,,ben de söylüyorm ama umarım anlara.s.a.s.

Medyanın yanlış yönlendirmeleri işte, kaburgaların görünmesini estetik göstermeye çalışıyorlar, oysaki çok itici. E gençler de etkileniyor haliyle. Zamanla güzel olanın normal ve sağlıklı olmak olduğunu anlar umarım zamanla.

bayram filan derken 52 olmuşum yine acilen 3 veya 4 kilo vermem lazım düün başladım az ve sık besleniyorum yine kahvaltımı iyi yapıyorum akşamı ise hemen bir iki kaşıkla geciştiriyorum bakalım verebilecekmiyim
bu arada boyum 160 daha öncede belirtmiştim kilomda cok iyi fakat armut tipli oldugum içn basenlerim hemen çıkıveriyor ondan dolayı 50 nin üzerine cıkmak istemiyorum

Arkadaslar merhaba ben de size katilmak istiyorum.BIr kac haftadir diyet ve spor yapiyordum 1 kg bile veremedim.Bugun tekrar dikkat etmeye basladim.Bol su ve yesil cay iciyorum. Spor merkezine gidiyorum Haftada 2 gun 1er saat step diger gunler kardio calisiyorum.Bakalim bu sefer verebilecekmiyim:sinifsinif:
Boyum 170 kilom 59 :gitme:
Kilom cok degil belki ama vucudum kilo almaya cok musait. Diyetisyen de soylemisti metobolizmam yavas calisiyormus.
Cok uzattim arkadaslar.. Cuma gunu yaziyoruz sanirim kilomuzu.Insallah hepimiz tartidan inince mutlu oluruz.

Metabolizmayı hızlandıran yiyecekler nelerdir?

Metabolizmanın yavaş çalışması çeşitli nedenlere bağlı olabilir.

Ancak nedene bakmaksızın, yapmanız gereken en önemli şeylerden biri doğru ve dengeli beslenmektir.

Bunlar çok önemli

Güne mutlaka iyi bir kahvaltıyla başlayın. Sabahları bir şey yemiyorsanız metabolizmanız daha yavaş çalışır.
Gün içinde 8-10 bardak su için. Vücudun susuz kalması metabolizmayı yavaşlatır.
Çay, kahve, yeşil çay içmek metabolizmanın hızlanmasını sağlar.
Mümkünse içeceklerinizi buzlu için. Soğuk içecekler metabolizmayı hızlandırır.
Bol bol acı biber ve hardal tohumu tüketin. Bu sayede vücudunuz bol miktarda kalori yakacaktır. Günde birer çay kaşığı hardal tohumu ve acı yemek metabolizmanızın yüzde 25 oranında daha hızlı çalışmasını sağlar.
Baharat iyidir

Hindi, nohut, somon balığı, dana eti, ton balığı, pirinç, tavuk, mercimek, tahıllı gıdalar, bamya ve ıspanak B vitamini içerir. Metabolizmayı hızlandıran bu gıdalardan bol bol tüketmelisiniz.
Yemeklerinize baharat eklemeyi ihmal etmeyin. Baharatlar metabolizmanızı yaklaşık yüzde 20 hızlandırır.
Az ama sık yemek yiyin. Diyetisyenler günde 5 kez 300-500 kalorilik yemek yenmesini öneriyor.

Back
X