• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar bende tartıldım ve 55.8 çıktım ve yıkıldım senağlama tüm hafta genelde ıyıydım ama nasıl oldu anlamadım ve topu topu 5oo gr vermış oluyorum yanı.
neyse bu hafta boyle ama vazgeçmek yok
kılo veren arkadaslarımızı burdan kutlarım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bence bir hafta için 500 gram iyidir melek, tebrik ederim, bence sevinmelisin. Bak benim gibi vermek yerine alanlar da var mafoldumben

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:mymeka::mymeka:

kızlarrr utancımdan bayaaa bekledimm :kedi:ama reglimin ikinci günü 58. 9 dım 59.4 olmuşum beni atacaksınız bu gidişleee buradannn:1shok:

bu hafta çoğumuz kilo almışız
yaz olsaydı daha motive olurduk galiba
kışın nasılsa kat kat giyiniyoruz diye saldık mı ne
bayrama da 1 hafta kaldı
akannehir

alkisalkisalkis 500 gr gitmiş bu haftadaalkisalkisalkis...2 haftada 1 kilo..54 kg.olmuşum..açıkçası bu hafta hiç dikkat etmedim..allah ne verdiyse götürdüm valla..bi tek sporu aksatmadımm..

Ben hafta onundan itibaren diyeti mi tam yapamadim.Adetim gecikti,bekliyorum acaba hamilelik var mi diye.Kusura bakmayin bildirim yapamayacagim.

kızlar bu hafta aynı kilodayım 57 ne vermişim ne almışım bu hafta biraz kaçırdım ama :sinifsinif: ama hafta sonuna kadar 500 gr bile olsa düşücem hafta sonu yine bildiricem :kedi:

ben bu hafta 300gr vermisim :(
spora basladıgım ilk zamnlarda veremiyorum yaa. yag kasa cevriliyomus! ama sinir bozucu bir durum tartida eksilmemek :) neyse sabır sabırr, biz de kurtulacaz kilolarimizdan. kim kardashian gibi olcazzz, o da zayifladi ve fotodaki hale geldi. biz de yaparız :D (gerci poposu hala cok buyuk ama belli olmamis burda ) hadi kızlarr, devammmmm!!hihoyyyt!

Eklentiler

• $kk4.webp
    $kk4.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 53
ya kızlar ben ım de regl yaklasıyor ve caıp tatlı trıplrındeyım ama ne yapıp edip yememem lazım.

bu arada bugun yedıklerım
sabah
light süt ve yulaf ezmesi ve elma
ara
muz ve bıraz fındık
öğlen
brokolı çorbası
salata yogurt ve bır dılım ekmek

ara
mandalına
aksam
barbunya ve slata

oglen

acaba çok mu karbonhidrat alıyorum sizce?

:) Ehehe bir dilim ekmek yemişsin bütün gün, evet çok karbonhidrat alıyorsun gerçekten:)

Çok değil az alıyorsun bence, vücudun ihtiyacına göre çok az bu. Bence günde en az 4 dilim kepek ekmeği falan yemelisin.

kızlarrrr ben koptum

bugün önüme ne çıktıysa yedim yetmedi saklananlarıda cokacimcoook
bu hafta kendime geldim geldim :1ninca:
galibaa bu diyet fikri beni bu hale getiriyor sanki önümden kaçırıyorlar karnım birde tok yaaaa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae :a015::tomato:

kızlarrrr ben koptum

bugün önüme ne çıktıysa yedim yetmedi saklananlarıda cokacimcoook
bu hafta kendime geldim geldim :1ninca:
galibaa bu diyet fikri beni bu hale getiriyor sanki önümden kaçırıyorlar karnım birde tok yaaaa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae :a015::tomato:

Ben de öyle nutella kavanozuyla geziyorum:)

scyllaa cnm napıcaz yaa valla şaka bir yana topiğe yazarken utanıyorum tmm ben hiç bu zamana kadar kışın kilo veremedim ama en azından almamam lazım benm ay taşı bilekliğim var onu takıcam şimdiye kadar niye takmadın dersen lastikli ikide bir kopuyor sinir bişeyakannehir

scyllaa cnm napıcaz yaa valla şaka bir yana topiğe yazarken utanıyorum tmm ben hiç bu zamana kadar kışın kilo veremedim ama en azından almamam lazım benm ay taşı bilekliğim var onu takıcam şimdiye kadar niye takmadın dersen lastikli ikide bir kopuyor sinir bişeyakannehir

Ben regl dönemlerim de kendime izin veriyorum hayatım, o yüzden panik yapmıyorum:)

Bu ay taşı bilekliği nedir, ne işe yarar ki?

kızlar salı günü tarılmıştım en son ve dün tartıya çıktım ve inanamadım 56 olmuşum yanlış tartıyo diye babamıda tartıya çıkardım doğru tarıyodu çok sevindim bayrama 55 le girmeye kararlıyım ilk başladığım da 58.5 dum işte 2 hafta da verdim 2.5 kilo normal dimi kızlar? hihoyyyt hihoyyyt

kızlar salı günü tarılmıştım en son ve dün tartıya çıktım ve inanamadım 56 olmuşum yanlış tartıyo diye babamıda tartıya çıkardım doğru tarıyodu çok sevindim bayrama 55 le girmeye kararlıyım ilk başladığım da 58.5 dum işte 2 hafta da verdim 2.5 kilo normal dimi kızlar? hihoyyyt hihoyyyt

Tebrikleeerrrr alkisalkisalkis
bence normal ama haftada 1kg dan fazlasi saglikli degil diye biliyorum. yani ya biraz su kaybetmiş olabilirsin, ya da ilk tartildiginda biraz şişsindir, ama boyle devam edersen bayrama 55le girdin bil ;)
devammmmmmmmm

Ben regl dönemlerim de kendime izin veriyorum hayatım, o yüzden panik yapmıyorum:)

ne guzel yaaaa, ben 2 aydir regl olmadigim icin o donem ne zaman gelecek ve ben de kendime izin vercem panik yapmadan diye merak ediyorum :( ama iyi ki gecen ay senin gibi dusunmemisim yoksa 2 aydir nutella yiyo olurdum :) :)

birkaç yararı varmış bnde tam hatırlıyamadım şimdi bnm takma sebebim iştah kesmesi laelaelaelaelae
sözde bi ara kolumdan hiç çıkarmamıştım 10 gün kadar o ara sanırım ya iştahı gerçekten kesti yada reglim bitmiş bnde normale dönmüştümkafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol::mymeka:

ne guzel yaaaa, ben 2 aydir regl olmadigim icin o donem ne zaman gelecek ve ben de kendime izin vercem panik yapmadan diye merak ediyorum :( ama iyi ki gecen ay senin gibi dusunmemisim yoksa 2 aydir nutella yiyo olurdum :) :)

Aman aman 2 ay nutella kavanozu ile gezmek mi:S Zayıflama değil kilo alma diyeti olurdu bu:)

Back
X