tesekkurler BURCUHAYAL
rıca ederım canım.bende sana tşk ederım bılgıden dolayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler BURCUHAYAL
kılo veren arkadaslarımızı tebrık edıyorumkaydirigubbakcemile5
ama haftaya daha cok katılım olur ınşallahkaydirigubbakcemile2
ınşallah haftaya kadar hepımız bırazcık daha ıncelırız dımı daha canlı bol kupalı bı lıstemız oluropuyorumnanaktan
ben de varımm bu kategoride olmak çok güzel! 2 ay önce 63.3 kiloydum çünkü ve inanın gbir genç kız için annesiyle aynı kiloda olmak kadar kötüsü yoktur..
şimdi 54.8 kiloyum hedefim 50 olmak umudunuzu kaybetmeyin ama her şeyden önemlisi bunu gerçekten istemek ben bir şey keşfettim ve gerçekten eskiden çok yiyordum ve şimdi bu yöntemle kendimi daha iyi kontrol ediyorum :)
eliniz tatlıya uzandığında şu soruyu sorun bu içi yağ dolu kalori deposunu mu yemek istiyorum yoksa yazın bikini giyip bana bakanlara tip tip bakmak mı?
saçma gelmesinn gerçekten benim için işe yaradı
1 hafta sonra tekrar yazacağım hepinize başarılar dilerimmm :)
kizlar gunluk egzersizlerimizi de paylasalim. sadece az yiyerek belki kilomuz azalir ama daha sekilli olmak icin spor da sart. ben pilates yapıyorum h.ici. hafta sonu da yuruyuse baslicam. siz neler yapıosunuz bu aralar?
supersin Kayra alkisalkisalkis
hosgeldin aramiza. ama 1 hafta cok uzun. her gun ne yediklerini hangi egzersizleri yaptigini da paylasirsan daha guzel olur bence :) boylece biz de seninble motive oluruz :) sen de yazdikca daha da motive olursun
kaydirigubbakcemile2