• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sabah sirkeli su
yarım saat spor
kflexs bi porsiyon
maydanoz suyu sabah akşam taze olarak birer bardak
arada elma ve engeç 18 00de salata peynirli ve 2-3 dilim lıght ekmekle
akşam çok acıkırsam bi elme daha
ama 2 günde bir kaçamak yapıyorum mesala dün çorba 4 kaşık piav yedim 2 dilim ekmekle:kedi:
birden kilo vermek istemiyorum 2 ay verdim kendime geri gelsin istemiyorum

masallah canim ben de maydanoz suyunu denemistim asiri sekilde terletiyordu beni gercekten ise yariyor sanirim ama su an hic birini deneyemem sanirim en guzeli zaten canim yavas yavas vermek yoksa fazlasiyla geri aliniyor kaydirigubbakcemile5

limon yoksa canım ılık su bile içsen çok iyi

evet canim haklisin oyle yapiyorum artik bu arada bir bardak su daha ictim yavas yavas hem de bi de kahve ictim cok az sekerli :kedi:

kızlar merhaba lıste hazırlıkları ıcın tşk ederım ozverınız ıcın yesa ve bozo ya ama bende ulasmak ıstedıklerınız kılo dursun ama ben lısteyı yaparken yanı kılo bıldırmı yaptıgımz gun carsamba gunu yayınladıgım lıstede sadece o haftakı kılo ve nekadar alıp veya verıldıgını yazcam tabı herkes duzenlı bıldırm yaparsa. obur turlu uzun ve karısık bı lıste oluyo ok ama yesacım yaptıgın lısteyı kayır ettım tekrar tşk edıyorum.

rica ederim canim yardimci olabildiysek ne mutlu opuyorumnanaktan sen daha iyi bilirsin canim nasi yaparsan carsambalari ama bi tek boylari da yazarsan cok sevinirim zemuszemus tekrardan herkeslere kolay gelsin :lepi:

yesacım kaç günde bi tartılıyosun ben 2 gün zor dayanıyorum aslında yanlış ama 100 gr oynamış görsem bile moral oluyor aslında

yesacım kaç günde bi tartılıyosun ben 2 gün zor dayanıyorum aslında yanlış ama 100 gr oynamış görsem bile moral oluyor aslında

bence çarşambadan çarşmbaya tartıl hergün tartılmak hiç iyi değil tartıda biraz fazla çıkarsın moralin bozulur

canim ben de elimde olsa hrgun tartilmak isterim yanlis oldugunu bildigim halde ama tarti kaldigim ailenin banyosunda o yuzden izin almam gerekiyor tartiyi kullanabilirmiyim diye kaydirigubbakcemile3 o yuzden haftada 1 oluyor genelde sali gunleri falan opuyorumnanaktan

bi de ayni saatte tartilmak gerektigini de yazmislardi sabah kalkip ihtiyacimizi giderdikten sonra tartilmak gerektigini biliyorum da her zaman ayni saat olayi biraz zor olabilir :)

slm kizlar aksam yemegi faslini bitirdik ve saat 5 buraya kadar hersey cok guzel ama yine ozel bi gun oldugu icin davet vardi evde :((

hindi
1 tavuk sosis
havuc
bruksel lahanasi
patates puresi
ve sogan tursusu ilk burda tattim ve cok begendim iki tane de bundan yedim hadi buraya kadar da tamam desek ama

ustune cheese kek :((

ama mutlaka bisikleti kullanacagim insallah
bi de ip atlayip mekik cekersem gider yaaaaaa:(

bravo canim ya da yine senin cumlelerinle meyve yiyerek tatli istedigimi bastirabiliriz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

meyve yiycektim meyve kalmamıştı eşim gelirken getirdi o yüzden meyve yiymedim
bide aklıma bişey geldi artık canım tatlı istediği zaman dişimi fırçalıycam biraz bastırıyor

meyve yiycektim meyve kalmamıştı eşim gelirken getirdi o yüzden meyve yiymedim
bide aklıma bişey geldi artık canım tatlı istediği zaman dişimi fırçalıycam biraz bastırıyor

oo iyi fikirmis canim ben de deneyim arada kaydirigubbakcemile2

yoksa başıma taş mı geldi akannehir

cok canim benim saka yapiyorum sen diyet kocumuzsun bizim Allah basimizdan eksik etmesin kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım çok yedim diyorsun ama kahvaltı dışında çok az yemişsin, böyle yaparsan metabolizmanı zayıflatırsın. Hadi hepsini anladım da o kadar acıkmana rağmen salatalık neden yemedin ki, o kadar az kalorisi var ki, iki sallansan giderdi. Bu kadar eziyet etme kendine, böyle ağır rejimlerin sonucu genel de isyan edip yemeklere gömülmekle son bulur uyarıyım. Sabırsız olmayıp yavaş yavaş vermek lazım kiloları.

Ya ne biliyim bi arkadaşim var ona sormuştum o da günde 3 öğün yiyip zayıflamak çok zor falan dedi onadn gaza geldimama haklısın dün gece yattiğimda tansiyonumun düştüğünü hissettim o yüzden artik aciktikça yiycem.

bu gün şimdiye kadar yediklerimi sayıyım;

sabah kahvaltısı:
1 dilim kepek ekmeği
2 siyah zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 salatalık
bir bardak çay ( içine yarım çay kaşığı şeker attım )

öğlen çaliştiğim için yemek yiyemedim zaten sabah dediğim 12,30 du

akşam 6 da 45 dakika yürüdüm

akşam yemeğinde de :

yağsız pişmiş ispanak
yoğurt
kerevizli havuçlu yğurtu bi salata
1 dilim kepek ekmeği

gece 4 5 e kadar oturuyorum ben o yüzden aıktıkça çorba içmeyi düşnüorum. belki bi dilim kepek ekmeği de yiyebilirim hatta belki o kereviz salatasindan da tirtiklarim.

kolayı bırakamıyorum bu arada günde yarım bardak kola içiyorum o da 50 kalori falandir artik napiyim yani :kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
yaklaşık 4 gün oldu diyet yapalı ben tam bir tatlı canavarıyım ama yiyemiyorum ve kendimi okadar mutsuz hissediyorum ki markette abur cubur reyonuna kafamı bile çevirmiyorum kendimi zor zabdediyorum ama 4 gün başardım işallah devamı gelir

ay çok zor ya tatli sevip yiyememek benim mesela hiç tatliyla aram yoktur ama rejim yaparken canim tatli çekiyo o zaman da danette yiyorum sen de öyle yapsana

sporma ya benim de 15 dakkada bir tartılasim geliyo ama moralimi bozmamak için tartılmıycam çarşambaya kadar

Ya ne biliyim bi arkadaşim var ona sormuştum o da günde 3 öğün yiyip zayıflamak çok zor falan dedi onadn gaza geldimama haklısın dün gece yattiğimda tansiyonumun düştüğünü hissettim o yüzden artik aciktikça yiycem.

bu gün şimdiye kadar yediklerimi sayıyım;

sabah kahvaltısı:
1 dilim kepek ekmeği
2 siyah zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 salatalık
bir bardak çay ( içine yarım çay kaşığı şeker attım )

öğlen çaliştiğim için yemek yiyemedim zaten sabah dediğim 12,30 du

akşam 6 da 45 dakika yürüdüm

akşam yemeğinde de :

yağsız pişmiş ispanak
yoğurt
kerevizli havuçlu yğurtu bi salata
1 dilim kepek ekmeği

gece 4 5 e kadar oturuyorum ben o yüzden aıktıkça çorba içmeyi düşnüorum. belki bi dilim kepek ekmeği de yiyebilirim hatta belki o kereviz salatasindan da tirtiklarim.

kolayı bırakamıyorum bu arada günde yarım bardak kola içiyorum o da 50 kalori falandir artik napiyim yani :kedi:

Diet kola iç canım, ben günde 2 bardak falan diet kola içiyorum. 0.5 miş kalorisi.

Ve bugün yediklerim:

Sabak sucuk, kaşar 2 dilim kepek ekmeği.
Öğlen pizza:S
Akşam yemek yemedim. (Pizzayı teleafi etmek için)

Bugün aşure yapmıştım akşam da bir kase aşure yedim.
Bozo cezama razıyım. Ama final haftamdayım o yüzden bisikletle ilgili bir ceza verirsen mutlu olurum. Çünkü bisikletle çalışırken aynı zamanda ders çalışabiliyorum.
Söyle kaç kalori yakayım?

Ve bugün yediklerim:

Sabak sucuk, kaşar 2 dilim kepek ekmeği.
Öğlen pizza:S
Akşam yemek yemedim. (Pizzayı teleafi etmek için)

Bugün aşure yapmıştım akşam da bir kase aşure yedim.
Bozo cezama razıyım. Ama final haftamdayım o yüzden bisikletle ilgili bir ceza verirsen mutlu olurum. Çünkü bisikletle çalışırken aynı zamanda ders çalışabiliyorum.
Söyle kaç kalori yakayım?

200 kalori yak bisiklette
10 tane mekik çek
bide yeni ceza geldi aklıma çömelip kalkma hareketi 5 kere de onu yap fazla zamanını almaz

slm kizlar

bozocum mumkunse bana da bi ceza verebilir misin ama soyle agir olmayanindan mumkunse opuyorumm:)

elimde suyumla yaziyorum bu arada:)

kaçamak mı yaptın yoksa yesa
sana da ozaman yarım çömelip kalkma hareketini veriyorum 10 kere
10 da mekik
20 ip atlama
sen istedin cezayı sakın kızma bana kaydirigubbakcemile3

Back
X