tatlım sen kilonu bildirdinmi ben görmedim defisfisfis
canim benimm 58.5 kilom su an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım sen kilonu bildirdinmi ben görmedim defisfisfis
aa canim cok saolasin ya baktim yazdigin yag yakan yiyeceklere zemuszemus
ben de arada diyet kola iciyordum ama yok artik hele bu hafta eyvahedigeldismile
tesekkur ederim bebisim kaydirigubbakcemile5
ooo masallah canim ya bi 10 tane oturup kalkma hareketi ya hadi benim icin hahahha cok mutluyum ilk cezami verdim aklinialirimsmile
canim benim dereotu hic bilmiyorum bakiyim bi neymis ne degilmis canim valla listeler aciklanmadan koc oldugumu ogrenmeden minnacik minimincacik bi cikolata yedim bu haftanin son cikolatasi olacak valla eyvahedigeldismile
ececim scyllaa nın iki tane kuşu var
bnm 1 kuşum 1 kedim 2 tanede çocuğum var
sen neyi karıştırdınki şimdi ben onu anlamadım:1shok::sm_confused:
prensesim senin bu mentollu cikolata isin nolacak ya bu hafta bi cozum bulsak diyorum ne dersin :)))))
ya valla inan ben de bilmiyorum hehe çocuklarla kuşları karıştırdım sandım ama karıştırmamışım sanırım :)
benim de bi pisim vaar zor bakıyorum sürkli yemek yemek istiyo ağlıyo hayvan sahibine çekermiş kaydirigubbakcemile2
canim benimm 58.5 kilom su an
ya valla inan ben de bilmiyorum hehe çocuklarla kuşları karıştırdım sandım ama karıştırmamışım sanırım :)
benim de bi pisim vaar zor bakıyorum sürkli yemek yemek istiyo ağlıyo hayvan sahibine çekermiş kaydirigubbakcemile2
kızlar ben kacıyorum hepınıze ıyı geceleropuyorumnanaktan
aaa benimkide öyle hep aç hiç doymuyo tam 5 kilo:1ninca:
masallahhh kuzummaaa beni annemin pisisi pamukta tombikk:)
pamuk kaç yaşında canım prenses sanırım 2 ydi galibaayerimseniben
bir de kesinlikle kara lahana yememen gerekiyo
canim benim ben senin yerine baktim buldum simdi
Profesör Saraçoğlu, “Ben bunu bulduğumda heyecanımdan günlerce uyku uyuyamadım” diyor.
TROİD İÇİN DEREOTU : Tiroidin hızlı ya da az çalışması durumunda dereotu çok etkilidir. 3 ay boyunca bir yemek kaşığı dereotu sabah, öğle ve akşam öğünlerinden 15 dakika önce tüketilecek. Bu konuda 5 ay sonra ilaçlarını bırakan hastaların oranı yüzde 90’dır.
bilmiorum kuzum napcam eyvahedigeldismile
su antidepresandan once iradeliydim ama simdi cok zor napcam bilmiorum sekercim :kedi:
canim ya tesekkur ederim bilgiler icin kaydirigubbakcemile5
canim cok tesekkur ederim alayim da yiyeyim bari Şeniz
yaparsin canim sen bi seyler guveniyorum ben sana![]()
Olmadı....![]()
ne olmadı canımfisfisfis
Limonla bebekin resimlerini koydumda sayfaya sığmadı, yapamadım yarın denerim artık. Şimdi yatmam lazım çok yoruldum bugün iyi geceler kızlar:, öpüyorum hepinizi.