yazarım burcu cuğum
ben kaçar kızlar
tamam canımopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazarım burcu cuğum
ben kaçar kızlar
kizlar selammmmmmm nasilsinnnizzz
ben bugun ogle ve aksam mercimek yemegi yedim
sağolasın canım. miyom ameliyatı oldum..biraz riskliydi rahimin alınma tehlikesi vardı.ama çok şükür sağ sağlim atlattım.
oruç gerçekten çok rahat oluyor.günler bir avuç.keşke daha önce başlasaydım tutmaya.ilk iş başlamakta zaten. zor geliyor herkes yerken tutmak. ama alışınca ooo hiç farketmiyorsun bilehihoyyyt
yesaaa sen mi koçsuun parçala bizi şekerimmmm :sm_cool:
canım cok dogru soluyosun spora basladıgında vucut once odem yapıyomus fazla çıkıyomussun sonra verıyomussun spor salonun dakı hoca soledı gecen gun
evet bozocum bende dinledim allahtan tatlandırıcı ve diyet yiyecekler kullanmam
spor yaparken kalbin salgıladığı hormon etkileyici
tatlandırıcılar bağırsakta emilirken beyne sinyal şeker olarak gidiyormuş
hadi şimdi yiyip :jeyyar::jeyyar::jeyyar:için diyet kolaları diyet biskivileri
gercı bende kullanmam hatta dıyet koladan nefret edrım.eskıden dıyet bisküvi yiyordum ama artık yemıyorum
hoşgeldiin tatlııım a.s.
ECEM7:59.5
TRUF:60.8(aynı)
FSNCELIK:59.5(aynı)
TWEETY:61(aynı)
ECEMMM82:54.3 (1500 garam vermiş)
YESA:51 (500 gram almış)
NAZ:55.8
YASEMN:60.8(700 gram vermiş)
SEVGİ:57.3 (200 gram vermiş)
MAİ:57.5
SULEULKU:54.5
ASHMİNUKAL:61 (400 gram almıs)
AHSEN:57 (yeni üye)
LİLYUM:57
BURCUHAYAL:51 (aynı)
BOZO: ONUN BEBİŞİ VAR ARTIK:ecrin_bebek: seni seviyoruz bozo tebrık edıyoruz ALLAH tamamına erdırsın İNŞALLAHopuyorumnanaktan
Ben ikisini de çok seviyorum ne yapıcam şimdi eyvahedigeldismile
scyllaa uğurlu geldin bana bak hedefime çok az kaldııı . Gerçi 2,5 kilo az değil ama napalim artik daha önümüzde aç kalınıcak spor yapılıcak çook uzuuuun ve güzel günler var :lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 siz benle uğraşımısınıııız bundan sonra diyet kolada bisküvi de yasaaaaaak :jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
scyllaacım senın de yakında bole guzel haberlerını alrız İNŞALLAH (bebiş den bahsedıyorum tabıkı)
Ya beyne şeker olarak sinyal verse nolur ki sonuçta o kalorisi yok hangi olmayan kaloriyi yağa dönüştürücek. anlamadım ki guclubacismile
aaa kızlaaar durun size bi gazete küpürü bulmuştum. yağ yakan yiyecekler hemen çikarip yaizim bayanssulusmile
ama amaaamafoldumben
canimm benim nasilsin?bebikle limon nasil?bugun neler yaptilar ?
YAĞ YAKAN YİYECEKLER
BADEM : Günde 5-10 tane ekleyebilirsiniz.
Yapılan araştırmada, kilo kayıplarında yüzde 20 bel oranı çevresinde yüzde 15 su kaybında yüzde 6 etkisi varmış.
ENGİNAR :
KIRMIZI BİBER : Metabolizmayı hızlandırr.
Yapılan arştırmalarda besin tüketiminden 20 dakika sonra bile oksiyen kullanma kapasitesini arttırabiliyormıuş ( Ne demekse)
NAR : En iyi antioksidanlardan biriymiş.
KURU KAYISI : Yağ yakma üzerinde metabolizmayı destekleyici görev yapar.
ARMUT : Bağırsak sistemini hızlandırdığı için diyetlerde tavsiye ediliyomuş.
TARÇIN : Kan şekeri ve insülin dengelenmesini sağlar ve böylece kilo kaybına neden olur.
KEFİR
canım star haberde dinledim can kulağıyla
beyne verilen sinsal onu şeker olarak algılayınca vücutta yağa dönüşüyormuşşş
eksik anlattıysam kusura bakmayın dilimin döndüğünce:kedi: