• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

b-406068-iyi_geceler_yaz&

kızlarr ben yenı yapmıyorum kı kılo bıldırımını yarısmaya gırerken 57.8 dım sımdı 57 yım 800gram vermısım nıye yazmadınız yanına :1no2:

kızlarr ben yenı yapmıyorum kı kılo bıldırımını yarısmaya gırerken 57.8 dım sımdı 57 yım 800gram vermısım nıye yazmadınız yanına :1no2:

canim burcucum gozunden kacirmistir sabah gorunce duzeltir merak etme sen kutlarim ben simdiden :kedi:

ben de bugun scyllaanin verdigi o 3 videoyu yaptim bi de kol icin olanini buldum onu da yaptim 4 video oldu laelaelaelaelae

yarin ip ve biziklet olacak artik bi gun video bi gun ip-bisiklet diye gitmeye karar verdimolumunekankayizsmile

su ictim bi de bol bol umarim olmustur 2 litre kaydirigubbakcemile4

off bu videolardan en zoru 8 min. abs baslikli olani karin icin bol bol mekik iceren :( digerleri bence daha rahat ve de hepsi birbirinden guzel :)

off bu videolardan en zoru 8 min. abs baslikli olani karin icin bol bol mekik iceren :( digerleri bence daha rahat ve de hepsi birbirinden guzel :)

yesacım benim belim ağrımaya başladı sporda üşüttüm heralde
sende dikkatli ol canım kendini hırpalamaolumunekankayizsmile

yesacım benim belim ağrımaya başladı sporda üşüttüm heralde
sende dikkatli ol canım kendini hırpalamaolumunekankayizsmile

ayy gecmis olsun canim da bugun evdeydim bayaa bi araliklarla yaptim resmen sabah 1 ogle bi ikindi bi aksam bi oldu opuyorumnanaktan bilmiyorum yarin ne olacak ise gitcem mi gitmeyecegim mi hic belli degil valla kaydirigubbakcemile bi de yarin video yok sadece ip, kondisyon, kendimce hareket canim benim ilgin icin tesekkur ederim olumunekankayizsmile

ayy gecmis olsun canim da bugun evdeydim bayaa bi araliklarla yaptim resmen sabah 1 ogle bi ikindi bi aksam bi oldu opuyorumnanaktan bilmiyorum yarin ne olacak ise gitcem mi gitmeyecegim mi hic belli degil valla kaydirigubbakcemile bi de yarin video yok sadece ip, kondisyon, kendimce hareket canim benim ilgin icin tesekkur ederim olumunekankayizsmile

ne demek canım kendine fazla yüklendin gibi geldi bana öptüm tatlımolumunekankayizsmile

ne demek canım kendine fazla yüklendin gibi geldi bana öptüm tatlımolumunekankayizsmile

yok canim benim merak etme sen kaydirigubbakcemile5 neyse canlar kacar ben yarin belki gunduzde burda olabilirim ya da aksama artik opuyorumm guzel bir hafta diliyoruz cezasiz cikolatasiz opuyorumnanaktan

merhaba kızlar, zayıflayabiliyor musunuz ? benim kilom 55 şöyle 48 kilo falan olmayı çok isterdim doğrusu, fazla kilolu değilim amma yine de daha iyi olurdu..çünkü kilolarım basen bölgesinde toplanmış durumda malesef..ama bir türlü de diyet yapamıyorum, tam olarak aklıma koymuyorum da sanırım..sizler neler yapıyorsunuz kızlar ? buarada sizin kedicikleriniz miii varr, benim de var opuyorumnanaktan öyle bir topik varsa orda buluşalım...ama ben bulamadım bulursanız bana da haber verir misiniz..benim de soracağım şeyler olabilir sizee..haydi öptüm sizi..iyi diyetler size sanırım ben yapamıcam mafoldumben

merhaba herkese günaydın.....

öncelikle yesa ve ecemi kutlamak isityorum. başarılarının devamını diliyorum......

birde benim geçen haftaki kilom 55,2 dü bu hafta 54,5 nidim ama benimkinde 700 gram gitmiş diye yazmıyor.birde nacizane bir fikrim var.kilo listesi yapılırken bir önceki haftaninkide yazsın. yani kaç gram verdiği değil sadece önceki kilosu ve yeni kilosu da yazsın.dahi güzle olur diye düşünüyorum...

günaydın kızlar sabah kahvaltılık gevregı yedım bıras sutlee öglene allah kerım ne cıkarsa az az yıcem

günaydın kızlar yazıyım bende yediklerimi
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yatım yağlı süt
beyaz peynir
5 zeytin
acı ezme
krem peynir biraz bal
1 dilim kepek ekmeği

Back
X