Limonla bebekin resimlerini koydumda sayfaya sığmadı, yapamadım yarın denerim artık. Şimdi yatmam lazım çok yoruldum bugün iyi geceler kızlar:, öpüyorum hepinizi.
ALLAH rahatlık versin tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limonla bebekin resimlerini koydumda sayfaya sığmadı, yapamadım yarın denerim artık. Şimdi yatmam lazım çok yoruldum bugün iyi geceler kızlar:, öpüyorum hepinizi.
yasemencim lokum napiooo?
lokum balkonda canım hava almaya çıktı lodosu seviyor heralde
canim pamuk 10 yasinda hatta fazlada olabilir tatlim
prensesimde iki yasinda abbasi
canim benim balkondan kacmio dimi?yerim lokumu ben ruzgari severler ucusuo ya biseyler benim kizda takip eder:)))
prensesim bi ara sana bişeyler sorucam pisiler hakkında ben daha ilk kez evde bakıyorumda sana özelden sorarım tatlım
kızlarr ben yenı yapmıyorum kı kılo bıldırımını yarısmaya gırerken 57.8 dım sımdı 57 yım 800gram vermısım nıye yazmadınız yanına :1no2:
off bu videolardan en zoru 8 min. abs baslikli olani karin icin bol bol mekik icerendigerleri bence daha rahat ve de hepsi birbirinden guzel :)
yesacım benim belim ağrımaya başladı sporda üşüttüm heralde
sende dikkatli ol canım kendini hırpalamaolumunekankayizsmile
ayy gecmis olsun canim da bugun evdeydim bayaa bi araliklarla yaptim resmen sabah 1 ogle bi ikindi bi aksam bi oldu opuyorumnanaktan bilmiyorum yarin ne olacak ise gitcem mi gitmeyecegim mi hic belli degil valla kaydirigubbakcemile bi de yarin video yok sadece ip, kondisyon, kendimce hareket canim benim ilgin icin tesekkur ederim olumunekankayizsmile
ne demek canım kendine fazla yüklendin gibi geldi bana öptüm tatlımolumunekankayizsmile