50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

scylla tatlım bişey merak ettim

hani fotoğraf koyuyorsunuz bazen spor hareketleri veya iyi geceler resmi mesela senin limonla bebik kin resmi ben onu yapamadım eklenti resim olarak çıkmıyor nasıl yapabilirim onu
profilimden anlatabilirsin müsayitsenbilmiyorumkismile

tunaydın kızlar benıde aranıza alırmısınızaslında ben 60 kg olanlar grubunda olmam lazım ama sız daha aktıfsınız.66 kıloyum 55 olmak istıyorum.3,5 aylık bı oğlum var.dogumdan kalan kılolar bunlar. bende sabah 1 dilim ekmek ,2 bardak yesıl cay.zeytın ,peynır ve domates
bıraz once hazır keklerden yarım dılım kek ....

canim benim hosgeldin aramiza ne demek basimizin ustunde yerin var opuyorumnanaktan once kisa kisa bilgiler vereyim carsamba kilo bildirimi yapiyoruz ve listeler yayinlaniyor her hafta diyet kocu seciliyor diyet kocu ceza verme yetkisine sahip :jeyyar: bu haftaki diyet kocu benim o yuzden kacamak yapanlar korksun benden kafamçokkarıştı onun disinda gun icinde yediklerimizi yaptigimiz sporlari hareketleri yazarsak guzel olur opuyorumnanaktan

ben de hemen cikacagim kizlar yediklerimi yazayim

corek tarzi bi sey meyve cayi sekersiz
bi de yogurt yedim ama tadi bi acaipti neyli oldugunu bilmiyorum midem de bi acaip su an akannehir

tekrar selaaaaam

sabah ; 2 dilim ekmek peynir 1 tatlı kaşığı bal bi fincan yeşil çay
öğle meyva yoğurt

akşam belli değil ne yiyeceğim:1ninca:

tesekur ederım yesacım banada ceza verebılırsın seve seve ama fazla mekık cekemıyorum sezeryanla dogum yaptıgım için dıger harekerlerın hepsını yapıyorum yuruyus harıc bebegım kçk ve kış old.için dısarı cıkamıyorum
ögle 1 tabak kurufasulye,1 kase yogurt,yarım dılım ekmek

Tamam canım msj attım

tabii ki de canim seve seve kafamçokkarıştı sen kacamak yaptigin an yaz buraya ceza olarak ta kol ve bacak videolarini verebilirim cunku cok agir degil bu 2 video hatirlatma amaciyla scyllaacigimizin Şeniz paylastigi videolari bi daha bi yazalim olumunekankayizsmile ilk ikisi sana tavsiyemdir canim :)

http://video.google.com/videoplay?docid=-7368105863096805454#docid=8775828365245202589

http://video.google.com/videoplay?docid=-7368105863096805454#docid=1727810429579046373

8 minute abs

8 Minute Buns

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar her öğünde 1 dilim kepek ekmeğini yiyin sindirime çok faydası var yağsız yoğurdu unutmayın

canim benim tebrik ederim eklemissin inanilmaz guzel gorunuyor ama eklemeden once resimlerin boyutunu ayarlaman lazim cok buyuk olmus :)

slm kızlar bugün yediklerimi yazıyorum hemen :

kahvaltı= 1 portakal, 1 yumurta, az maydonoz, 5 zeytin, az peynir, 1 dilim kepek ekmeği, 1 domates
ara=10 badem
öğle=tavuk eti 1 porsiyon, 1 tabak salata
ara=1 bardak light süt
akşam yemeği= 1 kase çorba, 2 dilim kepek ekmeği, az peynir, 1 domates, 1/2 muz
ara= 1 portakal

2.5 lt su içtim
1.30 saat spor yaptım
umarım fazla kaçırmamışımdır bu akşam kızlar bilmiyorumkismile
a.s.

tesekur ederım yesacım
aksam yemegı 1 porsıyon yogurtlu semızlık,1 tane haslanmış patates,1 dılım ekmek
30 mekık cektım dahafda yapıcam ama oğlum durmuyo

yesacım bısey sorucam sımdı ben bebekten dolayı gec yatıyorum 1 gıbı acıkırsam yesılcay eslıgınde petıbor buskuvı falan yıyebılırmıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…