50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebegim aslinda normalsin boyuna gore 52 asiri olmazmi?bari 55 ol gulum

bebegim bari 2 sinin ortası olsun 53 olayım ama nasıl baslayacagım bilmıyorum yemek yemegi ccok seviyorum geceleleri bile kalıp atıstırım sekersiz tuzsuz bir hayat dusunemıyorum =( benim için cok zor ama basarmam lazım

canim benim yirim seni ben pamuk sekerim opuyorumnanaktan
tatlim spor yaparak yemeklerinide azaltarak verirsin kuzum kendini cok slkmana gerek yok biseyi tam yiyosan artik yarisini ye veya iki yiyosan bir ye
yani yediklerini deistirmeden porsiyonlari kucultursen bide spora yaparak bol bol su icersen verirsin bitanem

cannııııııııııım yaptıııım
çok saol canım benimmma.s. Şeniz

rica ederim canim benim opuyorumnanaktan

kaçamak var mı kızlar
yesa cezalar nasıl

canim ben yaptim bi kere ama valla telafi etmeye calistim :hulya:

Ben yaptım galiba bugün kaçamak, annemlere gitmiştik mantı yapmış e yedim haliyle, yemesem oklava yerdim:)

canim afiyet olsun ya manti tabii yenmez mi kafamçokkarıştı ama telafi de etmek lazim ki ustumuze yapismasin hadi goruyum biraz bisiklet kullan da gel :lepi:

canim senin icin arastirdim gece yenilebilecek yiyecekler falan gibisinden ve pek kimse onermese de belli bir saatten sonra bi seyler yenmesini genelde kalorisi cok dusuk yiyecekler yenilebilir denmis ozellikle bazi yiyecekler varmis uykuya da yardimci mesela elma yatmadan once yenilebilirmis yani cok aciktiginda bi elma ile gecistirmeye calisirsan cok guzel olur canim :lepi:

benide aranıza alın kızlar bende size katılmak istiyorum kaydirigubbakcemile5

hosgeldin canim aramiza kaydirigubbakcemile5 anlat bakalim kimsin ne yeyip ne icersen neler neler yaparsin kaydirigubbakcemile3

Kızlar tıcker ımı nasıl ekleyecegım yaptım ama profıle nasıl ekleyecegım onu cızemedım yardım edermısınızzzz

canim simdi profil duzenleye gel (ana sayfada kullanici paneli tikladigin zaman sol en ust ) profil duzenleye tikla canim en sondan bir once CIZELGE basligini bulacaksin yaptigin tickerini oraya yapistir :ecrin_bebek: haydi kolay gele

prensesim nasilsin sekerim:))

valla ben iki gundur pek dikkat edemiyorum (dun disarda yedim bugun pazar oldugu icin bol bol yiyoruz yedigimiz seyler hep saglikli bol bol sebze ama yine de diger gunlere gore fazla)

ben de videolarima baslayacagim opuyorum kizlar :)

sorry ya kesip yapistiriyorum fakat

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun

diyor

canimcimm saoll gulum iyimmm biraz yorgunum
temizlik yaptimm epey bi:)sonrada film keyfi:)) sen naptin fistikim?
takma canim benim olur o kadarcik haftasonu kacamagi bu zaten spor yapiosun yediklerin yanar canim

j.ml cim

canim benim cok dengesiz bi beslenme bicimi oncelikle kilo verirken dengeli beslenmeliyiz cikolata yemek adina herseyi listenden cikarmisin hic fayda saglicak bisey yok sakin boyle biseye devam ettme meyvani sebzeni etini sutunu yogurdunu hepsinden ye olculu olarak madem cikolata bagimliligin var dedigim gibi yuzde yetmis kakao orani olan bitter cikolata ara ogun olarak aralarda bi parca ye zaten aci oldugu icin bi parca yeterli gelcektir cikolata hevesini alcaktir kuzum

--------------------------------------------------------------------------------

haklisin da ne bilim aliskanlik birazda vaktim de yok oyle yemek hazirlamaya iste ayakta ye kac yapiyoruz iste bende 52 kiloyum ama ideal kilom 47 48 bi inebilsem off

slmlar canlar:)

3 video yaptim
25 tane de mekik cektim (ama dun hic spor yapamamistim bi de bugun aksam yemegi biraz fazlacaydi hep sebze olmasina lazim ve de et)

sorry ya kesip yapistiriyorum fakat

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun

diyor

bu arada kilomuz ayniymisopuyorumnanaktan

ayy canim benim simdi anladim sorununu kopyalarken basindaki ve sonundaki kismi at yani soyle bi format olmasi gerekiyor

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wnoxOdb/weight.png (basinda sadece http sonunda da png)

canim ne guzel ulasmak istedigimiz kilo da ayni opuyorumnanaktan boyumuz ayni mi acaba ben 1.57yim aklinialirimsmile

haklisin da ne bilim aliskanlik birazda vaktim de yok oyle yemek hazirlamaya iste ayakta ye kac yapiyoruz iste bende 52 kiloyum ama ideal kilom 47 48 bi inebilsem off

canim benim 52 kilosun abartma derim zayifsin tatlimm belki yemek hazirlamaya vaktin yoktur ama yinede saglikli ogunler yemeye calis bi kutu sut al ic arada bi ufak light yogurt yiyebilirsin meyvada yemelisin disarda yedigin zaman guzel bi salata faydali olur ama sos eklemeden limon az zeytinyag sirke falan olabilir tabiki yinede dikkat etmelisin tatlim olurmu

slmlar canlar:)

3 video yaptim
25 tane de mekik cektim (ama dun hic spor yapamamistim bi de bugun aksam yemegi biraz fazlacaydi hep sebze olmasina lazim ve de et)

Canım sen bana bisiklet cezası vermişsin ama ben videolarımı yapıp geldim yeni gördüm şimdi. Senin taktiğini beğendim taklit ediyor. Bir gün videolar, br gün bisiklet, ipim olmadığı için bisiklette fazladan yakıyorum:)

bende bisikletteydim film izlerken anlamadim nasil gecmis 90 dakika:))
bu arada canim kus biti ile ilgili sprey bulmustum onlar kuslar icinmis bilmem bakabildinmi kuzum

canimcimm saoll gulum iyimmm biraz yorgunum
temizlik yaptimm epey bi:)sonrada film keyfi:)) sen naptin fistikim?
takma canim benim olur o kadarcik haftasonu kacamagi bu zaten spor yapiosun yediklerin yanar canim

canim benim dikkat et kendine ben de bugun tam 2 saat temizlik yaptim ama dun spor sifirdi ve de dedigin gibi haftasonu kacamagi gibi oldu bugunde aksam yemegi coktu neyse insallah bugun itibariyle toparlarim videolarimi yaptim mekikte cektim yatma vakti :)) bu arada her videonun sonunda 24 saat sonra gorusuruz diyor aciklama da her gun yapmak gerekir diyo ben anlamadim valla her gun yapsam mi diyorum acaba CADIARZU insallah dunku ve bugunkuler yanmistir canim ama nedense bu carsambadan hic umutlu degilim ya cok istiyorum tartiya yansisin diye ama :gitme:

Evet bundan almam lazım ama bulamadım bizim buralarda. Yarın başka yerlere de bakıcam.

gecmis olsun canim simdi dinlen bi guzel su icmeyi ihmal etme sakin

tesekkurler canim benim elime simdi aldim suyumu canim opuyorumnanaktan

tamamdir o zaman canim benim videolarini yaptiysan opuyorumnanaktan valla ben de hergun videomu yapsam diye dusunmeye baslamistim canim ya bisikletten sikildim bi de videolari cok sevdim yararli gibime geliyor bayaa yani bisiklete kiyasla akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…