bebegim aslinda normalsin boyuna gore 52 asiri olmazmi?bari 55 ol gulum
bebegim bari 2 sinin ortası olsun 53 olayım ama nasıl baslayacagım bilmıyorum yemek yemegi ccok seviyorum geceleleri bile kalıp atıstırım sekersiz tuzsuz bir hayat dusunemıyorum =( benim için cok zor ama basarmam lazım
cannııııııııııım yaptıııım
çok saol canım benimmma.s. Şeniz
kaçamak var mı kızlar
yesa cezalar nasıl
Ben yaptım galiba bugün kaçamak, annemlere gitmiştik mantı yapmış e yedim haliyle, yemesem oklava yerdim:)
tesekur ederım yesacım
aksam yemegı 1 porsıyon yogurtlu semızlık,1 tane haslanmış patates,1 dılım ekmek
30 mekık cektım dahafda yapıcam ama oğlum durmuyo
yesacım bısey sorucam sımdı ben bebekten dolayı gec yatıyorum 1 gıbı acıkırsam yesılcay eslıgınde petıbor buskuvı falan yıyebılırmıyım?
benide aranıza alın kızlar bende size katılmak istiyorum kaydirigubbakcemile5
Kızlar tıcker ımı nasıl ekleyecegım yaptım ama profıle nasıl ekleyecegım onu cızemedım yardım edermısınızzzz
cozemedim
prensesim nasilsin sekerim:))
valla ben iki gundur pek dikkat edemiyorum (dun disarda yedim bugun pazar oldugu icin bol bol yiyoruz yedigimiz seyler hep saglikli bol bol sebze ama yine de diger gunlere gore fazla)
ben de videolarima baslayacagim opuyorum kizlar :)
sorry ya kesip yapistiriyorum fakat
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun
diyor
sorry ya kesip yapistiriyorum fakat
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun
diyor
bu arada kilomuz ayniymisopuyorumnanaktan
haklisin da ne bilim aliskanlik birazda vaktim de yok oyle yemek hazirlamaya iste ayakta ye kac yapiyoruz iste bende 52 kiloyum ama ideal kilom 47 48 bi inebilsem off
slmlar canlar:)
3 video yaptim
25 tane de mekik cektim (ama dun hic spor yapamamistim bi de bugun aksam yemegi biraz fazlacaydi hep sebze olmasina lazim ve de et)
slmlar canlar:)
3 video yaptim
25 tane de mekik cektim (ama dun hic spor yapamamistim bi de bugun aksam yemegi biraz fazlacaydi hep sebze olmasina lazim ve de et)
Canım sen bana bisiklet cezası vermişsin ama ben videolarımı yapıp geldim yeni gördüm şimdi. Senin taktiğini beğendim taklit ediyor. Bir gün videolar, br gün bisiklet, ipim olmadığı için bisiklette fazladan yakıyorum:)
canimcimm saoll gulum iyimmm biraz yorgunum
temizlik yaptimm epey bi:)sonrada film keyfi:)) sen naptin fistikim?
takma canim benim olur o kadarcik haftasonu kacamagi bu zaten spor yapiosun yediklerin yanar canim
kus biti demekki satin aldiginiz yerden bulasmistir
AVISPREY BIT ILACI
Kafes kuşları için bit, pire ve diğer dış parazitlere karşı korur. Yeni parazit oluşumunu engeller
canim boyle spreyler var onlar olduruyoo bitleri kuslar icin ozelmis
gecmis olsun canim simdi dinlen bi guzel su icmeyi ihmal etme sakin
Canım sen bana bisiklet cezası vermişsin ama ben videolarımı yapıp geldim yeni gördüm şimdi. Senin taktiğini beğendim taklit ediyor. Bir gün videolar, br gün bisiklet, ipim olmadığı için bisiklette fazladan yakıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?